12.

2.3K 68 0
                                    

Selena

Arra keltem fel, hogy Ciara rajtam alszik. Hát mit ne mondjak kurva kényelmes éjszakám volt. Milyen aranyos, szegény, de rosszul lesz. Na már ki is nyitotta a szemeit.

-Jó reggelt, kényelmesen aludtál?-Kérdeztem tőle ironikus mosollyal.

-Jézusom, mit csinálok én a te szobádban? Fuj, még leprás leszek!!!-Igazán kedves tőle, visszatért a régi Ciara, látszik, hogy már nem hat az alkohol.

-Hánytál, részeg voltál mint a csap, örülj, hogy haza cipeltelek. A szobámon keresztül jöttünk be a lakásba, hogy észre ne vegyenek.- Minek is magyarázkodom, megint hogy felbaszott.. -De tudod mit? Tünj el a szemem elől!!- Nem kellett neki kétszer mondanom.

Idióta, nem hiszem el, hogy még mindig feltud baszni. Ma szerencsére nem melózom, elmegyek Vanessához, megkérdezem tőle mi volt tegnap Crissel. Addig sem rohadok otthon.

....

-Szia bébike, hát te itt?- Most mit lepődött meg ezen ennyire? Nem először vagyok itt..

-Hmmm szia, igen, itt baj?-

-Jaj nem, dehogy, csak Justin tegnap későn jött haza, aztán azt hittem egész éjszaka együtt voltatok és te még mindig az ágyat bújod.-

-Ja nem, azt nem tudtam, mivel Ciara rajtam aludt el, így nem volt valami kényelmes éjjelem.-

-Ciiiaaraaaa???- Jaj Istenem, utálom amikor értetlenkedik.

-Igen, de gyere, menjünk pizzázni, mert éhen halok, majd mesélek.-

-Ja jó, várj, felöltözöm..-

...

-Na akkor mesélnél már?- Istenem Vanessa, ilyenkor gyilkolni tudnék.

-Igen de először te!!! Crissel mivan? Összejöttetek??-

-Hát még így officiálisan nem, de már rajta vagyunk a témán.- De jó nekik.

-Akkor szurkolok, hogy minden úgy legyen ahogy azt elképzeltétek.-

-Igen igen, köszi, na de mond már, Justin?- Miért is hittem, hogy tudok terelni?

-Semmi.. Szexeltünk. Szép volt, jó volt, ennyi volt..-Láttam rajta, hogy meglepődött.

-Tessék? Hiszen.....-

-Ne is folytasd, tudod milyen vagyok, ismersz.. Justinba nagyon hamar bele tudtam volna szeretni, de tudom, hogy ő csak a szexre akarna használni, amivel nekem ugye semmi bajom. Nem először lett volna olyan kapcsolatom, amiben a szex dominál. Mindegy, lényeg, hogy Justin olyan ember, akibe nagyon hama bele tudnék szeretni, és azt nem szeretném. Szóval a románcnak vége.- Olyan nehéz ezt kimondani, de ehhez fogom magam tartani.

-Ma megyek Crissékhez, gondolom te akkor nem akarsz- Ezt nem mondja komolyan. Ma bulizni akartam, vagy valami, dehát akkor mindegy, inkább elmegyek a Manhattanbe, úgy is ott hagytam a dzsekimet amikor úgy siettem. Ciara után. Istenem, mit beszélek. Justin elől menekültem, ahhhhh

-Hát nem, nembaj, te azért érezd jól magad.-

Justin

-JJJJJUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSTTTIIIIIIIN, délután négy óra van, az egész napot átakarod aludni?- kibaszott Lil, amíg alszok, addig legalább boldog vagyok. Nincs semmi gondom és ahhh na mindegy már fent vagyok.

-Kösz bazd meg. Fent vagyok nem látod? Kimehetsz- Ez kicsit durván hangzott, de nagyon kivagyok, a tegnapi éjjel nagyon betett.. Ciara, Istenem, miért gondolok még mindig arra a szajhára?

NO LOVE JUST SEXWhere stories live. Discover now