2. Selena Gomez vagyok!

5.6K 118 0
                  

Selena

Be kéne mutatkoznom ugye? Hát akkor...Sratfordban élek pár éve. Londonban éltem születésem óta, csak apu itt kapott munkát, ezért ideköltöztünk, sajnos. Ott kellett hagynom az összes barátomat, ami számomra nagyon nehéz volt,mivel a suliban mindenki imádott, az egész körzetben népszerű voltam. Itt csak egyetlen igaz barátnőm van, Vanessa. Imádok bulizni, inni és egyszerűen csak élem az életem. Család? Nem is tudom.... Apuval azért jobb a helyzet mint anyuval. Vele már alig beszélgetek. Aztán van egy tesóm, Ciara, utálom őt, szerencsére ő is engem. Mivel foglalkozom? Jelenleg semmivel, a suliból kirúgtak, mert belekeveredtem egy füves cigi balhéba. Soha az életben nem próbáltam, de amilyen szerencsés vagyok, rosszkor voltam rossz helyen.

Ilyenkor hiányzik nagyon a suli. Egész nap otthon ülök, nincs mit csinálnom, kéne valami jól fizető munkát keresnem, de hát nekem így nehéz. Majd Ciara eltart, hahaha, jó vicc, majd pont ő. Rosszabb mint a szüleim. Ők se igazán tartanak el, mindent a nagyimnak köszönhetek, ha ő nem lenne, nem tudom mi lenne velem.

crrrrr crrrrrr

-Ó Vanessa, szia, végre valaki, na mi újság drágám? Hogy vagy? Látom visszakaptad a mobilodat- annyira megörültem amikor meghallottam a hangját, ő is benne volt abba a balhéba amiről az előbb beszéltem. Őt is kidobták. Csak ő annyival járt rosszabul, hogy neki nagyon szigorúak a szülei, több hónapig volt mobil, internet nélkül, ki sem járhatott. Teljesen elvolt zárva a külvilágtól

-Szia szivem, hát igen visszakaptam már végre!! Hogy mi van velem? Minden szar mint mindig. De legalább visszakaptam az életemet, végre kimehetek, ma valami kis buli? Mennyünk valahova inni, rég ittam és rám is fér-

-Elfelejtetted mi volt a múltkor? 17 éves vagy, rendőrök cipeltek el a clubból - igen, ilyen is történt már...én megúsztam, 1 év van köztünk, szóval én már akkor betöltöttem a tizennyolcadik életévemet.

-Nem, hogy is felejthetném el..- hallottam ahogy hangosan nyel egyet. -Hallottam valami olyasmit, amikor ma voltunk bevásárolni, hogy házibuli lesz a Walkstreeten-

-A Walkstreeten?- a pupilláim háromszor nagyobbak lettek. -Az ott mindig nagyon tuti. Ott a helyünk!-

-Na akkor ezt meg is beszéltük, de most megyek is merthát így már csak pár óránk marad a buliig, 10kor előttetek, páá drági- és ezzel kinyomta a hívást.

-Na ne már hogy 7 óra van, sietek akkor én is, oké, úgy jó lesz! na szia!- de most kinek is beszélek? Na mindegy, annyira megörültem ennek a hírnek. Ma végre kirúgunk a hámból. Megyek is készülődni.

Justin:

-Na szia cica- gyorsan felhívtam Mileyt, mivel nagyon ideges vagyok, csak mellette tudok kikapcsolni.

-Justin hol vagy már? Már féltem hogy fel sem hívsz- Hát ha tudná, hogy csak kényszerből hívom, nem lenne ilyen boldog a hangja.

-Pár perc és ott vagyok, készülj fel, ez erős menet lesz- belenevettem a telefonba

-Alig várom- hallottam a hangján, hogy már nagyon vágyik rám, ha belegondolok már én is ott lennék legszivesebben vele......

NO LOVE JUST SEXWhere stories live. Discover now