Bölüm 16 Yolculuk...

3K 242 23
                                    

Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim. bölümlerim aslında şuan çok sıkıcı ama ilerideki bölümler çok heyecanlı olacak... İyi okumalar umarım beğenirsiniz :) İyi yada kötü fark etmez lütfen yorum yapmayı unutmayın...

Lobiye indiğimde Lite ve annemi gördüm. Yanlarına gittim."Günaydın" annem bana bakıp gülümseyerek yanıt verdi. Lite mızmızlanarak "Kızım ben seni uyandırmamın ardından tam yarım saat geçti. Neredesin? Hem sen vampirsin bu ne uyuşukluk?" onu aldırmayıp anneme döndüm. Şu an bir kişi eksikti oda David "David nerede?" annem"Onun ufak bir işi var. Biz gittikten sonra gelecek" demesiyle ikiside kalktı. Anlaşılan şimdi yola çıkacaktık ve ben nereye gideceğimize dair en ufak bir şey bile bilmiyorum. En azından kahvaltı yapsaydık.

Uçağa bindiğimizden itibaren gözlerim kapalıydı. Daha yeni öğreniyorum ki benim yükseklik korkum varmış. Tam altı saattir yoldaydık. Birisi omzumu dürttü."Her kimsen çık git başımdan." annem kulağıma eğilip"Atalent her hangi bir değişim hissediyor musun?" "Evet hissediyorum. O da korku. Anne benim yükseklik korkum varmış." annemin ofladığını duydum. Bir dakika annem ofluyor mu? Ona döndüm ve gözlerimi açtım. Sekiz saatin sonunda ilk defa açmıştım.

"Anne bir sorun mu var?" annem gülümseyerek "Kızım eğer bir şey hissedersen bana söyleyebilir misin?" anneme anlamadığımı belirten bakışlarımı gönderirken iç sesim 'Salak daha güçlü yada daha halsiz hissedersen ona anlatacaksın' anneme tamam dedim ve iç sesimle kavga etmeye başladım.'Sen bir kere bana salak diyemezsin.' 'Diyorum işte salaksın' bir dakika iç sesim ben ne düşünürsem onu söylemiyor mu? O zaman ben kendimi salak olarak mı düşünüyorum?!

altı buçuk saatin ardından yolumuz bitmiyordu... Şimdi de arabayla gidecektik. Eğer İsviçre'nin bu kadar uzak bileydim. Annemi daha yakın bir yere giymemiz için ikna etmeye çalışırdım. "Anneee..." bıkmış bir sesle annemin satın aldığı jeepe gidiyorduk. Annem"Efendim" "Ne kadar kaldı?" annem"Dört saat sonra evdeyiz." Lite ile ofladığımızda onun burada olduğunu yeni fark etmiştim. Halbuki ayı gibi iri vücudu vardı. Lite' ın sesiyle irkildim.

"Atalent cinlerim tepemde oradan oraya zıplıyor sana çatarım!" anneme dönüp"Bu niye sinirli? Halbuki bugün hiç bir şey yapmaya fırsatım olmadı." Lite"Ben 'bu' değilim. Benim bir adım var!" ıslık çaldım "Bizimki uçmuş" annem kahkaha atıp "Ulaşım araçlarını kullandığı için biraz sinirli. Normalde kullanmaz. Doğa insanı" "Ha yani a-" Lite adımı uyarırcasına söylediğinde susmam gerektiğini anladım. Kendimi öldürtmek istemem. Lite' a baktığımda sırıtıyordu. Ne yani zihnime mi girmişti?

