Bölüm 15

3.5K 243 6
                                    

Lite"Off çok soru sordun gece gece yat uyu" "Eğer çok uykunuz varsa sizi dışarı alalım. Lite bey kapı orada sizi tutan yok" elimle kapıyı işaret ettim.

David "Lite haklı. Yarın yola çıkacaksınız hem" ANNEM"HEP BERABER" David birden yerinde zıplayıp "Olmaz!" dedi. Yüzünde bir ara korku görmedim desem yalan olurdu.

Annem"Neden?" anneme dönüp" Anne kesin bir şey karıştırıyor " dedim. David dişlerinin arasından" Senin yaptığın haltı temizleyeceğim hanfendi" annem bana döndü. Ben masum olduğumu istercesine ellerimi havaya kaldırıp " Yemin ederim bu sefer başıma iş almadım" sonra tıslayarak David'e döndüm. "Ne saçmalıyorsun sen?"

David"Ormanda ne yaptın geri-" annem öksürünce David'in cümlesi yarım kaldı. Annem adımı uyarınrcasına söylediğinde ona döndüm ve" Vallahi bir şey yapmadım" David derin bir nefes alıp gözlerini kapattı"Ormanda ellerini toprağa koydu ve gücünün bir kısmının çekilmesine neden oldu." cümlesi bitince gözlerini açtı.

Annem"Atalent! Bu yaptığın-" dedi ve sustu. Bir dakika annem bana daha demin adım ile mi seslendi? Bunca senedir ilk defa adımla mı seslendi? Lite açık olan ağzını kapatıp beni işaret ederek, "Gerçekten ilk defa adıyla mı seslendin?" dedi hayretle.

Kaşlarımı çatı ona döndüm"Sen şu haltı yapmayı kesecek misin? Yoksa ben keseyim mi?!" Lite" Daha güçlerini kullanamıyorsun bile nasıl becereceksin onu? " dedi alayla" Her şey güçle değil." dedim.

Aslında dövüşmeyi planlıyordum. Annem ne yapacağımı anlamış gibi" Sakın dövüşmek yok! " dedi. Annem" İşte öğrendin " dedi ve gülümsedi.

Ben annemin bitirmiş olduğu konuşmayı düşünmeye başladım ama birden bunlara bunlara inanasım gelmedi. ama karşımda 3 tane vampir oturuyor ve ben dahasınıda görmeme rağmen ne bileyim tuhaf bir şey vardı.

Bir yanım inana dururken diğer yanım inanmıyordu ama ben her haltı gözlerimle görmüştüm. Kurt adamdan tut büyücüye kadar... En önemlisi vampirlerdi ve ben vampirdim.

İnanan yanım ağıt basarken içimde ki o küçük kuruntu benim delirdiğimi ve bunların hepsini bana oynadığı bir oyun olduğunu söylüyordu. Ben bu kadar salak mıyım? İşte gerçekler bunlar! Lite" Hooop bunlar gerçek." " Sen zihnimin içinden çıkar mısın?!" Lite" Bu sefer sadece ben yokum zihninde. Haberin olsun da" dedi ve başını hafifçe David'e çevirdi.

"Hey ikinizde zihnimden çıkın! Bu hiç hoş değil. Ben kendimi çok tuhaf" David" Pek de normal olduğumuz söylenemez" yanımda ki yastığı kafasına fırlatsamda hızla tuttu ve gülmeye başladı. "Ordayken sinir bozucu değildin" dedim.

Annem"Artık kavga yok! Atalent bunlar gerçekler hayal dünyasında değilsin yada delirmedin" "Size inanıyorum zaten. Hepsini gözümle gördüm" Annem" Tamam o zaman beslenmeden konuşalım çünkü onda da bir istisnasın" "Ne! Olmaz! Hayır hayır kabul etmiyorum. Ben orada da kan içmeyi reddettim."
istemsizce ayağa kalktım. Annem"Sakin ol. Sadece bir içecek gibi düşün. Meyve suyu gibi" "Ama değil. Hem ben bu zamana kadar nasıl yaşadıysam öyle yaşayabilirim" Lite"Ohooo bu daha kan içmeyi reddediyor bir de - " dedi ve kendi sözünü kesti." Bir de? Birde ne! " annem" İnsan kanı içmek zorundadın" dedi ve tepkimi ölçmek için beni dikkatlice inceledi.

Ben çok da önemli bir şey değilmiş gibi"Ah doğru. Pek de önemli bir şey değil sonuçta İÇMEYECEĞİM!" annem" Hayır içmek zorundasın" anneme hızlıca döndüm "İÇMEYECEĞİM" annem"Atalent! Yoksa ölürsün!" " Tamam o zaman ÖLÜRÜM!" David" Atalent senin için bu kadar şeye katlanıyoruz. Sende alt tarafı kan içeceksin" annem" Bu sabahtan itibaren susuzluğunu kontrol edemeyeceksin.

Yani şu an durduğun gibi durmayacaksın. Duramayacaksın ve o sıradaki göz dönmenle katliam çıkartırsın. Biz bile seni durduramayız" birden ürperdim. Kanımın bile donduğunu sandım. Ne yani şimdi o kahrolası şeyi içmezsem onun için bir katliam mı çıkartırım? Bu bu kadar basit mi? Katliam çıkartmak... İnsanların kanını içmek için... Derin bir nefes alıp gözlerimi kapattım. "Tamam" diyebildim. Boğazımdaki yumru bu kadarına izin vermişti.

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin