Kapitel 12/ -Not so Normal

2.1K 29 0
                                    

(Josie's synsvinkel)

Jeg sidder i bussen. Jeg skulle møde senere idag så William kunne ikke køre mig. Jeg sidder allerbagerst. Da jeg gik ind kiggede alle underligt på mig.

Jeg har kun kunne tænke på William. Hans reaktion var så underlig. Hvorfor skulle Cody være bange for ham? Hvorfor er han jaloux over at Cody havde spurgt mig om jeg ville følges til prom? Cody er jo hans bedsteven? Hvordan kunne han tro at Cody ville prøve at stjæle mig fra ham.

Jeg skal have idræt i første time. Seriøst, dræb mig. Jeg gider vitterligt ikke løbe rundt med drama-tøser ved siden af mig også en hel flok drenge der glor på min røv som altid.

Der er en der prikker mig på skulderen. Jeg vender mig om og kigger på et slesk smil. "Har du besluttet dig med prom?" Spørger han og kigger mig ind i øjne. Jeg ryster på hovedet.

"Jeg skal lige have snakket med William først.."

Han kigger underligt på mig inden han siger: "William? Hvorfor skal du snakke om det med William..?". Jeg bliver helt stille. Jeg panikker.

"Det bare det at mig og William er blevet venner og vis han ikke syntes det er okay jeg tager til prom med hans bedsteven så går det jo ikke helt vel?" Smiler jeg lyvende. Han nikker.

"Bare lige sig det inden festen ik? Så går det hele nok fint.." han stiger ud af bussen. Der er tre stoppesteder på skolen. Det første er ved fysik kemi og sådan, det andet er ved idræts hallen og det tredje er ved hovedbygningen hvor hovedkontoret og de fleste klasser ligger.

Jeg stiger af ved andet stoppested. Idræt. Yay..

Jeg stirrer blot på døren ind til omklædningsrummet. Behøver jeg virkelig? Det jo ikke fordi jeg skal bruge idræt til noget vis jeg skal være læge? Eller skuespiller?

Jeg opgiver til sidst minde tanker og går ind i omklædningsrummet. Jeg stiller min taske på den tomme bænk. Der er nogen der er i bad. Sku da dumt at gøre det før idræt..?

Jeg tager min hvide T-shirt og mørke blå jeans af. Jeg bukker mig ned for at finde mit idræts tøj. Hvor fanden er det henne?!

Pludselig pifter en masse efter mig et par meter bagud. Jeg rejser mig og kigger bagud. Der står alle fra tredje årgang. Jeg hiver fat i min T-shirt og ligger den på min overkrop.

William træder ud fra badet og sukker. Han vender hurtigt med øjen før han prøve at hive mig med ud af omklædningsrummet. Jeg for slipper hans greb. Han kigger overrasket på mig.

"Jeg kan ikke gå ud sådan her?!" Råber jeg af ham. Han ryster på hovedet.

"Men du kan da for helvede heller ikke blive her?".

Han er irriteret og nedladende. Jeg hader hans tonefald. Gud, hvor er han dog fucking (undskyld Gud for min synd) belastende.

"Du ikke min chef William" siger jeg irriteret og krydser armene. Drengene griner af William. Han er ikke vant til en pige siger ham imod.

William tager fat i min arm. "Du går ud herfra, lige nu!". Jeg ryster på hovedet og smiler til ham. Han ved godt han ikke kan smide mig ud. Jeg giver slip i min T-shirt  og går med ryggen til drengene bagud.

William ryster irriteret men fald på hovedet. "Få noget tøj på og kom ud herfra tøs". Han griner og skubber mig hen til min taske.

"Det ikke din beslutning William" siger en velkendt stemme bag mig. Jeg kigger bagud hvor Cody træder frem fra drengene der står på række for at se mig og William's diskussion.

"Fuck af Cody, Du har ikke noget ar gøre med det her.." smiler William nedladendt til mig.

Cody griner. "Du så dum William. Tror du virkelig at dig og Josie kan være sammen? Josie vil ikke ha' en fyr som knuser alle søde pigers hjerter". Cody spiller nedladendt til William.

William ryster på hovedet. "Det ikke din beslutning Cody, kom Josie". Jeg tager tøj på og river min arm ud af William's greb. Han kigger forskrækket på mig.

"Jeg kan gå selv.." smiler jeg trist og går ud af omklædningsrummet. Jeg går ud til busstoppestedet og venter på bussen. Jeg kan ikke klare at kigger på Cody og William mere. De skændes hver gang de så meget som er i samme rum.

Hvis mig og William skal være kærester går det ikke jeg ikke kan have venner der er hans køn. Det kommer bare ikke til at gå..

He Got' MeWhere stories live. Discover now