2. fejezet/34.

964 42 1
                                    

Visszatértem a folytatással. Két év után. Nem akartam folytatni, de amikor megláttam mennyien olvassátok és mennyi az érdeklődő, úgy döntöttem folytatom. Nagyon szeretlek titeket, köszönök mindent! Komi, vote mindig jól jön ☺️ jó olvasást! 😘

Selena

-Hol a faszba van a telóm Sel? Mindig mindent elpakolsz.- förmedt rám Justin.

-Ha jól láttam, a gardróbodban van.- próbáltam nyugodt maradni, bár mindjárt felrobbanok.

-Ja tényleg, akkor hagyhattam ott, amikor a Rolex órámért mentem.- de azért engem hibáztatott, megint.

-Elegem van..- mondtam, bár inkább csak magamnak. Nem akarok veszekedést.

-Hogy mi? Mennem kell szivem!- mondta kapkodva...

-Semmi, semmi. Vigyázz magadra életem, nagyon szeretlek!- közeledtem felé

-Én is téged, szia!- homlokon puszilt majd kiveretett a házból. Még az ajtót is rosszul zárta be maga mögött. Odasétáltam a bejárati ajtóhoz ahonnan láttam ahogy beül az egyik sportkocsijába majd elveret. A telefon persze a fülénél volt, mint általában mindig. Koncertre sietett. Az utóbbi időben nagyon keveset vagyunk együtt. Amikor hazaérek suliból, ő már nincs otthon vagy már épp készül el. Szenvedek. Nem jó ez így, valamit ki kell találnom. Bár nincs valami sok időm a gondolkodásra, hiszen lassan vizsgáim lesznek, tanulnom kell.

....

Justin már több mint négy órája elment. Fogadjunk hogy megint ott maradt az after partyn. Mintha senki sem várná őt itthon. Halálra unom magam, tanulni sincs kedvem. Felhívnám Vanessát, de tegnap mondta, hogy ma állítják össze a menüt az esküvőre, szóval nem zavarom. Új barátokat kéne szereznem, de nem könnyű. Ahogy valakit idehozok és meglátják Justint én már nem létezem. A sok ribanc meg nem kell ide. Oké, nem ribancok a lány osztálytársaim, de Justinért bármit megtennének, szóval ez a barátkozási szar felejtős. Az óriási, nagyon elegáns faliórára pillantottam. Hol van már Justin?

Justin

-Kösz mindent Scoot, de én most megyek, Seli már biztosan vár.-

-Ne viccelj, komolyan nem akarsz maradni?- az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam Selenát. Valahogy mindent fontosabbnak találtam. Kissé kemény voltam hozzá.

-Megyek, majd ütközünk, na csuma!- lepacsiztam Scooterrel, majd a biztonságiak segítségével kisétáltam a kocsihoz. Két perc helyett ez kb. olyan tíz percet vett igénybe. Gyűlölöm a paparazzikat. Közben megcsörrent a telóm. -Mi a szitu John?-

-Kellene egy kis segítség.- nem nagyon szeretnék részt venni a szarjaikban.

-Attól függ milyen?- rohadt nagy kockázatot vállalok azzal, hogy itt-ott besegítek nekik. Közismert ember vagyok.

-Lil tegnap előtt eltűnt, ma reggel megtaláltuk összeverve, megkéselve a raktárunknál.- egyre hevesebben vert a szívem.

-Mi a fasz? Azonnal ott vagyok!- ezzel kinyomtam a hívást. Próbáltam sietni, de először is le kellett ráznom a paparazzikat. Amikor ez sikerült minimum kétszázzal verettem egészen a villáig. Amikor kiszálltam a kocsimból és megpillantottam a házat, rájöttem, hogy hihetetlenül hiányzik ez a hely és a srácok is. Amióta ők is Los Angelesbe költöztek ritkán találkozunk. Az első hetekben jó hogy nem itt laktam, de Scootnak nem tetszett ezért nem jártam ide többé.

-Justiiiin!- sietett felém Mike amikor meglátott. -Mi a helyzet tesó? Tízezer éve nem láttalak.- pacsizott le velem. Aztán a többiek is. Besétáltunk a nappaliba, majd helyet foglaltunk. A levegő egyre feszültebb lett.

-Szóval Lil.- szólalt meg John. Egy nagyot nyeltem, visszagondoltam arra mi is történt vele. -Tuti azok a rohadékok voltak.- Összevontam a szemöldököm, kire gondolhat? A többiek bólogattak. -A Kingek.- Amikor ezt a nevet meghallottam düh fogott el. Ökölbe feszítettem kezeimet, rázkódtam az idegtől. -Valami gond van Justin?- szikrákat lövöldöztem szemeimmel minden felé. Cris kezdte sejteni mire gondolhatok...

-Azok a piszkok már rám is lőttek.- válaszolt Cris még mielőtt bármit is tudtam volna lépni. Akkor lőtték vállba, amikor én és Selena a kiránduláson voltunk.

-Cris kurvára azt mondtátok, hogy velük már nem lesz gond, tisztán emlékszem.- Átvertek?

-A faszom tudta, hogy ennyi sokan vannak, azt hittem az egész bandával végeztünk.- kirázott a hideg, amikor belegondoltam, hogy fegyver nélkül futkostam, nem voltam elővigyázatos, bármikor kinyírhattak volna.

-Ez kurva jó!- tapsoltam

-Skacok ezzel nem oldunk meg semmit. Kell egy terv.- mindig is Mike volt a legokosabb és legösszeszedettebb.

-Igazad van.- helyeselt John. Valakinek megszólalt a telója, gondolom Crisé, mivel rajtam kívül csak neki van Iphonja, ha jól tudom. Félrevonult. Elkezdtük megtervezni a dolgokat, amikor Cris hangjára lettünk figyelmesek. Úgy ordibált mint még soha.

-Mi az hogy eltűnt??....És te hogy kerültél oda?....Mekkora picsának kell ahhoz lenned hogy egyedül futkározz?..-visszatért, mindenki őt nézte. -Mi a faszt bámultok?- idegesen járkált a szobában.

-Hát tudod, lehettél volna csendesebb is.- piszkálta John.

-Erre most nincs időnk, Selena eltűnt.

NO LOVE JUST SEXWhere stories live. Discover now