5

13.7K 638 67
                                    

A buli másnapján élni sem volt kedvem, a szokásosnál is bunkóbban viselkedtem mindenkivel, akaratlanul. A fejem majd szétszakadt, nem volt kedvem se energiám semmire, így az egész hétvégét otthon punnyadva töltöttem. Köszönöm másnaposság. Új élmény volt számomra. Persze, mondogattam, hogy többet nem iszom. De ismerem magam. Túl jól éreztem magam berugva. Sokszor eszembe jutott az a telefon beszélgetés, ezerszer lejátszodott a fejemben újra és újra. Nem tudtam rájönni Luke miről beszélt.
Hétfő reggel. A hét legrosszabb napja. Hiába voltam egész hétvégen az ágyban, így is komásan értem be suliba. Mintha harmadnapos lettem volna, bár nem tudom, hogy ez lehetseges-e. A folyosón meglepően sokan köszöntek nekem, először csak furán ráncoltam a szemöldökömet, aztán rájuk hagytam és inkább vissza köszöntem nekik. A szekrényem előtt állva kutattam elő a fizika könyvemet, mikor egyszer csak egy kéz teljes erőből becsapta a szekrényem ajtatját, éppen időben sikerült elugornom, így nem a kezemre csapták rá a fém ajtót.

– Hülye vagy, és ha a kezemre vágtad volna azt a szart? - fordultam meg.

– Akkor mázlim lett volna.- vigyorgott az arcomba Luke.

Magamban puffogtam, nem volt kedvem a reggelt egy veszekedéssel indítani. Luke is furcsa szemmel nézett rám, megszokta, hogy ilyenkor minimum egy fél óráig veszekszem vele arról, mekkora idióta. Luke-ot kikerülve indultam a fizika terembe és imádkoztam, hogy ezt az első órát lógja el. A terembe érve lepakoltam a Taylor melletti asztalra és csendben hallgattam a beszámolóját a pénteki buliról. Több mint a fele hazugság volt, de Zoe és még pár lány ámulattal hallgatták őt, szerintem az egyik csaj még jegyzetelt is. Taylor népszerűsége az egekbe szökött.

– Szóval Luke felvitt szobára?- kérdezte az egyik lány irigykedve.

Taylor teljesen kész volt aznap este, csoda hogy emlkészik bármire is. Én a helyében erre nem lennék büszke.

– Hát olyasmi...- vigyorgott titokzatosan.– Egy hölgy ilyenekről nem beszél.- vetette hátra tökéletes szőke haját.

Megszólalt a csengő, mindenki leült a helyére. Lucas is beért még a tanár előtt, kettővel előttem ült le. Nem láttam tőle semmit. A haja szokás szerint felvolt állítva, a szőke tincsek közül néha előbukkantak barna csíkok is. Tulságosan elmerültem a haja elemzésében, észre sem vettem, hogy már bámulom őt. Luke oldalra fordított a fejét és a mellette ülő Ashtonnal kezdett beszélgetni. Láttam, hogy a szeme sarkából rám néz és elmosolyodik. Ez meg minek mosolyog? Elkaptam a tekintetem és inkább az óra hátralévő részét a füzetem firkálásával töltöttem.

Ebédnél megint a nem kívánt társasággal kellett együtt ülnöm. Igyekeztem azt mutatni, hogy nem zavar, próbáltam kedves lenni. Hát nem tudom mennyire sikerült. Luke és Taylor velem szemben ültek. Luke átkarolta a szőke lányt, aki teljesen kivolt virulva. A mellettem ülő Michael viszont csalodott volt. Akkor döntöttem el, hogy én soha sem hagyom, hogy egy fiú elcsavarja a fejemet. Nem kell nekem a szenvedés. Nem akarok szerelmes lenni. Nekem így pont jó. Nem kell több próbléma az életembe.Utálom mikor Taylor játsza az eszét a fiúk előtt. Még a hangja is más. Sokkal magasabb, nyávogosabb. Tay egy értelmes lány, mégis mindig úgy csinál, mintha egy eszetlen liba lenne. Ezt az oldalát utálom. De azt a Taylort, akivel otthon pizsamában, smink nélkül esszük a pizzát miközben filmezünk és együtt hülyülünk, azt imádom. Amiatt az oladala miatt nem akarom elveszíteni őt.

Nap végén, mikor kisétáltam a suliból, láttam, hogy Luke kocsijába Taylor száll be. Hitetlenkedve elnevettem magam. Jó, bevallom jó volt mikor Luke hazavitt engem. Néha elég jó fej tud lenni. De bedőltem neki. Most már másik lányt fuvarozik. Hülyén éreztem magam. Mikor haza értem anya főzött. A kedvencemet csinálta. Baj van. Anyám főz, ami már alapból nagy dolog, de ha a kedvenc kajámat főzi, akkor baj van. Próbáltam kiszedni belőle mivan, de ő csak mosolyogva azt mondta " Minden rendben van" és tovább főzögetett.

Cold | lh • BefejezettWhere stories live. Discover now