25.

1.2K 40 0
                                    

Justin

Egy beszélgetésre keltem fel. Chantel és Lil...gondoltam.. Kimásztam az ágyból. A fürdőszoba felé vettem az utat. Levetettem a ruháimat, majd letusoltam. Bementem a szobámba, kivettem egy fehér boxeralsót, felvettem, aztán magamra öltöttem egy szürke melegítő nadrágot, amelyet letoltam a fenekrm alá, majd a kedvenc fekete fölsőm következett, amelyen ez a felirat található: Pencil for promise.. Kiballagtam a szobámból. Chantel és Lil épp vacsoráztak. Én a kajára rá sem bírok nézni olyan másnapos vagyok.. fáj a fejem a hasam.. mindenem...

-Na heló..-

-Sziasztok..- Úgy néznek rám, mintha nem tudom mi lenne. Főleg Lilnek nem megy ez a 'nagyon sajnálom' fej. Nevettem rajtuk.

-Mi olyan vicces?-

-Hjaaj semmi, úgy néztek, mintha nem tudom mi történt volna, lépjünk túl ezen az egészen, soha többé nem akarom meghallani ezt az ügyet. Ami tegnap volt.. Mostantól nem beszélünk róla. Jó? Holnap elmehetnénk Panamába vagy Miamiba. Tengerpartozni van kedvem. Ki akarom magamat pihenni. Mit szóltok?-

-Miattam mehetünk. Én úgy is Miamiban lakom, szóval majd elmehetünk hozzám is ha akarjátok.- Nem is tudtam, hogy Chantel Miamiból van.

-Oké.. Megyek TVzni..-

-Azt a helyedben nem csinálnám.- Mi van már megint?

-Mert miért nem?? Már TVt sem nézhet az ember basszus?-

-Nyugodj le Bieber. Inkább menyj vissza aludni.- Nem tudom mi ez az egész. Egyáltalán nem tudom megérteni Lilt. Mint mindig, most sem hallgatok rá. Leültem a kanapéra és bekapcsoltam a TVt. Sehol semmi érdekes. Hírek. Na mi történt a nagy világban?

-Juuuuustin, kapcsold ki!!- Már Chantel is kezdi mi a szar van?

-SZABADON ENGEDTÉK AZT A FIÚT, AKI TEGNAP ÉJJEL RÉSZEGEN ÉS BEDROGOZVA SZÁGULDOZOTT. PÉNZBÜNTETÉST KAPOTT. EZT A KIVÉTELEZÉST. BEZZEG HA......- Nem hallgattam tovább, azonnal lekapcsoltam a TVt. Még a képem is ott van, meg videó is.. Te jó ég ez mi?

-Ez meg mi a picsa?- Kérdeztem mérgesen. Miért vagyok a TVben? Jézusom. Hiszen akkor.. már mindenki tudja. Legjobban az basz fel, hogy Selena is.

-Én mondtam, hogy...-

-Mit mondtál Lil? Faszt mondtál. Annyit mondtál, hogy ne nézzek TVt.. De hogy kb. az összes csatornán rólam beszélnek és engem mutogatnak azt nem mondtad. Ezt nem hiszem el. Tudod milyen veszélyes ez. Főleg ha azt nézzük milyen életet élek.- Nem mondtam ennél többet, mivel a helységben volt Chantel is és nem akarom, hogy valamit megtudjon.

-Jó baszd meg bocs.. Csak tudom, hogy az utóbbi huszonnégy órában min mentél keresztül nem akartalak még jobban felidegesíteni.- Istenem, egyszer az életben hallgathattam volna rá. Úgy sajnálom ezt az egész éjszakát. Meg az egész életemet. Nagyiék és a tesómék nem beszélnek velem azóta, amióta meg tudták mit csinálok, pedig annyira szeretem őket. Ezek után már ki fognak törölni az életükből szerintem. Be kell fejeznem ezt az életstílust. Semmi gyilkosság, semmi ribancbiznisz, drog, pia, semmi... Befejeztem.

-BASSZAAAAA MEEEEEEEEG MINDENKI..- Felordítottam. Ilyen ideges már rég voltam. -Lil, hívd fel Twistet, hogy kiléptem.-

-Justin te normális vagy? Tudod, hogy nála ilyet nem csinálhatsz, hiszen megöl, vagy legalább is megölet.- Ez idióta, hiszen Chantel itt van, hogy mondhat előtte ilyet? -Chantel tud mindent, nyugi.- Nyugi??? Mi az hogy tud mindent? Már ő is? Miért nem hívunk fel mindjárt egy riportert, hogy kibaszott maffiózók vagyunk?

NO LOVE JUST SEXWhere stories live. Discover now