Szeretlek baby 7.rész

63 5 2
                                    

Yoogin (Kamilla) pov.
Tae és Jungkookie nagyon édesek együtt de Tae tudja jól hogy ez a Kookie nem is tudja ki ő igazából?Most megyünk a találkozora ahol mindneki megtudja hogy Tae és Kookie együtt vannak .Mi van ha Jungkookie majd ad neki is el megy ?Nem is értem ezt az egészet Jimin mellet halladok és nézem az ifjú párt olyan aranyosak de már most látom a botrányt magam előtt . Ahogy Jungkookie sírva ordibál Tae meg védekezik ellene .A szerelem rossz és néha rosszul sül el mint gondtad volan . Úgy-e Kookie te is észre vetted ?De ha igen mért csinálod ezt végéig?Vagy bíz abban hogy ez a valóság és nem verjük át ?Jin mindent le videóz !Istenem mit terveztek ezek el ? Jungkookie hangja nagyon jó ezek szerint !?

Csak a hangja miatt kell nektek!-orditottam el magam mire az ifjú pár és mindenki ide fordult -Upsz.....-mondtam halkan és le hajtottam a fejem -Semmi semmi -legyintettem de Kookie ide futott és rám nézett árat a tekintetéből az hogy nem tudja mi van és az hogy fél .Lehet tényleg selyti?Rá nézek Jimin-re aki mosolyogva nézi legjobbarátjára -Semmi sajnálom-kértem tőle bocsánatot mire át ölelt -Ju...ng...ko...ok....-daddogtam a meglepődéstől Jimin és a többiek is furán néztek ránk

Nekem el mondhatod Hyung nem fogok meg haragudni már úgy is a banda tagja vagyok...amiközben szerint nem voltam .... úgy-e Hyung?-kérdezte tőlem mire mosolyogva fordítottam el a fejét és nyelvemmel a nyakán végig számítottam-Hyung...-nem tudta befejezni mivel száját be fogva bólintottam egy kossza könnycsepp gördült le orcáján majd mosolyogva vette le kezem szájáról-Köszi....Yoog....hyung-suttogta majd vissza futott Tae mellé és úgy tett mintha nem történt volna semmi .

Drágám mit mondtál neki ?-kérdezte Jimin nem válaszoltam neki -Yoogin!-nem fogok válaszolni neki -Férjem !-orditotta hangosabban Jimin mire újra mindenki minket nézet -Hát jó cseszd meg !-orditotta és fejemhez vágta a kis el jegyzési gyűrűt majd el futott .Ezt jól el csesztem ! Jungkookie nézetem aki le fagyva állt ott majd hirtelen össze esett.... várjunk hol van a kerekesszék!Jimin a puffanásra vissza nézet és mikor legjobbarátját a földön találta ide futott.

Jimin pov.(Mira)
A puffanásra vissza nézetem és nem hittem a szememnek Jungkookie feküdt a földön .Gyorsan vissza futottam és le gugoltam mellé ezt nem hiszem el .

Mért nem vagy a kerekesszékben !?-emeltem fel a hangját szerelme mire Kookie rá nézett és lassan de fel próbált állni de vissza esett -Jimin és én mindjárt jövök a kerekesszékkel -mondta Yoongi de mért pont velem -Gyere szerelme....mindegy úgy se vagyunk jobba maradj itt !-orditotta el magát és már futott is el Jungkookie kerekesszék ért .

Sajnálom....csak járni akartam -mondta Kookie mire rá néztem "Csak járni akartam*át öletem mire rám nézett és sírva fakadt olyan sokat sír ez a gyerke -Én..... Yoongi Hyung!-mondta boldogan és Yoongi fel segítette és be is ültette a székbe és tolni kezdte -Koszönöm-suttogta Kookie de hallottam

Én csak el mondtam az igazságot-mondta Suga és mosolyogva intett Tae hogy vegye át szerelmét -Jimin ez a tiéd-nyujtott at egy lapot és nem is nézve rám Hoseiko futott .

Mára csak ennyit hoztunk 😂.Lilu alszik és lehet fel kell mivel a telefon nálunk van 😅

Ma és holnap és azon is túl (Taekookei) Where stories live. Discover now