Kapitel 17/ Sleepover

1.8K 27 5
                                    

Få uger tidligere:

"Så bare Fuck ud af mit liv! Så ville alle få det meget bedre!" Råber Cody vredt af mig.

Jeg ryster på hovedet. "Fint Cody, jeg håber at jeg aldrig nogensinde skal se dit fjæs igen!".

(Nu i 'He Got Me')

"Moar! Jeg er snart voksen? Jeg bliver atten om nogle uger, du kan ikke blive ved med at spørge mig om det er okay.. selvfølgelig er det okay, du skal bare være glad!" Smiler jeg til min mor og holder hende i hånden.

Min mor smiler nervøst. "Jeg vil jo bare ikke sige ja vis det ikke er okay for dig". Hun ryster på hænderne og er nervøs.

"Det okay.."

Min mor har fået tilbudt et plejebarn fra New York. En sytten årig pige. Hendes far er vist ukendt og hendes mor er narkoman og prostitueret. Hun hedder Luisa.

Men ihvertfald... idag skal jeg holde sleepover!! Første gang jeg nogensinde skal holde eller være til et?! Jeg er vildt spændt!

Okay, ved godt jeg lyder som en fem årig der har fået lov til at være fem minutter længere oppe efter sengetid meeeeen..

Sleepover er super vigtigt for mig!

Min mor skal til New York og møde Luisa idag så for første gan skal jeg være helt alene hjemme med mine veninder, ih!!

Så dem der kommer er Alyssa, Hannah, Carolina, Sophie og Lauren, mine bedsteveninder.

Men seriøst vi er lidt delt op i grupper i vores gruppe. Så jeg er sådan allermest sammen med Hannah, Lauren og Sophie, med Lauren er også sammen med Carolina, Sophie og Alyssa hår nogen gange sammen med Carolina også, også er mig og Hannah sammen.

Hannah Eleanor Richards er seriøst min aller, aller, aller bedsteveninde!

Så de skulle kommer senere. Og jeg har lavet vores fælles livret. Nachos, Pandekager og.. chokolade kage fra vores ynglings kage butik: Kirsten and Veronica Hamilton's Catering.

Lauren's mormor og mor's forretning. Vi elsker at komme det sted.

Også hjælper det lidt at Lauren bor i lejligheden over butikken, så smutter vi tit ned og tar' en kage.

(Om aften)

"Seriøst Josie! Så score dog William nu? Han vil ikke være sammen med Linda, det din store chance?" Siger Alyssa helt begejstret.

Jeg sukker. "Jeg er ikke klar til at være mor til et barn?".

"Præcis Josie, Alyssa hun skal ikke tage ham tilbage på grund af hans valg? Vel piger?" Siger Carolina og ryster på hovedet.

Mig og Hannah kigger på hinanden og holder sugerørerne til vores smoothies inde i munden. Min mobil brummer. Hannah skriver.

 Hannah skriver

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
He Got' MeWhere stories live. Discover now