"Atalent Atalent kızım uyan artık hadi be!" gözlerimi yavaşça açtığımda Lite karşımda dikilince birden çığlık attım. Daha doğrusu ön koltuktan kafasını bana doğru çevirmişti. Esnediğimde "Ne var? Geldik mi?" Lite"Hayır ama mola verdik. Hadi kalk da seni bir yere götüreceğim" "Seeeen? Beniii? Bir yere götürmek? Lite yol sana iyi gelmiyor bunu anlamış olduk" Lite"Hadiii" dedi sabırsızca annemi gözlerim aradı. "Lite annem nerede?" Lite"İşi varmış Atalent hadiii"benim kolumdan tutarak arabanın içinden çıkardı. Sürükleyerek ormana doğru yürüdü çok hızlıydı. "Lite! Dursan ben yürüyebiliyorum! Bildiğin şu an sürüklüyorsun!" Lite haince sırıtarak "Geldik zaten" dedi ve beni omuzlarımdan tutarak önüne aldı. Gördüğüm kişi karşısında nefesimi tutarken Lite beni onun önüne attı ve "Buyurun size onu getirdim."amcam yada bana öyle söylenen kişi tam karşımda ve bana doğru gülümseyerek geliyordu. Sarılmak için kollarını açarken "Amcanı özlemedin mi? Ben seni çok özledim." geri adım attığımda Lite'a çarptım. Konuşmaya çalıştım ama sesim çıkmıyordu. Bu normal mi? Gözlerim olabildiğince irileşirken yutkundum ve "S-" sesim çıkmıyordu. Amcam olduğunu sandığım adam bana sarıldı. Kokumu içine çekti şu an hissediyorum. Hemen onu itip "Sen sen benim amcam değilsin sen benim HİÇİMSİN!" benden bu gücü beklemediği için şaşırsa da toparlanarak"Bakıyorum da tamamen dönüşmüşsün" sevindiğini belli edercesine gülümsedi ve "Güzeeel sevindim kızım" "Bana kızım deme!" derken görüntüm bulanıklaşmaya başladı. Birisi adımı seslenmeye başladı.

Gözlerimi açtığımda bunun bir rüya olduğunu anladım ve derin bir oh çektim. Karşımda durun kişiye ölümcül bakışlar atarken iç sesim bunun bir rüya olduğunu ve bilinçaltımın bana oyun oynadığını söylüyordu. İç sesime dil çıkarıp Lite'a döndüm. "Ne var? Ne istiyorsun? Geldik mi?" Lite"Hayır ama mola verdik hadi gel. Dışarı çıkalım da beynine kan gitsin." "NE? DIŞARI MI? OLMAZ OLAMAZ ÜF YA" Lite"Kızım deli misin? Sanki canını istedim. Dışarı çıkalım dedim." "Canımı isteseydin iyiydi. Bu rüyadan sonra..." diye mırıldandım. Lite deli işareti yapıp arabadan indi.

Camdan başımı çıkartıp "Annem nerede?" ağzını açtığı sırada "İşi vardı deme keserim!" Lite"Ama işi vardı" birden karnım guruldadığında bugün hiç kan- başımı iki yana salladım ve yemek yemediğimi fark ettim. Kafamı tekrar camdan çıkardığımda Lite'a seslendim ve "Lite acaba -" Lite"Hayır sana yemek falan almam" kaşlarımı çatıp"Neden? Hem sen nereden-" Lite"Bir sabahtan beri bir şey yemedin.

İkincisi o karın guruldamasını büyük annem bile duydu. Hem neden korktuğunu bilmiyorum ama kendin çık ve al" oflayıp geri yerime oturdum. Annemi beklemekten başka seçeneğim yoktu. Lite arabanın kapısını açtı ve kolumdan tutarak beni sürüklemeye başladı."Hey! Nereye?" Lite başını ileri doğru uzattığında onun iri cüssesinden bir halt göremediğimi belirtmek amacıyla "Önümde bir ayı var da göremiyorum."

Lite"Lokantaya gidiyoruz" dedi dişlerinin arasından lokantaya girdiğimizde cam kenarındaki bir masaya oturdum. Lite"Anlat" anlamamazlıktan gelerek "Neyi?" Lite"Nasılsın onu anlat. Kızım neyi olacak bu hallerini anlat." "Öncelikle iyiyim. Sen nasılsın Lite? Sonra da pek bir şey yok yine aynı ben işte" Lite gözlerini kapatıp"Atalent kaç saattir yoldayız-" sözünü keserek " Yedi ve daha üç saatimiz var." Lite" Atalent! Yol benim sinir kat sayılarımı artırmışken bir de seninle burada uğraşmayayım ha zorlama beni" gözlerini açtığında kırmızıya döndüğünü görmemle gözlerini sakladım.

"Hey şunu düzelt" Lite ellerimi indirdi. Sonra kaşlarını çatınca zihnime girdiğini anladım. Lite" Ne yani şu saçmalık yüzünden mi iki saattir beni zorluyorsun?" evet anlamında başımı salladım. Kahkaha atmaya başladığında delirmiş olduğunu düşünmeye başladım. Yemeğimi yedikten sonra arabaya binmiştim. Annemde gelmişti gözlerimi kapatıp müzik dinlemeye başladım.

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin