7# 15+

3.4K 116 4
                                    

Jak řekl Scott dala jsem mu čas, ale kolik ho ještě potřebuje?! Už jsou to tři dny, co jsem ho neviděla a ani se mi neozval. Mám o něj strach, ale jak říkala Lydie. Je to vlkodlak. Dokáže se o sebe postarat. Povzdechla jsem si a odhodila jsem tužku. Vůbec se na to nemůžu soustředit.

"Tím mi chceš naznačit, že chodím se šprtkou?" ozval se jeho hlas. Trhla jsem sebou a koukla jsem k oknu. Seděl na parapetu, koutky od ucha k uchu a držel v ruce mojí tužku. Stoupla jsem z postele.

"Ty!" řekla jsem a šla jsem naštvaně k němu. "Víš jakej jsem měla strach?!" řekla jsem a za límec mikiny jsem si ho přitáhla k sobě do polibku. On mě chytl za zátylek a přitáhl si mě blíž. Já jsem mu dala ruce na tváře. Bylo hrozný jak jsem malá. Já jsem stála na špičkách a on se i tak musel sklonit. Už mě začínali bolet špičky a chtěla jsem se odtáhnout, ale on mi to nedevolil. Přerušil náš polibek, sklonil se a vzal mě za zadek, i se mnou vstal, já jsem mu z reflexu obtočila nohy kolem pasu a objala jsem ho kolem břicha. Zase jsem spojila naše rty, ale tentokrát to byl on, kdo musel zvednout hlavu. Přešel se mnou k posteli a opatrně se na ní posadil. Seděla jsem na něm obkročmo. Nohy jsem spojila za jeho zády. Prakticky jsem ho objala jako kliště. Přerušila jsem náš polibek a opřela jsem čelo o to jeho.

"Tak moc jsem ti chyběl?" zeptal se s úšklebkem. Já jsem ho bouchla do ramene a on se začal smát. Chtěla jsem vstát, ale on mi to nedovolil.

"Ještě chvilku." řekl a spojil ruce za mýma zádama. Prohlížela jsem si jeho tvář. Když jsem říkala, že vypadá jako monstrum, šíleně jsem se pletla.

"Proměň se" zašeptala jsem.

"Jsi si jistá? Nemusím se uhlídat" řekl a prohlížel si mě.

"Prosím" řekla jsem. On ode mě odvrátil hlavu, potom se na mě zase podíval a byl přeměněný. Pusu musel mít otevřenou kvůli tesákům. Zlaté oči mě skenovali a čekali na mojí reakci. Já jsem vzala jeho ruce, co byli za mými zády. Měl tam drápy. Prohlížela jsem si je. Potom jsem mu koukla do očí. Tvářil se nechápavě. Propletla jsem s ním prsty. Měl hrozně velké ruce a ty mé se v nich stratili jak jehla v kupce sena. Drápy mě škrábali na rukách, ale mě se to líbilo.

"Co se ti na mě líbí? Jsem zrůda." řekl. Ja jsem si přestala prohlížet jeho drápy a zvedla jsem pohled k němu.

"Nejsi zrůda" zamračila jsem se. "Cítím se s tebou v bezpečí. Vím, že mě ochráníš. Ať už s drápy a tesáky nebo bez." řekla jsem. On na mě chvíli koukal.

"Co sis myslela jako první, když jsi mě v tom lese viděla?" zeptal se mě.

"Myslela jsem si, že jsi monstrum, ale pak. Když sis přede mě stoupnul, když mě chtěla Malia zabít, věděla jsem, že bys mi nikdy neublížil." řekla jsem. "A tvoje zlaté oči jsou toho důkazem. Jenom andělé mají zlaté oči. A ty jsi můj anděl strážný" řekla jsem.

"Když zabiju budu je mít modré." řekl.

"Takže žádná změna. Modré je máš normálně" řekla jsem. On mi skoumal tvář. Asi hledal důkaz, že to myslím vážně. Vzala jsem jeho ruku a dala jsem si jí na srdce.

"Slyšíš jak bije?" zeptala jsem se. Kývl. "A slyšel bys, že bych lhala?" zeptala jsem se. "Ne, ale děsí mě představa, že bys při úplňku nebo kdyby došlo k boji byla u mě. Vím na sto procent, že bych se neuhlídal" řekl Isaac.

"Isaaku. Při úplňku budu s tebou, protože nechci, abys trpěl sám. A k žádnýmu boji nedojde." řekla jsem.

"Deucalion má smečku plnou alf, co prahnou po Scottovi. Ať si to připouštíme nebo ne, k boji dojde." řekl Isaak. Zalapala jsem po vzduchu. To jsem nevěděla.

"I tak to bude v pohodě" řekla jsem, jenže nevím jestli jsem ujistovala jeho nebo sebe.

"Už se o tom nebavme." řekl Isaac. Kývla jsem.

"Nechceš mi radši něco zazpívat?" zeptal se mě. Koukala jsem na něj jako by se zbláznil. "Prosím" udělal psí oči. Já jsem si povzdechla. Vzala jsem si kytaru a sedla jsem si na postel. Isaac už měl svojí normální podobu a ležel na mý posteli. Zazpívala jsem mu Where were you in the morning od Shawna Mendese.

V půlce písničky se na mě zezadu objal. Dal si hlavu na moje rameno a poslouchal mě. Když jsem dozpívala otočila jsrm hlavu a koukla jsem na něj. On se na mě usmíval. Dala jsem mu pusu na nos a stoupla jsem. Uklidila jsem si kytaru a učení. Stejně už se dneska nic nenaučím. Otočila jsem se. Isaac seděl na mojí posteli a sledoval mě. Šla jsem k němu. Na začátku postele jsem si klekla na čtyři. Zatlačila jsem mu na hruď a on si lehnul sedla jsem si mu na klín a sklonila jsem se. Políbila jsem ho, on na nic nečekal a hned mě kousl do rtu. Pootevřela jsem rty a on mi do nich vplul jazykem. Začala válka našich jazyků, ale tentokrát jsem ho nenechala tak jednoduše vyhrát. Zavrtěla jsem se mu na klíně. On zavzdychal. Usmála jsem se a pohyb jsem zopakovala. Znovu zavzdychal a zvedl se do sedu. Ruce dal na moje záda a roztrhl mi tílko, co jsem měla na sobě. Opustil moje rty a začal mě líbat na krku. Věděla jsem, že zítra tam budu mít cucflek, ale vůbec mi to nevadilo. Aspoň teď ne. Kousl mě do kůže na krku a já jsem zavzdychala. Zapletla jsem mu ruce do vlasů a skousla jsem si ret. Znovu jsem se na něm zavrtěla a on zavrčel. Najednou jsem ležela na zadech a on se ke mně sklonil. Začal mě líbat na prsou. Trošku jsem se nadzvedla, aby mi mohl podprsenku rozepnout. Hned potom podprsenku zahodil a sundal si svoje tričko a pokračoval dál. Zastavil se u lemu mých kraťasů. Sundal mi je i s kalhotkami, pak se vrátil nahoru. Začal mě líbat. Jednou rukou se přidržoval, aby mě nezalehl a tou druhou si sundával kalhoty. Pomohla jsem mu rozepnout pásek. On si je stahl i s boxerkama.

"Jsi si jistá?" zeptal se udýchaně. Kývla jsem a on si nasadil kondom, co si vzal u mě v šuplíku. Pomalu do mě vjel a já jsem se prohla v zádech. Dala jsem mu svoje ruce na záda, když podruhý přirazil, tak jsem mu zaryla nehty do zad. Přirazil po třetí. Na chvilku se ode mě odtáhl, aby se mohl věnovat mým prsům. Skousla jsem si ret, abych moc nevzdychala, protože mamka je dole. On se na mě kouknul a když viděl můj ret mezi mými zuby hned se mi vrhl na rty. Kousl mě do spodního rtu a když zase přirazil a já jsem mu už asi po pátý zaryla nehty do zad, kousl mě do něj. Cítila jsem v puse kovovou chuť krve, ale vůbec jsem se tím nezabívala. Naposledy přirazil a já jsem s hlasitým stenem do jeho úst udělala a Isaac hned po mě. Svalil se vedle mě na postel a zrychleně oddechoval. Sundal si kondom a vyhodil ho. Vrátil se ke mně do postele a přehodil přes nas deku. Přitulila jsem se k němu a položila jsem hlavu na jeho hruď.

"Miluješ mě?" ozval se Isaacův hlas a já jsem vykulila oči.

Troška toho sexu neuškodí, ne? 😏😂

Teen wolf... and me ✔Where stories live. Discover now