Kapitel 9/ -Home

2.5K 32 7
                                    

(Tilbageblik fra et par dage før)

"Jeg er ked af det Josie men... du skal hjem til din mor igen. Hun kan tage sig af dig nu" græder min mor og hulker ned i sine hænder.

"Men jeg vil blive her? med dig? Og Michelle og Olivia? I er min rigtige familie?".

Hun græder mere. "Vi ved det men.. din mor har spurgt så mange gange nu. Det er bare lidt tid, Så kommer du tilbage til Michelle, Olivia og mig". Til sidste prøver hun at smile.

(På dagen)

Idag var dagen hvor jeg skulle bo hos min mor igen. Jeg har ikke set hende siden jeg var 12. Hun begyndte på misbruget igen så. Det gik ikke.

Jeg stiger ud af bilen og ser en kvinde. En smuk kvinde, løbe over mod mig. Hun har det samme brune hår som mig, den samme solbrune hud. Jeg krammer hende hårdt og smider min taske på jorden. Vi giver ikke slip på hinanden.

Jeg har savnet hende. Selvom hun kun er min mor af blod og ikke af hjerte elsker jeg hende stadig. Og vis en måned hos hende gør at jeg kan komme hjem til mine søstre og mor igen gør jeg det gerne. Men alligevel. Jeg elsker min biologiske mor.

(Senere på aften)

"Hvordan går det med drengene.." spørger hun og spiser lidt af sin lasagne. Min biologiske mor  har lavet dansk mad, lasagne. Hun er den eneste udover mig der taler- og er dansker i vores familie.

"Okay tror jeg" lyver jeg. "Eller jeg har jo stadig Oscar, Oscar Harrison som bedste ven. Men jeg har mødt en.."

"Er han sød".

Jeg smiler og nikker. "Men han er en fuckboy så". Hun ligger sit bestik og kigger mig ind i øjne.

"Da jeg mødte din far for første gang var vi fem, jeg var lige flyttet til USA med mormor og morfar. Han irriterede mig altid og var en rigtig badboy som alle pigerne ville have. Men jeg ville ikke. Så til prom fulgtes jeg med min bedsteveninde Rachel's, Oscar's mor's, storebror, Kevin. Han var min kæreste på det tidspunkt. Men så ved jeg ikke hvad der skete mellem mig og din far, men vi blev forelsket. Meget forelskede. Så da vi kom ud af skolen arbejdede jeg som tjener på den danse café, dig og Oscar elskede at komme på. Så kom din storebror, lige pludselig blev Marco vores liv. Han elskede at være sammen med din far. Så skete uheldet da din far døde. Du kom og jeg gik ned med depration. Du blev adopteret af Diana og du havde det godt".

Hun smiler. Jeg tænker over min mormor og morfar. Da min mor valgte min far valgte de ikke at være hendes forældre mere. Min mormor, Natasha Clement Andersen og min morfar, Frederik Christian Andersen er røv rige og tjener kassen.

De har prøvet at jeg skulle bo hos dem men ville ikke da de troede at Marco var død af Amfetamin misbrug som syv årig. De troede også jeg var i et misbrug men både mig og Marco havde intet med det at gøre. Intet.

"Men jeg tror jeg har et Chrush på en.." siger jeg hemmelighedsfuld og spiser videre.

Mit hjerte banker. Rigtig hurtigt.

"Hvem?"

Jeg tager en dyb indånding og tygger færdig på mig mad. "Cody, Cody Matthews. En badboy med et hjerte af guld". Jeg smiler lidt for mig selv. Jeg kigger op på hende. Hun ser helt underlig ud.

"Hvad er der?".

Hun vågner halvt op. "Emmelie Matthews, hans mor. Hun var bedste veninder med skolens diva, Savannah Patrice og Savannah's anden mini diva, Penelope Grey. Deres børn skulle være blevet bedstevenner, forhåbenligt er Savannah's barn ikke blevet ligeså rædselsfuld som hende".

Og der går det op for mig. Savannah Patrice, Emmelie Matthews, Penelope Grey. William Patrice Johnson, Cody Matthews, Max Grey.

Drengenes mødre var skolens diva'er. Dem der styrer skolen. Og nu er rollerne givet videre.

"Bare ikke hav noget med mini Patrice at gøre vel? Jeg har hørt han er ligeså forfærdelig som hans mor" griner hun. Jeg smiler.

"Selvfølgelig? Hvorfor skulle jeg ville have noget med ham, det jo ikke fordi han er min ven mor". Jeg lyver men hun ligger åbenbart ikke mærke til det. Noget nyt at min mor ikke ligger mærke til at jeg lyver..

He Got' MeWhere stories live. Discover now