14. epilog

141 16 18
                                    

Ahoj tátové!

Právě jsme se ubytovali, nemám moc času, chceme s Tonyou najít ty záchody, o kterých jste nám tolik povídali. Nechám vás ještě v napětí, do jaké koleje jsem se dostala. Ve vlaku jsem byla hrozně nervózní, co když si sednu do nějakého kupéčka a nikdo si ke mně nebude chtít sednout? Naštěstí se to nestalo, Tonya si našla nějaké svoje kamarády, takže byla někde jinde, ale přišel za mnou jeden hrozně milej kluk. Jmenuje se Leo a oba jeho rodiče jsou mudlové, věřili byste tomu? Já teda rozhodně ne, už teď umí dost zaklínadel. Je to můj nejlepší kamarád, vyprávěl mi, jak spadl z lodi a pak se zasekl ve větvi stromu a jak se nějakou divnou silou vymotal. Úplně jsem si dokázala představit jeho zmatenost, pak jsme už jenom jedli všechny sladkosti, co jsme si koupili. Ale slibuju, že to bylo naposledy, už zase budu jíst všechny ty zdravý věci, fakt to bylo jenom jednou.

Když jsem poprvé viděla Bradavice, bylo to přesně takové, jak jste mi vyprávěli, nemohla jsem úžasem zavřít pusu, je to tak úžasné. I Pavarotti začal neútišně cvrlikat, nemohla jsem ho utišit, jak jste to před tím dělali?

Pak nás profesor Schue (mimochodem jsem se přihlásila do školního sboru, je to opravdu skvělý profesor, chápu, proč byl váš oblíbený) zavedl do Velké síně. Je tak obrovská! Velká je malé slovo! Myslela jsem, že jste žertovali, že by se tam mohlo vejít klidně i pět obrů, ale teď vám rozhodně věřím.

A dostáváme se k tomu, kam jsem se dostala, tak začneme Tonyou, omlouvám se, ráda vás škádlím. Ta je samozřejmě ve Zmijozelu, nic jiného jsem nečekala. Leo je v Havraspáru, jako ty táto Kurte. A já? Udělám ti radost táto B, Mrzimor! Jsem tak nadšená! Naše společenská místnost je úžasná, ale závidím Leovi, má nejlepší famfrpálový tým. Doufám, že to změním. Dokážu to, že? Určitě, učili mě přece ti nejlepší. Rozhodně se plánuju přidat do týmu hned, jak to bude možné, do té doby se budu muset spokojit s profesorkou Sylvesterovou a jejími začátečnickými hodinami.

Mám vás oba moc moc moc ráda! Zkuste to tam beze mě přežít!

Tracy 

Tak to je konec, Děkuju, že jste zde zůstali i přes tu hroznou odmlku, ale bylo pro mě těžké se adaptovat do nové školy a všechno kolem toho. Jestli někdo bydlí v Brně, můžete se jít podívat na operu, kde budu hrát křoví 😏 opravdu moc Děkuju za všechny hvězdičky a komentíky. Jsem ráda, že Gleeci nevymřeli a vůbec nějací v ČR existují. Někdy si prosím všichni udělejme sraz a podíváme se na 02x16 na velkým plátně v kině, panebože, splněný sen 😂

Každopádně s mým Klainem nehodlám přestat.

Vaše Rakato!

The Klaine Wizarding Story (HPFF) (GleeFF)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora