Chapter 11

11.5K 1.1K 264
                                    

Chapter11:Just Like Him

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Chapter11:Just Like Him







Jungkook dilini ısırdı ve Jimin geçmiş yılların fotoğraf albümünün sayfalarını çevirirken yüz kaslarını kontrol altında tuttu, hafızasını canlandırmasını umuyordu. Jungkook mutlulukla sersemlemişti -bunu bastırmasına rağmen- belki bir fotoğraf görünce detayları hatırlardı, hatırlayamazsa da karamsarlığa kapılırdı.

"Sorun yok, bu gerçekten güzel gelişme Jungkook!" Jimin sayfaları çevirirken neşeyle söyledi, gözleri heyecanla dans ediyordu. Yatakta birlikte oturuyorlardı, ikisi arasında küçük bir mesafe vardı ve bakmak için fotoğraf albümüne doğru tuhaf bir şekilde eğiliyorlardı.

Sonraki fotoğraflar ikisinindi.

Jungkook bunu inkar edemedi.

Tam da aşık bir adam gibi heyecanlı görünüyordu.

Çoğu fotoğrafta kameraya bile bakmıyordu, ama Jimin'e aşk-hastası ifadesiyle bakıyordu, ağzında küçük çarpık bir gülümseme vardı ve kolları onun beline sarılmıştı. Jimin gözleri hilal olacak kadar kocaman gülümsüyordu, ağzı bir kıkırdamayla açıktı. Jungkook arkasından gelip çenesini Jimin'in omzuna yaslamış gibiydi.

Jungkook bu manzarayla uzun bir süre kalakaldı.

Çok memnun görünüyorum.

Arkadaşları haklıydı -hiç yanılgı yoktu. Aşıktı. Lanet olası abayı yakmıştı. Fotoğraflar tek başına bunu kanıtlamak için yeterliydi.

"Özür dilerim - m-muhtemelen böyle şeyler görmek istemezsin..." Jimin sayfayı değiştirecekti ama Jungkook onu durdurdu.

"Sorun değil. Ben... bu yardımcı oluyor."

Jimin'in yanakları kızardı ve tekrar fotoğraflara bakarken başparmağını ısırdı.

"Mutlu görünüyoruz." dedi Jungkook, aniden boğazı daralmış gibi hissetti. Ağlamamak üzere olduğunu umdu.

"Evet, öyleydik."

Öyleydik.

Jungkook, Jimin'in sesindeki üzüntüden nefret etti, ve kelimelerindeki kesinlikten. Sanki ayrılmışlar da her şey bitmiş gibi. Ama bitmemişti, Jungkook nihayetinde geri dönerdi, dönmesi gerekirdi.

Jimin yavaşça sayfayı çevirdi ve ikisinin fotoğraf yağmuruna tutuldular, kanepede kıvrılmış, Busan'a giden bir trende, plajda, birkaç arkadaşlarıyla. Jungkook biraz zamanlar sahip olduğu hayata dönmek için acı çekerken buldu kendini, Jimin'le inşa ettiği hayata. Bu durum çok acımasız ve adaletsizdi, hala her şeye sahipti, sadece artık uyum sağlamıyordu.

Jimin dudağını çiğniyordu ve gözleri yaşarmıştı.

Jungkook onun ağlamamaya çalıştığını biliyordu.

Falling For You Again • Jikook [Çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin