Belangrijk!!! Zuid-Afrika Genocide/ Crisis

95 16 15
                                    

---------Disclamer---------

Dit hoofdstuk gaat over zeer verontrustende duistere zaken. Ik vraag daarom om respectvol te zijn in de comments, ik wil dus geen gespam van onzin. Dit hoofdstuk is ook niet geschikt voor alle leeftijden.

Al jarenlang staat Zuid-Afrika bekend als het succesvolste land in Afrika, en het wordt gezien als een voorbeeld voor andere Afrikaanse landen. Jammer genoeg is er de voorbije jaren iets uiterst verontrustend aan de gang in deze voormalige Nederlandse en Britse kolonie.

Let's talk about it

Ik wil niet rond de pot draaien; in Zuid-Afrika vind er zich een genocide plaats van mensen van Europese origine (blanken).

'Voor de mensen die geen idee hebben wat een genocide is, laat me het even kort uitleggen. Een genocide is een systematische uitroeiing van mensen van een bepaald ras of van mensen met een bepaalde religie. Een voorbeeld van zo'n genocide was de Holocaust of de systematische uitroeiing van de Joden door de Nazi's.'

In Zuid-Afrika zijn er proportioneel veel blanken van Nederlandse origine die al generaties lang leven in Zuid-Afrika. Een groot deel van die blanken zijn hoogopgeleid, en beheren vaak grote boerderijen. Deze blanke landbouwers zijn zeer goed voor de economie, zonder die blanke boeren zou de economie instorten zoals een kaartenhuis bij veel wind.

Door het succes van deze blanken en de onderliggende historie van apartheid, begonnen er spanningen te ontstaan tussen de blanke en de zwarte Zuid-Afrikanen. De spanningen werden alleen nog maar groter na het presidentschap van Nelson Mandela.

"Ik wil duidelijk zijn, Nelson Mandela is in mijn ogen een terrorist. Hij was de leider van een extreem linkse terroristische organisaties die aanslagen pleegde die het leven kostte van verschillende mensen.

Toch was Nelson Mandela in mijn ogen ook een teken van het einde van apartheid. Hij als symbool was iets dat blanken en zwarten dichter bij elkaar bracht. Dat wou ik even verduidelijken, want Mandela wordt vaak gezien als heilig door de media."

Het succes van de blanke boeren, was een doorn in het oog van de extreem linkse regering van het ANC. De regering begon in 2003 te discrimineren tegenover blanken door middel van de BEE (Black Economic Empowerment), dit werd weergegeven als 'positieve' discriminatie. Dit benadeelde blanken op allerlei vlakken. Zwarten kregen voorrang op: jobs, onderwijs, subsidies, en ga zo maar door. De regering discrimineerde dus tegenover mensen omwille van hun ras/huidskleur.

Ik wil benadrukken dat deze blanken al generaties lang leven in Zuid-Afrika, dit zijn geen migranten, dit zijn Zuid-Afrikaanse staatsburgers. Zo'n 10% van alle Zuid-Afrikanen is trouwens blank.

Deze wetten zorgden er voor dat vele blanke Zuid-Afrikanen in de armoede terecht kwamen. Een hoop blanken verlieten het land, waardoor er sprake was van een soort van Braindrain. Hooggeschoolde blanken verlieten massaal Zuid-Afrika waardoor we het een braindrain noemen. Het gemiddelde IQ van Zuid-Afrikanen daalde ook tot zo'n 73.

'Voor mensen die niet bekend zijn met IQ waarden; een IQ van 73 is enorm laag. Een IQ van 73 wordt door sommige mensen gezien als een 'lichtelijke mentale handicap'. Vele mensapen zoals Chimpansees, hebben IQ's van rond de 70. In België en Nederland is het gemiddelde IQ zo'n 100.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu