2.

278 17 6
                                    

Ahoj tati!

Právě jsme na úplném začátku školy, takže se bohužel uvidíme za dlouho, ale dojeli jsme v pořádku. Doufám, že zase nezapomeneš koupit stromek na Vánoce (i když je na to ještě poměrně brzo) a důvěřuji Ti v tvém zdravém jídelníčku, nejsem doma, abych Tě hlídal.
Blíží se halloween (teda, je to snad nejbližší svátek, vzhledem tomu, že je teprve první den) Blaine chce se mnou do Prasinek, abychom něco podnikli, nechápu ho, očividně si myslí, že když už chodíme do šestého ročníku, můžeme si dělat co chceme, ale nemusíš se bát JÁ žádná pravidla neporušuji. Mimochodem, nevím, jestli jsem to zmiňoval, ale tento rok se koná Turnaj tří kouzelnických škol. Takže k nám přijede Kruval a Krásnohůlky. Moc se na to netěším, bude tu narváno ještě víc, než tu je. Slyšel jsem, že Kruvalská škola je pěkně namyšlená a Krásnohůlky jakbysmet. Je mi jasné, že se do soutěže můžu přihlásit, ale nevím, jsem trochu skeptický ohledně toho, co se stalo před několika lety se Cedricem Diggorym, asi vynechám, doufejme, že tu nebude druhý ,,Moody" a připíše mě tam sám. S Tinou a Quinn se chystáme nakupovat šaty na ples, teda jim šaty a mně oblek. Očividně tam půjdeme spolu, jelikož neznám žádného dalšího gaye, který by mě pozval, takže šance na doprovod je absolutně nulová. Několik dalších kluků z jiných kolejí po mně chtějí pomoct s vybíráním obleků, konečně si někdo všímá mého talentu, ale nevím jestli stihnu všem něco sehnat. Blaine se mnou počítá, toho si vezmu do parády, vždyť mu dělám švadlenu od prvního dne, co jsme se potkali. A tihle tři kluci se zdají být celkem milí. Finn, ten hraje brankáře za Nebelvír, Artie má postel vedle mě, takže by bylo asi na místě, abych s jeho žádostí souhlasil a Sam, to je Blainův kamarád z Mrzimoru. No nic, už nebudu mluvit o oblečení, vím jak Tě to nudí, namísto Ti napíšu něco o famfrpálu. Náš brankář za mnou stále chodí a snaží se mě přesvědčit, abych šel zase na pozici chytače, jenomže mě to moc nebere. Je mi jasné, že Havraspár prohrává a tak nad tím docela uvažuji, vypadá to tak, že budu zase chytač. Blaine začíná zářit, minulý rok odešel jejich brankář a Blaine se pokusí jeho místo získat, za chvíli má být na hřišti, aby předvedl, co umí. Rozhodovat to bude jejich ředitelka koleje Holly Hollidayová. Blaine už mě volá, za chvíli jde na to, pozdravuje Tě a ptá se, jak jde obchod. Zase Ti napíšu.

-Kurt

Žák Havraspáru poslal dopis po jedné ze sov v sovinci a rozběhl se za Blainem. Doběhl ho skoro až u hřiště.
,,Napsals, že ho pozdravuju?" zeptal se Blaine a Kurt nepatrně kývl.

,,Jsi nervózní?" zeptal se zase druhý z nich.

,,Trochu, ale pokud tu budeš ty a předáš mi tvou úžasnou energii, určitě budu v cajku." Mrkl na něj a Kurt zase zčervenal. Tohle mu dělal pořád, stále ho uváděl do rozpaků. Poplácal Blaina po rameni a šel si sednout na nedalekou planinku, kam už nedosahovaly čáry hřiště. O místo mrzimorského brankáře se ucházeli další tři studenti. Když zaregistrovali Kurta, už se ho ani nesnažili odsud vyhánět. Dříve, když se havraspárský student koukal na jejich tréninky, vůbec se jim to nelíbilo, mohl přeci své koleji prozradit jejich taktiku, ale po hádce s jejich velice dobrým hráčem Blainem Andersonem, se už na Kurta nesnažili vztáhnout ani ruku. Věděli totiž, že ho jeho nejlepší kamarád bedlivě sleduje, vždy byl připraven se prát pro Kurtovo bezpečí. A tak si zde chlapec nadále poklidně seděl. Blaine měl jít na řadu až třetí, takže se mezitím začal protahovat.

První chlapec se třásl a byl celý nervózní, vůbec se mu nedařilo držet koště rovně. Nedokázal ubránit ani jeden z camrálů, které na něj mířily.

Druhý chlapec byl Mike Chang, vysoký svalnatý asiat. S koštětem to zřejmě uměl, s lehkostí se pohyboval a bránil branky, to Blaina znejistilo, co když ho nevyberou? Se strachem v očích se podíval na Kurta, ten se na něj povzbudivě usmál, což mu dodalo trochu odvahy, ale Kurt se necítil vůbec jistě, musel si zkousnout ret tak silně, že na svém jazyku mohl cítit železem páchnoucí krev. Nehty si pevně zaríval do dlaní, až na nich byly otlačeniny. Moc dobře věděl, jak to bylo pro Blaina důležité.

The Klaine Wizarding Story (HPFF) (GleeFF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat