11.

126 14 22
                                    

Turnaj Tří Homosexuálů

Dle našich zdrojů se konal předposlední úkol naší velké soutěže. Pořadí je prozatím takovéto: Sebastian Smythe z Kruvalu na třetím místě, Dani Lovato z Krásnohůlek s druhou pozicí a Bradavický Blaine Anderson jako prozatímní vítěz. Naše reportérka Mary Halloranová nám s nimi poskytla exkluzivní rozhovory, ve kterém nám odhalila jejich nejtemnější tajemství.

Sebastian Smythe, kruvalský student v předposledním ročníku, šťastně zadaný, s výbornými známkami a slibnou budoucností. Co by zrovna on, tento dokonalý teenager, mohl skrývat? Svěřil se nám, že není tak úplně úžasný, jak se na první pohled zdá. Ve škole se projevuje jako jeden z nejvíce škodolibých žáků a tresty po škole si musí pykat více než dvakrát za týden.

Sladká dívenka, Dani Lovato, jediná dívka v celém Turnaji. Také šťastně zadaná, se skvělými známkami a milou povahou. Jenomže existuje choutek, který se jí nedaří skrývat. Trpí závislostí na dezertech, po každém jídlu si dá vždy aspoň jeden. Jak si dokáže udržet tak skvělou figuru, je nám dosud neznámo.

A to nejlepší na konec. Blaine Anderson, jediný nezadaný soutěžící. Na ples šel s havraspárskou studentkou, Tinou Cohen-Chang, ale nezdá se, že by spolu něco měli. Ale jak to tedy Blaine s těmi vztahy má? Přišli jsme na odpověď. V interview se nám otevřel a my zjistili naprosto novou informaci. Ne, že by tento mladík měl problémy s dívkami, je to, jak sám řekl, stoprocentní gay.

Pokud pohár chtěl vybrat hlavně homosexuály, udělal to asi z nějakého důvodu.

Ať ten nejlepší vyhraje!

- Kouzelnický deník

Kurt s šokem otevřel pusu, tohle nemůže být pravda, že? V novinách si přece vždycky vymýšleli, tohle byla jen nějaká fáma, aby Blaina nějak pošpinili. Vzpomínky na minulý večer mu projížděly hlavou. Stále měl kocovinu, ale vzpomínal si překvapivě dobře, i když by raději zapomněl.

,,Proč se tolik staráš?! Nemůžu udělat jedno jediné rozhodnutí, aniž bys u toho nebyl!" zakřičel plnou silou, snažil se vyprostit ze silného stisku, ale byl moc opilý, aby ho přepral.

,,Je mi jedno, co na mě řveš, jsi na mol, potřebuješ si lehnout, jinak to nedopadne dobře," řekl zklidněným hlasem a nezastavoval v chození.

,,Přestaň, Blaine! Nejsem žádný malý děcko, co potřebuje chůvu!" zakřičel znovu, hlava ho bolela, víčka se mu zavírala, pořádně nevěděl, co říká, ale byl naštvaný.

,,Fajn, tak se aspoň posaď." Blaine pustil Kurtovu ruku a následně si vedle něj sedl. Havraspárský chlapec mě žaludek vzhůru nohama, měl pocit, že se každou chvíli pozvrací.

,,Proč jsi mě tam nenechal? Chtěl jsem to, konečně bych nebyl ten trapnej panic." S bolestí si opřel hlavu o stěnu a zavřel oči, zkoušel, aby obsah jeho žaludku zůstal tam, kde měl.

,,Je mi to líto, Kurte, ale věř mi, nechtěl bys to." Nagelovanou helmu si opřel o chladnou zeď, na chvíli zavřel oči a pokusil se zklidnit svoje ruce, klouby měl nepatrně zčervenalé. Podíval se na svého kamaráda, co vedle něj seděl na zemi, těžce vydechoval, měl snad další záchvat? Položil mu dlaň na záda a pohyboval jí nahoru a dolů.

The Klaine Wizarding Story (HPFF) (GleeFF)Where stories live. Discover now