Gerçekler... Umarım

3K 257 21
                                    

 " Zaten azdı." Dedim mırıldanarak David" Seni kulübeye götüreceğim. Hemen sonra da – " David dudağını ısırdı." Ne hemen sonra?" David" Hiç bir şey yürü düş önüme" kalktım. "Sonra ne yapacaksın?" dediğimi duymamazlıktan gelip yürümeye başladı.

"Ne yapacaksın?" David "Yürü" dedi dişlerinin arasından sonra da "Dua et ki sana itaat etsinler" diye mırıldandı. "Kimler?" David elini alnına vurup "Bir daha böyle bir şey yapmaya kalkışma" "David kimler bana itaat edecek" David "Kimse Atalent yürü!" "Yalnız zaten yürüyorum" David bana bakıp göz rengini değiştirince susmam gerektiğini anladım ve bir daha ses çıkarmadım.

Kulübenin önüne geldiğimizde annem kapıda bekliyordu. İçimi bir an öfke sarsa da hepsinin o Jack denen adi yüzünden olduğunu düşündüğümde sakin kalmaya çalışıyordum. En azından dönüşmeyecek kadar sakindim. Annem bana sadece bakmakla yetiniyordu. Annem "Buradan gidelim her şeyi anlatacağım" ben hariç herkes başını salladığında Lite kulağıma "Atalent hadi ama..."

"Tamam. Gidelim de her şeyi öğreneyim artık"

---

Şimdilik otele gitmiştik ama neden gittiğimizi bilmiyordum. Yani evimize de gidebilirdik değil mi? Ben annemle kalıyordum(!) Lite ve David'in odaları farklıydı. Tamam bana büyü yapılmış olduğunu biliyorum ama yine de bunun üstesinden gelemiyorum. Bu çok kötü bir his annemden nefret et- of!!!

"Anne artık anlatmayı düşünüyor musun? Düşünmüyorsan da düşünmeye başla!" annem yatağa oturdu ve bağdaş kurdu. Annem "Kızım her şey sen doğduğunda başladı" bana bakmıyordu şu an annem kot pantolonuyla mı konuşuyor diye düşünecekken kızım demesiyle benimle konuştuğunu anladım. Yada annem kıyafetleriyle konuşuyordu(!) düşündüğüm şeyle kahkaha atmaya başladım.

Annem başını kaldırıp bana şaşkınca bakarken o hali içinde güldüm. Kahkahalarımın arasından -normalde nefes almam gereken yerler- anneme " Anne sen kıyafetlerinle konuşuyor musun?" dedim. Annem " Onu ben yapmıyorum. Sen yapıyorsun" dedi ve o da gülmeye başladı ama benim yüzüm kıpkırmızı kesilmiş ve utanmaya başlamıştım. "Anneee o daha yedi yaşındaykendi. Abisle bazen iyi anlaşırdık. En azından suç onun üstüne kalırdı hep"

yüzüm bu sefer domates olmuştu annem" Askılık mı?" "Konuyu dağıtmasak?" annem ciddileşip " Sen doğduğunda babam ve benim yüzümden sen melez oldun. Vampirlerin içinde melezsin bir de b-" annemin sözü pencereden bir adet Lite girmesiyle yarım kalmıştı.

"Yuh ayı! Kapı diye bir şey icat edildi! Haberin olsun çok işe yarıyor! Böyle hoplaman, zıplaman, hız kullanman gerekmiyor!" Lite" Tamam kızım carlama hemen hem havuzun oradaydım. Annen açıklama yapınca destek olayım dedim." Tam ben ağzımı açacakken beni konuşturmadı "Ve kimsede yoktu. Ayrıca ben ayı değilim. VAMPİRİM" iri cüssesini gösterdim.

Lite "Hem sen neden benimle uğraşıyorsun? Annen açıklama yapmıyor muydu şu çooooook merak ettiğin(!)" "İyi be!" dedim ve başımı anneme çevirdikten hemen sonra kapı çaldı. Kapıyı açtığımda David' ti. En azından kapı kullanıyordu!

"Lite bak bu arkadaşta VAMPİR  ama kapı kullanıyor" "Hem siz neden geldiniz ki? Biliyorsunuz olayı zaten" David "Annen açıklama yapıyordu destek olmaya geldik." "Anlaşılan bildiğiniz hikayeleri dinlemeye çok meraklısınız" David" Hey bana kızmaya hakkın yok. Ben en azından kapı kullanıyorum"

Lite "Oğlum gözünü seveyim şunu bana bulaştırma" annem "Neyse ... sen melezsin kızım vampirlerin ve-" David bilerek öksürdü. Yani vampirler hasta olamazdı değil mi? David" İstisnalar kaideyi bozmaz" "Birincisi olarak zihnimden çık. İkincisi de gerçekten hasta oluyor musun?"

David "İstisnalar kaideyi bozmaz dedim. Ben istisnayım demedim" "O zaman bilerek yaptın" ben David'le atışırken annem ve Lite konuşuyorlardı. Lite "Neyse tamam annen anlatmaya geri dönsün" annem" Sen çok güçlü olduğun için bizim kaçmamız gerekiyordu. Babanda bizim arkamızdan gelecekti ama Jack babanı tutsak olarak aldı ve senin yerini söyleyene kadar işkence yaptı. Jack en sonunda babanın söylemeyeceğini anladı ve kalbine kazık sapladı. Yani o adam senin amcan değil. Seni kendi tarafına çekmek için bunları yaptı. Eğer bana düşman olursan onun yanına geçecektin ve düşman olmak için de senin zaafını kullandı."

"Tamam o zaman bu bağ saçmalığını açıklıyor. Bağımız yok ama bağımız var dedi." Annem" Eğer her türlü yine bağdan bahsederse vampirlik bağı olabilir. Sen melez olduğun için üç vampirinde özelliğini taşıyorsun." "O nasıl oluyor?"

annem" Vampirlerin içinde ben farklı bir tür baban farklı bir türdü. Bu yüzden sende melez oldun" "Peki DAVİD BİLEREK ÖKSÜRMEDEN önceki cümleni tamamlar mısın?" sence benim unuttuğu mu mu sanıyordu? 

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin