Bölüm 22 İkiz kardeş

2.5K 209 63
                                    

İYİ OKUMALAR :) 

Kadın"Atalent söylediklerimden sonra senin hiç bir suçun yok tamam mı? Sakın saçma sapan şeyler yapmaya da kalkma!" kadın benden onayımı bekleyene kadar bekledi. "Tamam sakin olun lütfen... Bu şey ne kadar kötü olabilir ki?" "Atalent,kötülüğünü sorgulama bana söz ver." ağzımdan istemsizce kelimeler dökülünce kadın memnun bir şekilde "O halde artık anlatabilirim."

Kadın derin bir nefes aldı ve "Atalent, sen doğduğunda sana kolyeyi yapabilmek için çok güçlü lanetler okunuyordu. Ayrıca bunu yapanlarda çok güçlü büyücülerdi. Senin kolyen hayatında iki kere değişti. Sen çok güçlüydün ve etrafına küçük çocuktan beklenemeyecek bir güç ortaya çıkması anormal olacaktı ve birde susuzluğun vardı..." elini saçlarıma koydu ve dalgalarının arasında gezdirdi.

"Kolyen değişirken... değişirken dört can aldı." dedi ve tuttuğu nefesini dışarı verdi."B- ba-bana sa- sakın biziz deme." kadın"Üzgünüm ama biziz. Biz öldük. Seninle çocuklarımız arasında bağ var ve bizimle de." hızla ayağa kalktım. Gözlerim dolmuştu. Hızla ve sinirle ayağımı yere vurunca yer yarılmıştı. Kadın"Atalent senin hiç bir suçun yok." "Nasıl yok?! Bütün suç bendeyken, suçu üstlenmemem sence (arkamı dönüp) sizce normal mi? " 

Ellen'ın orada olduğunu en baştan biri biliyordum. Ellen yanıma gelip "Sakin ol. Senin hiç bir suçun yok.Eğer güç-" "Eğer güçlerim oraya çıksaydı Jack gelirdi değil mi? Beni bir şekilde alırdı ama keşke Jack gelseydi... En azından siz hâlâ yaşıyor olurdunuz..." bir şeyi hatırladığımı belli ederek Ellen'a dönüp "Carlos o yüzden benden intikam istiyor." kadın onayladığında "Ama merak etme seni tanırsa sana zarar vermez."

 Omuz silkip"Yok hayır. Aksine onu bulduğumda beni öldürmesi için ona yalvaracağım." ikisi de şaşkın sinirli karışımı bakınca "Ş-şey yani..." ben neden onu içimden söylemedim ki?! "Şakaydı."bulduğum yola tüküreyim. Ne diye sesli söylüyorsun?! Diğer kadın  yanıma gelip "Atalent bana söz verdin." "Kahretsin!" "Şimdi ne yapacağım? Karşı komşumuz büyücü. Pek gücüm yok zaten bu konuda rahatım ama her sinirlendiğimde hava olayları değişiyor." Ellen"O sırada sakinleşmeye çalış. Eğer işe yaramazsa havanın güneşli olduğunu düşün. Yada..." 

"Yada?" 

"Yada akışına bırak. Rahatlayana kadar ağla,kız,bağır ama sadece kar yağdırma. Diğerlerine yaz yağmuru falan denilir ancak kara bir şey denilmez." "Sizden bir şey isteyebilir miyim? Çocuklarınız... Nerede?" Ellen"Şu an değil." demesiyle gözlerimi gerçek dünyaya açtım. 

Annem tepemde dikiliyordu. Ya sabır çekip yataktan kalktım. Kalkıp duşa girdim. Üstümü değiştirdim. Hâlâ odamda benim ne yaptığımı inceliyordu."AY! Ne var? Uyandığımdan beri izliyorsun ne bir şey diyorsun. Nede bir şey yapıyorsun?!" annem istifini bozmadı. Odadan çıktığım gibi geri girmem bir olmuştu. Evi su basmıştı! "Peki sen neden bu kadar sakinsin?" annem"Sakin değilim. Su önemli değil de bunu sen yaptın. Neden yaptın onu anlamaya çalışıyorum ama çok sakinsin." kaşlarımı çatıp "Sakin? Anne lütfen konu açmak istemiyorum. Sen sakinlikten bahsedene kadar sakindim... Neyse hadi şu suyu halledelim." 

odadan çıktım. Suların buharlaşıp pencereden çıktığını düşündüm. Olmuştu! Gülümsedim ve aşağı indim. Salonun halini gördüğümde yutkundum. Büyücüler odaya ışınlandı. Salona salon denemezdi."Lütfen sadece salon ve su baskını diyin bana." Elena"Küçük bir şey daha var." çekinerek "Dışarı da fırtına koptu. Sonra da -" "Tamam lütfen söylemeyin."

Esnediğim de Lite "Yuh kızım! Biz vampiriz. Sen uyumana rağmen hala uykun var." sen rüyalarımda nelerle uğraşıyorum bir bilsen! Sakin bir şekilde "Evet var ve ben uyumaya gidiyorum." tekrar odama çıktım. Annem oturmuş dalmıştı. Gözlerinde tuhaf bir duruluk vardı. Yanına oturup "Annecim iyi misin?" hemen düzelip "İyiyim tatlım." dedi ve yanağımdan öptü.

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin