Chapter 8

12.3K 1.1K 519
                                    

Chapter8:Crying and Kisses

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Chapter8:Crying and Kisses




Jungkook kulak misafiri olmayı istemedi. Gerçekten istemedi. Sadece yatağa gitmeden önce bir bardak su alacaktı kendisine, ve Jimin'in uyuyacağını düşünmüştü. Jimin'in kanepede uyumasına sebep olduğu için kötü hissetmişti -daha önce sayısız kez yatağı önermişti- ama Jimin yaraları yüzünden onun yatağı alması için ısrar etmişti.

Tuhaf ilişkileri sürekli olarak iyileşiyordu, ama Jimin'in her seferinde ona olan özlem dolu bakışları Jungkook'un garip ve yersiz hissetmesine neden oluyordu, ve ısı utanç olduğundan emin olduğu bir şeyle birlikte kollarının arkasına kadar yükseliyordu.

Jimin'in sesi odaya geldiğinde Jungkook kapıyı henüz açmıştı, sesi dingin ama apartman dairesinin sessizliğinde netti.

"Çok korkuyorum, hyung." Fısıldadı Jimin ve Jungkook kanepede oturan Jimin'in battaniyeye sarılmış minyon bedenini görmek için başını çıkardı, telefon kulağındaydı. Sırtı Jungkook'a dönüktü ve kapının açıldığını duymamış gibi görünüyordu. "Ya... Ya hiç hatırlamazsa?"

Oh. Benim hakkımda konuşuyorlar.

"Hiçbir şey hissetmiyor ve neredeyse bir ay oldu." Jimin burnunu çekti ve Jungkook suçlulukla ayaklarına baktı.

İyileşmesini hızlandırmak için bir şey yapabilecek gibi değildi -deniyordu.

Anıları vardı, az ve parçalar halinde.

Problem duygulara sahip olmaması değildi.

Jimin'i sevmezdi, biraz bile.

Önemsemek -tabii, Jimin'i önemsiyordu- Jimin ona karşı nazik ve iyi davranıyordu Jungkook gerçekten bundan daha fazlasına çıkamazdı.

On dokuz yaşındaki özleyen Jungkook'un duygularının geri gelmesinden gerçekten memnun olurdu.

"Ya asla hatırlamazsa? Ya hisleri kaybolduysa? Bana ikinci kez bakmadan önce Jungkook'dan yıllarca hoşlandım, bir daha bunun üstesinden gelebileceğimi sanmıyorum." Jimin'in eli battaniyeyi sıktı ve çenesinin altına kadar çekti.

Sessizlik oldu ve Jungkook telefonun diğer ucundaki kişinin konuştuğunu anladı. Jimin'in konuştuğu kişinin kim olduğunu merak etti.

"Benimle olma fikrine katlanamıyor, hyung. Sevgiliyken yaptığımız şeylerden bahsettiğimde yüzünü görmelisin -bezmiş görünüyor. Onu bezdiriyorum."

Jungkook yutkundu ve kapı kolundaki tutuşu sıkılaştı. Bu doğru değil. Jimin onu bezdirmiyordu, Jungkook büyük olan için bir şey hissetmezken çok romantik bir şeyler yapma fikri Jungkook'u afallatıyordu. Duygularımı yüzüme yansıtmamayı öğrenmem gerek.

"Bana yeniden aşık olmayacak, hyung. Böyle değil."

Bir duraksama ve bir kafa sallayış.

"Olmayacak. Benden hoşlanmıyor. Ve bazı zamanlar belki de Jungkook'un istemeye istemeye bana aşık olduğunu düşünüyorum, bilirsin? Hepsi yüzünden..." Jimin açıkladı ama karşı tarafın lafını kestiği sesinden anlaşıldı. "Onun altında iyi bir insan olduğunu biliyorum ve sevilmek için çaresizdim -artık böyle olmadığını biliyorum ama..."

Falling For You Again • Jikook [Çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin