22#

1.7K 90 15
                                    

Přišli jsme ke Scottovi a Isaac ke mně přišel.

"Ahoj" řekl a dal mi pusu na čelo.

"Ahoj" řekla jsem a usmála jsem se.

"Bože oni jí dali meč? Proč má meč? A proč já mám jenom pálku?" zeptal se Stiles.

"Protože na tvým životě tu nikomu nezáleží." uzemnil ho Derek. Uchechtla jsem se. Šahla jsem si na záda a vytáhla jsem meč.

"Tak pojď, ty hrdino" řekla jsem. Stiles šel nedůvěřivě ke mně. Já jsem mu podala meč a on s ním šel k zemi, ale hned to vyrovnal.  Držel meč oběma rukama a prohlížel si ho. Najednou se ozval zvířecí řev. Nelekla jsem se, protože tohle na mě Derek zkoušel na výcviku pořád. Ale Stiles je Stiles. Strašně se lekl a meč mu padl na zem. Zasmála jsem se společně s Derekem, Isaacem a Scottem. Vzala jsem meč do jedný ruky a dala jsem ho špičkou na zem. Opřela jsem se o něj.

"Fakt vtipný, Dereku" odsekl Stiles.

"Stejně se neubrání" řekl Peter a otočil hlavu. Koukla jsem na něj. "Hej! Kdo to řekl!?" zařval do prostoru za sebou.

"Petere, zapomínáš, že jsem tě už porazila?" zeptala jsem se ho s úšklebkem.

"Jenom dvakrát, holčičko" řekl. Derek se na něj podíval s pozvednutým obočím.

"Dvakrát? Myslím, že to byla asi... Pětkrát? Jo, pětkrát. Ale kdo by to počítal" řekl Derek. "No, vlastně to bylo šestkrát, ale to se nepočítá, protože jsem jí pomohl. Už mi Peter lezl na nervy" řekl. Peter si uraženě odfrkl. Zasmála jsem se. Isaac mi omotal ruku kolem pasu a dal mi pusu do vlasů.

"Moje bojovnice" zašeptal mi do vlasů. Uculila jsem se a opřela jsem se zádama o jeho hruď.

"Můj vlkouš" zašeplatala jsem.

"Můj žaludek" řekl Stiles a smutně koukal na zem.

"Moje první vražda" zavrčel Isaac.

"Moji přátelé" řekl Scott a rozhodil rukama. Zasmála jsem se. Najednou se rozrazili dveře a v nich stála Allison, Lydia a Malia.

"Víme, kde je" řekla Lydia. Už se stmívalo, tak jsme vyrazili. Jela jsem s Argenty. Scott, Malia a Lydia jeli se Stilesem a Isaac jel s Peterem a Derekem. Když jsme přijeli k polní cestě, tak jsme museli vystoupit a jít pěšky. Isaac ke mně přišel a propletl se mnou prsty. Stejně jako Allison měla svůj luk na zádech, já jsem svůj meč měla v pochvě na zádech. Stiles měl svoji věrnou pálku a Argent měl snad všude zbraně. Myslím, že ten chlap má i pyžamo s pistolemi.

"Tady to je" řekla Lydia. Bylo to velké skladiště. Ale na vratech, nebo dveřích ale spíš to byli vrata, bylo něco vyrytého. Spirála.

"Vím, kde jsme." vydechl Peter.

"To já taky. Jsme uprostřed lesa" řekl Stiles a  podíval se na Petera.

"Važně? Teď? Mám tě zabít?" zavrčel a sekl tukou. S drápy šel k němu. Pustila jsem Isaacovu ruku a vytáhla jsem meč.

"Mám zabít já tebe?" zeptala jsem se. On se na mě podíval. Chvíli mě sledoval, ale pak zakroutil hlavou a drápy schoval.

"Hodný vlček" řekla jsem. Isaac se za mnou uchechtl.

"To je moje holka" řekl a vzal mě za pas.

"Fajn. To by stačilo. Musíme jít pro Deatona." řekl Scott. Kývla jsem a šla jsem ke skladišti. Prošla jsem normálně, ale Isaaca, co šel za mnou, to odhodilo pryč. Stejně tak i Scotta a Maliu.

"Co to sakra..?!" řekla Malia a vstala. Chtěla to zkusit znovu, ale Scottova ruka jí zabránila.

"Jasan" řekl a kývl na zem. Opravdu. Byl tam černý prášek. Allison to společně s Argentem přešli.

"Musíme to přerušit" řekl Argent. Vzala jsem meč a čáru jsem jednoduše přerušila, ale ona se zase zcelila. Co to... Zkusila jsem to znovu, ale jasan se zase zcelil.

"Nejde to" řekla jsem a koukla jsem po našich nadpřirozených bytostech.

"To není dobrý" řekl Derek.

"No wow, nemohl bys říct něco, co nevíme?" ozval se Stiles. Derek na něj ve své vlkodlačí podobě zavrčel a Stiles se přikrčil.

"Musíme jít sami. Nemáme tolik času" řekl Argent. Já i Allison jsme kývli. Stiles zůstal s ostatními. Stejně by se tam pletl a s tou jeho pálečkou by byl k ničemu. Vešli jsme dovnitř. Viděla jsem Deatona, jak je rukama přivázaný k traverze. Byl v bezvědomí. Přiběhla jsem k němu a mečem jsem usekla provaz. Spadl a já jsem ho zachytila, teda snažila jsem se, aby nespadl rovnou na zem. Otevřel oči.

"Pozor na ní" řekl jenom a zase je zavřel. Nechápala jsem to, ale pak mi to došlo, když mě neviditelná síla odhodila ke zdi. Otočila jsem se. Stál tam někdo v kápi. Když to ke mně zvedlo zrak, chtěla jsem zaječet strachem. Nemělo to skoro žádnou tvář. Přes obličej se jí záhli dlouhé škrápanece. Vypadalo to, jako by se to rozteklo v plamenech. Ozvali se výstřeli, ale se stvořením to ani nehlo. Prostě, jako by se otočilo jen za zvukem. Argent tam stál, v ruce měl zbraň, a vystřelil. Allison vedle něj natáhla tětivu a vystřelila šíp. Stvoření se před šípem vytratilo, prostě se to stratilo do vzduchu, a pak se zase objevilo. Šlo směrem k Allison a Argentovi. Já jsem si sáhla za pas a vyhodila jsem proti tomu hvězdici.  Hvězdice se ale kousek před tím zastavila a změnila směr. Letěla přímo na mě. Uskočila jsem. Stvoření šlo rovnou k Allison a Argentovi. Kdybych u sebe měla meč! Jako by mě meč poslechl. Objevil se u mojí ruky. Nepřemýšlela jsem mad tím a vzala jsem ho do ruky. Utíkala jsem směrem k tomu stvoření a sekla jsem to do zad. Ptočilo se to na mě. Její zrůdný zjev si mě měřil pohledem a pak svými drápy mě to chtělo seknout do břicha, ale uskočila jsem. Sekla jsem to do ruky. Stvoření zaskučelo a vytratilo se. Čekala jsem odkud vyskočí, ale nic. Nikde nic. Koukla jsem ma Argenta. Ten kývl směrem k Dearonovi. Kyvla jsem a společně jsme šli pro něj. Allison a Argent ho vzali ven a já jsem je kryla. Okey, tak na tohle se budu muset zeptat někoho, kdo o tom něco ví. Někoho, kdo mi ten meč dal. Musím se zeptat Gerarda.

Teen wolf... and me ✔Where stories live. Discover now