Mark

2.2K 196 13
                                    

HarriettlilyPotter bu bölüm sana gelsin 😊 şu an bilgisayarda sıkıntı olduğu için telefondan yazıyorum. İthaf edemiyorum. 😊 İyi okumalar ❣️ 💕

Onu umursayarak yürümeye başladım. Carlos arkasını dönüp"Hele bir göstersene!" kız şaşkınca bakarken ben kızın üstüne gitmekte olan Carlos'u kolundan tuttum." Bende duydum ama umursanmaycak derecede önemsiz." dememle bana döndü.

Carlos şaşkınca bana bakarken aslında benim durmayıp da kıza vuracağımı biliyordu. Bu yüzden de şaşırmıştı. Üfleyip "Başka vukuat istemediğim için." kız bana öfkeyle bakarken sabır dinlendim. "Geliyor musunuz?" Carlos yerinde dururken Nick'e döndüm.

"Beni şuradan çıkarabilir misin?" gülümseyerek kafasını salladı. Nick "Buyurun hanımefendi" dediğine gözlerimi devirdim. Yürümeye başladığımızda Nick" Atalent sana bir şey soracağım." ona döndüm. Nick" Carlos-" sözünü kesip" Eğer o uyuz ile ilgiliyse sus. " dedim net bir sesle.

Nick gülüp" Tamam o zaman farklı sorayım. Ama onun ile ilgili." göz devirdim. Nick" Siz birbirinizden nefret ederken onu neden kurtarmaya geldin?" kafasını sola yatırıp cevap vermemi bekledi.

" Çünkü ceza benim yüzümdendi. Beni kurta çevirmeseydi ceza almayacaktı. Bu güne kadar zaten benim yüzümden bir sürü masum kişi canından oldu. Borçlu kalmayı tercih etmem. Ama bazı şeyler için hala borçluyum....(derin nefes alıp. Burukça gülümsedim.) Mesela benim yüzümden kayıp veren herkese borçluyum. Bu yüzden onlara herhangi bir şey olmasına izin veremem."

Nick ıslık çalıp - ki bu ortamı yumuşatmaya çalıştığı çok belliydi-" Vaay be yani onlar için canını bile hiçe sayarsın. Seni sevdim melez." "Evet canımı hiç düşünmem" biz konuşurken çıkışa gelmiştik bile.

Nick" Eveett seni tekrar görebilecek miyim?" Bilmiyorum anlamında kaşlarımı kaldırıp dudağımı büzdüm. Nick" Görüşmeyi isterim." ben hiç istemem." Bende" iç sesim Malsın Atalent derken onu dinlememeyi tercih ettim.

Çıkacağım sırada elime kağıt uzattı."Bu ne?" Nick "Not defteri kağıdı. Beyaz renk" gözlerimi devrince "Tamam tamam kötü bir espriydi. Bunun içinde olan benim numaram. Önemli bir şey olursa-" Emy'nin sesi Nick'in sözünü kesti. Emy"Abla" ona döndüm. Kızgındı. "İyi misin?" dedim ve kucağıma aldım.

Öfkeyle Nick'e bakıyordu. Nick gülüp "Ablan sağ. Bir şey yapmadım." dedi ve teslim olurcasına ellerini kaldırdı. Emy'den makas alıp" Kıskanılıyor muyum?" Emy" Hayır. Sadece..." dedi ve başını eğdi." Sadece ne?" Emy" O çok ç-"

Nick araya girip" Dostum çapkınım demek. Atalent ile arkadaş olmayacağız demek değil." çapkın?" Emy tatlım ben onun ile arkadaşım galiba... Değilim hatta o benim hiç birşeyim de bu kadar kıskanma fıstık beni. " dedim ve güldüm. Emy" Çok güzelsin olmaz." dedi ve güldü.

Carlos" Çok saçma bir konuşmayı bölüyorum ancak gitmemiz gerek." " Emy ilk defa haklı" Carlos" İlk? Kızım-" " Bana kızım deme!" Carlos" Dersem ne olur?" tıslamaya başladım." Bana bak delirtme beni!" Emy oflayıp" Bir dakika sadece bir dakika birbirinize laf sokmadan, ölümcül bakışlar atmadan, bağırmadan, sinir etmeden dursanız?"

Nick" Atalent gözlerin kırmızı." "Hayır ama şimdi hiç birşey olmadı ki..." dedim bezmiş bir sesle. "Neyse ben gidiyorum gençler" iki parmağım ile asker selamı verdim. Nick"Kağıt?" kağıda baktım ve yüzümü buruşturup."Yok ya... Benim zaten vampirlerim var."dedim ve ışınlandım.

Emy'den

Atalent ablam gittikten sonra Nick'e ölümcül bakışlar atarken Nick" Küçük bücür her şeyi mahvettin." sinsice gülüp" O benim ablam ve kimseye vermem!" Nick" Biyolojik olarak da mı ablan?" kaşlarımı çatıp" Sanane!"

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin