Szülinap 3/1 rész

68 6 0
                                    

Jimin pov (Mira)
Mikor le raktam a telefont akkor Yoogin rám nézet és ide jött mellém.

Jimin mit mondott Taehyung? - kérdezte meg tőlem és a többiek is engem kezdtek nézni

Csak holnap tud haza jönn szerintem már alszanak - mondtam és el mosolyodtam azon a gondolaton hogyan aludhatnak

Láttom el képzelted - nevetett Hobi mire én csak vállba ütöttem. Holnap van a szülinapom remélem Tae hamar haza ér. Fel mentünk mindenki a saját szobájába. Yoogin be feküdt mellém az ágyba és már aludt is. Én még néztem a pékésen szuszog arcát és el követem egy olyan dolgok amit nem csináltam volna ha ébren lenne. Rá hajoltam az ajkaira mire halkan fel nyőgőtt. Gyorsan el váltam ajkaitól és háta fordítottam neki Yenota minket kémlelt így oda raktam Yoogin elé.

Yenota mi a fasz volt ez! - mérgelödőtt Yoogin mire én úgy tettem mintha most kelltenem volna fel - Oh bocsi Jimin.... - mondta zavartan - Csak Yenota lehet azt hitte Tae vagyok - majd meg fordult és be csukta a szemét. Felé fordultam és le raktam Yenotátt majd hozzá bújva aludtam én is el.

Másnap.....

Nem tudom hány óra de nem találok senkit itthon egyszer csak nyílik az ajtó és Tae jön be rajta.

Szia Chim-köszönt nekem és felém nyújtotta a kezét - Gyere menjünk próbára - és el kezdet velem menni az ucán mire én csak néztem rám hogy mivan! Mindig mondja reggel hogy Boldog szülinapot Jimint! Most meg menjünk próbálni

Tae....te? - majd be fogta a szám és oda mutatott ott volt Jungkookie és épen próbálta vissza szerezni a jegyét - Most mit csináljunk? - kérdeztem Taehyung aki jelezte hogy maradjak itt majd el indult feléljük.

Héj ti! Hagyjátok békén! - ordította el magát mire a két izom agy rá nézet és Kookie el kezdték rángatni a sikátorba - Azt mondta hogy engedjétek el! És adjátok vissza neki a jegyeket! - majd oda futott és minkettővel el kezdett verekedni Yoogin is meg érkezett és be szállt ő is Taehyung és Yoogin közösen le győzték őket. Oda kellene menem Jungkookie meg köszönte nekik és mikor észre vette gyorsan el futott. Ennek még is mi baja?

Tae...ez még is mi volt? - kérdeztem meg tőle mire rám nézet és Yoogin is

Oh Jimin lehet az hogy....nem mondhatóm el- mondta és el indultunk tovább már hárman mikor be léptünk az ajtón akkor sőtétség fogadott Tae és Yoogin is el tűntek kezdek félni hirtelen valami fény jelent meg. El kezdtem arra menni és tessék fel nyomodtak a lámpák és itt van mindenki ki véve Jungkookie.

Boldog szülinapot! Boldog szülinapot Jimin! Boldog születésnapot! - énekelték

Tudom hogy nincs itt Jungkookie de beszélnünk kell. - mondta Taehyung mire bólintottam de sírva mivel örültem hogy így szeretnek - De csak este beszéljünk meg jó? - kérdezte meg tőlem mire én megrántottam a vállam. El kezdőtt a buli játszottunk és sokat nevetünk most vagyok 18 éves. Jin és én el kezdünk hülyésgedni. De tényleg mi történ mit Tea meg akar velem beszélni? És mi baja Kookienak? És mért nem köszönt? Kérdések ezrei halmozták be agyam. Yoogin erőle lépett és el kezdet nekem rappelni hogy mennyire szeret még a többiek meg csak énekkeltek. Majd Yoogin le guggolt elém és meg szólalt.

Leszel a fiúm Park Jimin?-kérdezte meg tőlem Yoogin mire én sírva bólogatam. Taehyung ezt mind fel vette majd el vonult.Mit csináln ez? Utána mentem és meg hallottam azt amire nem számítottam.

Kookie rossz hírem van
*Mi az Tae?
Jimin már foglalt....Yoogin
*Oh értem én.....örülök neki holnap találkozok velük szóval majd gratulálok neki
Héj Jungkookie jól vagy?
*..... Én igen jól vagyok csak
Jungkookie ne sír...
*Mindegy az a lényeg hogy boldog
Igen az szia Kookie
*Szia Tae

Majd abba a hagyták a beszélgetést vissza futottam és mindenki látta rajtam hogy zaklatott vagyok. Picur szerelmes belém és most miattam sír! El kezdtem könnyezni Taehyung is vissza jött.

Taehyung! Erről akartál beszélni! - támadtam le hirtelen.

Miről? - kérdezte meg mintha nem tudná

Hallottam a beszélgetésed Picurral! Szerelmes belém és most miattam sír mivel valaki közölte vele! Az én nevemben is bocsi esélytelen nálam! - ordítottam sírva mire Yoogin oda futott hozzám és át ölelt - Biztos szerelmes vagy... - suttogtam Yoogin mellkasába.

Holnap találkozunk vele készülj fel lehet meg fog törni! - mondta Tae és el is ment itt hagyott minket igaz van holnap lesz a koncert és én így le vagyok búkanva.

Otthon
Már haza értünk és mindenki a szobájába van. Kopogást hallotam majd nyílt az ajtó Taehyung jött be.

Mit akarsz? - kérdeztem tőle

Tudod Jimin azért mondtam el Kookie mivel jobb ha ma tudja meg mint, holnap a koncerten. - mondta és közbe le ült mellém az ágyra - Tegnap vele aludtam nagyon jó volt vele lenni, meg is kellet vigasztalnom mivel....nekem mondta el legelsőnek hogy szerelmes beléd. - itt el mosolyodott - Elős perctől kezdve jó volt vele lenni. Játszani beszélni. Ja és a haja gyönyörű lett így pirosan. -ámult el magában majd rám nézet - De most aludj holnap nagy nap lesz szemtől szembe - és már ment is ki az ajtón. Igaza van szemtől szembe láttom majd életem.....életem....életem legfontosabb emberét. Szép lassan de el aludtam. És arra gondoltam hogy holnap láttom őt.

SZIASZTOK AZ ÉN NEVEM MIRA ÉS ÉN IROM JIMIN SZEMSZŐGÉBŐL A TÖRTÉNETETT. REMÉLEM HOGY TETSZIK NEKTEK EZ A RÉSZ IS AMIT EGYEDÜL ÍRTAM. TOVÁBBI SZÉP NAPOT KÍVÁNÓK NEKTEK. IGEN AHOGY RÁ JÖTTEK EBBEN A RÉSZBEN JIMIN SZERELEMES YOOGINBA ÉS ÖSSZE IS JÖTTEK. DE JUNGKOOKIE ÉLETE LEGFONTOSABB EMBERERE A VILÁGON.

Ma és holnap és azon is túl (Taekookei) Where stories live. Discover now