2./46.

471 19 2
                                    

Selena

- Selena drágám! - fordult felém Justin. Ciara csak kuncogott magának. Nyugi Selena, tegyél úgy mintha nem idegesítene ez téged! Tegyél úgy légyszi! Győzködött a belső hangom.

- Vanessáék este mennek bulizni, megyünk mi is? - bevágtam egy hamis mosolyt, a játékom úgy tűnik bevált. Ciara mérges fejet vágott majd megforgatta a szemeit. Ott van ahol akartam hogy legyen.

- Persze mehetünk, semmi akadálya. - mosolygott Justin majd felém jött és átölelt. Ciarára szegeztem tekintetem.

- Ciara megy már a telód? - sóhajtott egyet.

- Nem de nem is baj, addig se hivogat apám. - összevontam szemöldökeim. Mióta nincsenek jóban?

- Mivan? -

- Ciarának azért kellett otthagynia a sulit, mert apádnak LA-ben volt dolga. - egy nagyot nyeltem. Tényleg ekkora féreg az apám? A kedvenc lánya jövőjét semmibe veszi? Ekkor megtörtént a legrosszabb, amire sose számítottam. Megsajnáltam Ciarát.

- Ciri ha szeretnél jöhetsz velünk. - most komolyan becézgetem?

- Szivesen. - csillantak fel szemei. Hogy ezt még mennyire megfogom bánni.

- Justin! - nyitott be John. Végig nézett mind hármunkon. - Zavarok? -

- Nem mondjad. - vonta meg vállait Justin.

- Lehet inkább négyszemközt kéne? - vakarta meg John a fejét.

- Nem hiszem hogy még van valami amit titkolni kellene. - egy nagyot nyeltem. Mi van már megint?

- Ugye a biznisz nem állhat. Holnap repülünk Miamiba, van egy kis gond az egyik taggal. Jössz te is? - azonnal nagyra nyíltak a szemeim. Viccel?

- Hogy mehetne? Hiszen mindenki azt hiszi halott. - nagyon féltem Justint. Nem akarom, hogy még több zűrbe keveredjen. Nem akarom, hogy gondja legyen a rendőrséggel vagy ami még rosszabb baja essen.

- Pont ezért nem lehet semmi gondja belőle. Egy halottat nem hibáztatnak. - okoskodott Ciara. Mennyire utálom.

- Ahogy mondod ! - kacsintott rá John. Bassza meg itt mindenki megőrült?

- Holnap még megbeszéljük. Át kell gondolnom. - válaszolta Justin, kicsit megnyugodtam.

- Oksa, majd szólj ! - és kisétált. Ciara minek van még mindig itt?

- Na jó én is megyek ! - az égiek meghallgattak, végre egyszer az életben!!!

- Ahamm.. - mondta Justin majd közelebb húzott magához. Gondolkodtam hisztizzek-e az miatt, hogy itt dumálgattak stb. , de végülis úgy döntöttem leszarom. Nem éri meg ezért veszekedni, most körülbelül minden rendben van. - Filmezünk? - törte meg Justin a csöndet.

- Hát persze ! - villantottam meg ezres mosolyom.

- Választhatsz. - mondta könnyedén, majd össze kötötte a laptopot a TV-vel.

- Meglepő, eddig csak te választhattál, mert amit én tettem mindig szar volt. - mondtam ironikus hangnemmel.

- Nem rosszból, de elég ratyi filmeket fogtál ki. - elmélkedett. - Úgyhogy inkább most is én választok! - mosolygott gúnyosan. Csak megforgattam a szemeim, tudtam hogy ez lesz, de nem is baj, megspórol nekem egy kis időt.

- Hozok pattogatott kukoricát! -

- Hozz egy tucatot! - nevetett.

- Rendben. - ezzel kisétáltam a szobából. Elindultam lassacskán lefele, nem igazán ismerem még ezt a házat és Óriási, úgyhogy próbáltam megfigyelni mi hol van kisebb-nagyobb sikerrel.

- Mit csinálsz? - nevetett Mike miközben lefutott mellettem.

- Hol az az Istenverte konyha? - mérgelődtem persze a végén elnevettem magam.

- Gyere megmutatom! - átkarolt és úgy mentünk végig a házon. Kissé furcsán éreztem magam. Amióta ezen a szigeten vagyunk Mike túl kedves hozzám, ennyire megkedvelt volna? Bár mindenki közül, mármint Justin haverjai közül őt bírom a legjobban.

