32

6.8K 309 20
                                    


– Szép munka volt Lopez.- ütögettem meg a mellettem álló Mikey hátát, aki csak szemet forgatva kacagott.

– Mehetünk a második állomásra? Rövid az este és rengeteg dolgunk van még.- nézett a csuklojára Luke, mintha lett volna rajta óra.

– Megállni! - hirtelen felkapcsolodtak a fények.

Három biztonságival találtuk szembe magunkat. Megállt bennem a levegő is. Összenéztünk a többiekkel és egy emberként kezdtünk el rohanni, félre lökve a nagy darab férfiakat. Végig kergettek minket az egész épületen, de mivel sokat járok operába tudtam merre van a vészkijárat, így sikerült kiszökünk. A kocsihoz érve álltunk meg először, levegőért kapkodva támaszkodtam neki a csomagtartónak. Ezt az én állapotomban nem szabadott volna. De végig néztem a srácokon. Olyanok voltak mint régen. Hülyéskedtünk, nevettünk.

– Jöhet a második állomás? - nyitotta ki nekem az ajtót Luke.

– Kiváncsian várom.- adtam neki egy gyors csókot majd a hatalmas báli ruhás testemet betuszkolta a kocsiba.

– Nem akarok az este végére börtönben kikötni Lucas.- rázta a fejét egy huncut mosoly kiséretében Ashton.

A következő helye amire Luke vitt, mégjobban tetszett mint az első. A helyi vidámpark volt. Felcsillantak a szemeim. Gyerekkorom óta nem voltam itt.

– És a állomáson belül is lesznek állomások. Az első az lesz.- mutatott Luke  a dézsa felé ami tele volt vizzel.

A játék lényege, hogy felülsz, ha sikerül eltalálniuk a kijelölt táblát, én a vízben landolok. Ezek a játékok mind arra mennek ki, hogy pénzt költsenek az emberek, nincs sok esély arra, hogy pont az én idiótáimnak fog sikerülni. Így hát merészen válalltam a kihívást és felültem a vízhez.

– Blake.- állt be elsőnek Calum.

Farkasszemet néztünk egy ideig majd elnevette magát. Dobott, elis találta a táblát, de túl gyenge volt ahhoz hogy a vízbe essek. Következőnek Ashton állt be. A kis székbe akasztottam a karjaimat és kapaszkodni kezdtem. Ashton azért nagyon erős és mindig is sokat sportolt. Beállt egy fura pózba, megpuszilta a labdát majd kétszer is úgy tett mind aki eldobja, csak hogy vicceskedjen. Harmadikra sikerült eldobni, de még csak elsem találta a táblát. Mikey sem járt sikerrel. Majd Luke következett. Rám kacsintott, amitől még ennyi idő után is zavarba tudok jönni. Ahogy a fiút néztem rájöttem, hogy nagyon régen nem érezte ilyen jól magát. De én sem. Szerintem életemben nem voltam ilyen boldog mint most. A vigyor az arcomról letörölhetetlen volt, és végre ez az igazi mosoly volt, nem az a kamu amit a tükör előtt szoktam gyakorolni. Még akkor is mosolyogtam mikor Luke eltalálta a táblát, én pedig a vízben landoltam, báli ruhával együtt. A szék egy másodperc alatt húzodott ki alólam, időm sem volt felfogi, hogy mi történik. Lemerültem a víz alá, majd felbukkantam. Rögtön a parokámhoz kaptam, ami szerencsére még a fejemen volt. Az ott dolgozok segítettek kimászni és megszárítkozni. Mikor újra a fiúk elé kerültem, még mindig csak nevettek.

– Biztos hogy csaltál.- böktem meg Luke mellkasát fenyegetően, mire a fiú fejet rázva nevetett, majd egy apró csókot nyomott a számra.

– Tudod aki ilyen izmos.- feszítette be a karjait, mire mindenki hangos nevetésben tört ki.

Oké, Luke tényleg izmos, de nem annyira kigyurt mint aminek hiszi magát. Nem akarom elrontani most ezzel a kedvéd.

– Na Hemmings. Mi a következő állomásunk? - öleltem át a csurom vizes ruhámmal.

– Az.- mutatott fel az égbe. Bungee jumping.

– Biztos hogy nem. Jelentettem ki

Félek a magasságtól.

Cold | lh • BefejezettWhere stories live. Discover now