26

8.5K 436 41
                                    


Már minden program véget ért. Mindenki készülödött a lefekvéshez, de én úgy éreztem nem búcsúztam el rendesen az iskolától.

– Kéne valami...  Valami emlékezeteset csinálni.- gondolkodtam hangosan.– Amiről majd évek múlva is beszélni fognak.

– Én mondtam hogy a lányok tartsanak piszoárba pisilős versenyt de leszavasztad.- mondta Calum teljesen komolyan.

Calumot nem lehetett sokra használni, de a többiekkel sikerült egész jó dolgokat kitalálnunk.

– Akkor takarodó után találkozunk az titkárságon.- adott egy gyors puszit Luke.

– Ne aludj be Lucas! - szóltam rá.– Ne bénázzuk el miattad.- tettem csipőre a kezem.

Luke csak megforgatta a szemeit majd ment a többi fiú után. Esetlenül álltam a tesi terem közepén. Végül találtam egy üres matracot amire letepedetem. Azt hittem nyugdtom lesz míg kiszökünk. De túl jól ment volna minden. Zoe és Taylor ültek le mellém a semmiből.

– Szia B! - ölelt át Taylor.

Na ezt nem tudtam hova tenni. Miért tesznek úgy, mintha semmi sem történt volna, mintha birnának engem? Azok után, hogy a legnehezebb időszakomban nem álltam mellettem, a nyomorék fiúk miatt... Ilyen emberekre egyszerűen nem vagyok kiváncsi. Nincs rájuk szükségem.

– Sziasztok.- próbáltam a leghihetőbb mosolyt az arcomra varázsolni.

– Szóval már hivatalos? - tördelte az ujjait Taylor.– Együtt vagytok? - láttam rajta hogy szétveti a féltékenység.– Luke soha nem jár senkivel, nem emlékszel?

– Taylor - nevettem fel hangosan.– Te valóban egy senki voltál neki. Ezért nem volt veled. Ne próbálj meg bele kavarni mindenbe.

Ha megpróbálja elrontani a kapcsolatomat Lukeal egyesével tépem ki a festett szőke haját. A két lány lefagyva meredt rám.

– Blake ez kicsit durva volt...- szólalt meg halkan Zoe.

– Oh.- tettem a szívemre a kezemet.- Durva volt? Szerinem az volt durva, hogy mikor a legjobban volt rátok szükségem, épp bevoltatok rágva. Egy fiú miatt.- tártam szét a kezem.– Aki meg ott volt, mikor ti nem.- mosolyodtam el.

Egy másodperc alatt felkaptam a cuccaimat és ott hagytam őket. Zoéval tényleg szeretnék egy jobb viszonyt kialakitani. Taylornak viszont azt kívánom haljon bele egy nemibetegségbe.

***

A sötét folyosón sétálgattam, teljesen eltévedtem. Minden egyes horror film eszembe jutott, és rettegtem melyik pillanatban fog előugrani egy baltás gyilkos. Lépteket hallottam. Elbujtam két szekrény között és imádkoztam, hogy ne egy tanár legyen. Egy baltás gyilkosnak jobban örültem volna.

– Blake? - világított rám valaki a telefonja vakújával.

Bennem meg megállt az ütő, mozdulni sem bírtam.

– Mit csinálsz ? - kikapcsolta a vakut, és megláttam a halvány fényben Zoe arcát.

Nagy kő esett le a szívemről.

– Semmit. Menj vissza.- indultam meg előre.

– Nem! Veled megyek! Mire készülsz?

Cold | lh • BefejezettWhere stories live. Discover now