35#

1.4K 64 1
                                    

Asi kolem třetí odpoledne, přijely holky a prakticky vyhnaly Isaaca s tím, že se jdeme připravovat na ples a ať jede za klukama.

"Tak. Můžeme zneužít tvojí koupelnu Katie?" zeptala se mě Lydia.

"Poslušte si" pokynula jsem jim ke dveřím a usmála jsem se. První šla Malia. Holky zatím z přenosných pytlů vyndaly šaty všech a dali si je ke mně do šatny a pověsily je k těm mým.

"Ehm, Kat?" ozvalo se z koupelny. Kde se tady vzal Junior. Počkat. Holčičí hlas.

"Ano, Malio?" zrptala jsrm se.

"Ehm.. Kde máš ručníky?" zeptala se mě.

"Třetí skříňka od dveří." křikla jsem na ní. Ona poděkovala za chvilku přišla zabalená v županu, co si asi vzala sebou, a vlasy měla zabalené v turbanu.

"Tak. Teď jdi ty, Katie." řekla Lydie. Já jsem kývla. Vzala jsem si Isaacovu košili a spodní přádlo a šla jsem do koupelny. Dlouhá sprcha. To je to, co jsem potřebovala. Když jsem vezla, tak koupelna byla plná páry. Vyfoukala jsem si vlasy a šla jsem za holkama. Malia má krátké vlasy, tak jí uschnou hned, ale já se svými vlasy do půlky zad bych čekala hodně dlouho. Vešla jsem do pokoje, který se proměnil na nějaký salón.

"Tak jdu já. Katie udělás Malie něco s vlasy?" zeptala se mě Lydia.

"Jo" kývla jsem a šla jsem k Malie. Vrchní vlasy jsem jí sepla vzadu sponou a ty spodní jsem jí nechala rozpuštěné. Mezitím se Lydia vysprchovala a poslední šla Allison.

"Tak teď si sedni a půjdeš ty." řekla Lydia. Já jsem jí poslechla a nechala jsem je dělat si, co chtějí.

Ples začíná v sedm a je půl sedmé. Všechny už jsme hotové, jen Lydia dělá poslední úpravy. Já mám na sobě černé šaty do půlky stehen a boty s páskem na podpatku. Vlasy mám rozpuštěně a natočené kulmou a mám jen tužku na oči a řasenku a červenou rťenku.

 Vlasy mám rozpuštěně a natočené kulmou a mám jen tužku na oči a řasenku a červenou rťenku

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Allison má hezké šaty taky do půlky stehen.  Lasy si stejně jako já natočila a dala si jen tužku, řasenku a růžovou rtěnku.

  Lasy si stejně jako já natočila a dala si jen tužku, řasenku a růžovou rtěnku

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
Teen wolf... and me ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن