2./51.

227 11 0
                                    

Selena

Justin elengedte Mike kezét és rám nézett. Én csak álltam egy helyben, mintha hipnózisba estem volna. Nem értettem mi történik. Miért engem kér? Kinyitotta a szemeit. Körülnézett. Rájött mi történik és hogy túl élte. Már rám se pillantott.

- Fiúk ..- mondta nehézkesen.

- Itt vagyunk! - szólalt fel Cris.

- Mi történt? -

- Ezt majd később, most pihenned kell. Egy ideig nem fogsz fájdalmat érezni az injekció miatt, bármi lenne szólj, kapsz újat. - mondta gondoskodóan John. Úgy tűnik ért a dolgához...persze nem tudtam szó nélkül hagyni a történteket.

- Kórházba kéne mennie. Most itt fogjuk belé nyomni a sok szart, hogy ne érezzen semmit? Ennek nem lesz jó vége. -

- Selena elég! - kiáltott rám Justin. Amikor látta könnyeimmel küszködök mély levegőt vett. - John tudja a dolgát és korházról nyilvánvalóan szó sem lehet, szerintem tudod miért. -

- De itt a szigeten talán nem vennék úgy mint máshol. Itt nem ismer minket senki. Azt mondanánk, hogy megtámadtak vagy bármi. - dobáltam kezeimet ide-oda.

- Aha, persze. Aztán két évig ezzel az üggyel kéne törődnünk, meg amúgy is feltünő lenne, eddig semmi sem történt itt, mi meg idejövünk és tessék. Gondolkodj, legyél egy kicsit okosabb. - forgatta meg szemeit Cris. Bassza meg mindenki, én értem mi a szar van, de Mikera kéne most gondolnunk. Mindenki megőrült.

- Szerintem Selena érti mi a helyzet, csak még hozzá kell szoknia ahhoz, hogy az életveszély nálunk mindennapos és hogy nem megoldhatóak a gondok úgy, mint bármelyik átlagos embernél. Ha most itt fogunk veszekedni senkinek sem lesz jobb. - Köszönöm Vanessa!!!!! De orvoshoz tuti elkéne látogatnia, kezd nagyon bipoláris lenni, mint Justin. Ez talán a szakmával jár vagy mi. Elmosolyodtam, mármint amennyire tudtam ebben a szituációban. - De neked is meg kell értened Sel egyes dolgokat és azt, hogyha a fiúk valamit mondanak az úgy is van, John érti a dolgát. - bólintottam egyet, majd kisétáltam az irodából. Nem tudtam mit mondani és azt hiszem már felesleges is lett volna gondolkodnom és érvelnem. A maguk kis világában élnek.

Justin

- Skacok bocsi Selenáért, de tudjátok milyen. - Nem szólt senki semmit. Azt hiszem már túltárgyaltuk ezt a témát. - Okés leszel Mike? -

- Alap, még sokáig el kell viselnetek engem. - röhögött.

- Na, látom már a régi vagy. - mondta Cris, megveregette a vállát majd Vanessával együtt elhagyták az irodát. Johnra néztem amolyan 'húzzál el te is' fejjel amit szerencsére megértett.

- Miért ment el mindenki? Mivan? -

- Nem fogok szarozni veled amiatt, hogy most levagy sérülve meg a többi faszság. - bezártam az ajtót, nehogy valaki halljon minket, talán hangos leszek.

- Mi? Mi a szar? - értetlenkedett

- Amikor kezdtél magadhoz térni Selenát kérted. A brom vagy és nagyon birlak, de ez elég fura volt. - amilyen ideges voltam olyan gyorsan le is nyugodtam. Mi az Istent csinálok? Mike a haverom, nem tenne velem semmi olyat amivel megbánthat. 

- Justin én... -

- Sajnálom. - próbáltam kerülni a szemkontaktust. Elég hülyén érzem magam. Elmosolyodott.

2 hónappal később

- Na ez az akció is meglenne, Vanessa tényleg gyorsan tanulsz ! - a csaj majd össze esett, mondjuk én is elképedtem egy kicsit, John nem szokott csak így kedveskedni.

- Köszönöm ..- majd hogy nem suttogta. Mondom, tuti sokkba van. A repülőgépen ülünk, mint általában, mivel mindig a szigeten kívül van dolgunk ami elég maceráns. Jó, talán annyira nem, hiszen van magángépünk.

Selena

- Helóka ! -

- Szia Mike, okés vagy? Ahogy látom már eléggé. - mosolyogtam, majd kivettem a narancslevet a hűtőből. Szomjan halok.

- Kutya bajom, nem értem miért nem mehettem velük. Már vagy a huszadik akció amit kihagytam basszus. - mérgelődött. Aranyos amikor mérges. Amúgy. Öm igen.

- Olyan rossz neked itt velem? Mondjuk nem csodálkozom. Az akciózás biztos izgalmasabb. - vissza tettem a narancslevet a hűtőbe, amit amúgy utálok csinálni, mivel mindig ide kell járkálnom, de Justin kinyírna ha nem tenném. Mert túl meleg lenne meg a többi szar.

- Jaj dehogy nem, tök jól eldumálgatunk, nem de? Még jó, hogy sok közös témánk van és egy hullámhosszon vagyunk. Amúgy kajak megőrülnék itt. - oké ...most megparancsolom az arcomnak, hogy ne piruljon el! - És persze, izgalmas az akciózás, de szerintem te is. Meg hát el tudom képzelni még milyen izgalmasabb is tudsz lenni. - húúúú

- Oh, akkor nem csak én képzelődöm rólad? Érdekes. - alsó ajkamba haraptam.

- Itt meg mi folyik? - rontott be Ciara a konyhába.

- Öm, beszélgetünk? - nevetett Mike majd kisétált. Még utoljára rám pillantott.

- Ez meg miért ment el? -

- Szerintem nem igazán kíváncsi rád. - vigyorogtam, majd én is ugyanúgy elhagytam a konyhát. Justinék épp megérkeztek.

- Szia szerelmem! - üdvözöltem, majd adtam neki egy csókot.

- Szia! Na elvoltál magadnak? - elkezdtem picit rosszul érezni magam az előbbi dolog miatt amit Mikeval lerendeztünk.

- Hát persze. - mosolyogtam. A francba, teljesen hülye vagyok. Szeretem Justint, teljesen biztos vagyok benne. Ő az én kis manókám, imádom. Jó vele. Oké, vannak rosszabb napok. Oké, elég sok rossz nap, de akkor is. Már nem tudnám elképzelni nélküle az életem. Mikenak amúgy is van barátnője, akivel mondjuk alig van, mert a csaj fősulizik, de akkor is....és ő is aranyos, biztosan szereti Mikeot, viszont. Van valami amit nem tudok megmagyarázni. Nem tudom megmagyarázni mi van köztem és Mike között. Ne értsetek félre, úgy istenigazából semmi, de mégis. Annyira imádok vele beszélgetni, annyi mindenről lehet vele és még jól is néz ki. Na basszus ....ezt ne.

- Most min gondolkodol épp? - kérdezte Justin kíváncsian. Hát azt nem akarod tudni.

- Próbáltam vissza emlékezni valami dologra amit ma csináltam, aminek lenne legalább csak egy kis jelentősége is, de semmi. - nevettem. Vagyis próbáltam. Remélem bevette.

- Ja értem, hát van az úgy, főleg nálad ugye. - ahm, ez megint nagyon jól esik.

- Holnap bulizunk gyerekek, mit szóltok hozzá? - futott le Mike az emeletről. - Jól bebaszunk meg minden. -

- Szerintem jöhet. - válaszolta Justin mosollyal az arcán. Valahogy mindenki felébredt a buli szó hallatán, többen lettünk a nappaliba.

- Csúcs szuper, legyen már holnap! -

- Igen, igeeen ! - ujjongott mindenki. Úgy érzem érdekes lesz a holnapi est.

NO LOVE JUST SEXWhere stories live. Discover now