- Ah hát ezt egyedül is megtaláltam volna, fél házat elfoglalja. - nevettem miközben tág pupillákkal néztem körül a konyhában. Ez egy egész iskolának elég lenne mint ebédlő, hihetetlen nagy. Az egyik szekrényben sikeresen megtaláltam a kukoricát, mindjárt elsőre. Ügyes! Gondoltam magamban.

- Na és mi újság? - kérdezte majd az asztalra ült. Tekintetem felé szegeztem majd a mikrohullámú sütőre. Beletettem a pattogatott kukoricát, három percre állítottam és Mike kérdését hidegen hagytam. - Hahó? Mi van? - integetett kezeivel felém.

- Hmm semmi. - mondtam egyszerűen, érzelemmentesen.

- Ne hagyd, hogy kihasználjanak. Pontosan látom mit csinál Justin. Nem tudok rajra kiigazodni annyira bipoláris! - nem mondod....

- Nem hagyom magam kihasználni. Szeretem őt és szerintem ő is engem. Nagyon sok minden történt az utóbbi időben, nem csoda, hogy nem önmaga. Idővel majd minden rendeződik. - Remélem. Az gáz, hogy még magamnak sem hiszem el teljesen? Justin nagyon cuki hozzám, viszont aztán valami történik és megint bunkó aztán megint kedves és így tovább. Fel sem tűnik neki mit tesz ezzel, de nem hibáztatom.

....

- Nagyon jó a buli, köszi hogy szóltatok róla! - öleltem át sikongatva Vanessát.

- Nincs mit bébike, de igyál még inkább! - nyújtott a kezembe egy üveg whiskeyt.

- Nem ihatok többet. - hunytam le szemeim.

- Mert? - ivott bele az üvegbe.

- Mert Ciara is itt van. Ha nagyon bebaszok nem tudok figyelni rájuk. - csak nevetett.

- Azt hiszed Justin még akar tőle valamit? - csak egy nagyot sóhajtottam. - Azt hiszed? -

- Elég sokáig voltak együtt, kitudja hogy váltak el, meg beszélték-e a gondjaikat. Bármi lehet. - már a sírógörcs kerülgetett. Őszintén? Lehnagyobb rémálmom az, hogy újra elkezdik kedvelni egymást. Hogy vissza jönnek régi emlékeik. Hogy rájönnek hülyeség volt szakítani. Hogy rájönnek szeretik egymást.

- Figyu nem tudom a részleteket, de Cris mesélte, hogy nagyon csúnyán váltak el egymástól. Justin teljesen összetört. - nyugtatgatott.

- De ma is arra nyitottam be a szobánkba, hogy tök jókedvűen dumálgatnak. - Tudom, hogy ahogy közel kerülnek egymáshoz vége mindennek. Érzem.

- Veled van és téged szeret. Pont. - csak legyintettem egyet. Inkább úgy hagyom ezt a témát, de ahogy mondtam, többet nem iszok ma. Justin részegen átkarolt hátulról.

- Na miújság szerelmem? Úgy szeretlek jaaaj nagyon imádlak cicus! - megforgattam szemeim.

- Csak akkor tudsz ilyen lenni, ha részeg vagy? Máskor miért nem vagy ilyen kedves? - mondott volna valamit, de Mike szó szerint ránk borult.

- Kurva jó ez az extazi baszd meg, máskor is vehetnénk be ilyesmiket. - Nagyra nyíltak a szemeim.

- Abba bízz, minden érzelem kijön rajtam. - aha, akkor ki kell használni a szitut.

- Mentem tovább dancelni, bulizzatok ti is ! - és el is tűnt. Justinhoz fordultam.

- Szóval szeretsz? - nyaltam meg ajkaim.

- Legeslegjobban, te vagy a mindenem. Nélküled egy senki lennék ! - megcsókolt, de úgy mint még soha. Olyan érzelmeket fedeztem fel benne, amiket nem is tudtam, hogy léteznek.

- Szeretlek! - mondtam ahogy elváltunk egymástól.

- Sose szerettem senkit annyira mint téged, még magamat se. Egyszer a feleségem leszel ! - azonnal könnyesek lettek a szemeim. Nagyon szerelmes vagyok ! Átöleltem. Nem akarom elveszíteni. Muszáj lesz legalább egy kicsit jóba lennem Ciarával. Addig is szem előtt tarthatom. Tudjátok hogy tartja a mondás : A szeretteidet tartsd közel magadhoz, de az ellenséged még közelebb!

NO LOVE JUST SEXWhere stories live. Discover now