Chapter 4

12.3K 1.2K 672
                                    

Chapter4:Just Kidding

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Chapter4:Just Kidding



Jungkook, kalemi parmaklarında döndürerek Namjoon'un gelmesini beklerken bir şeyi hatırladı. Aniden, derslerde oturduğunu ve eğitmenleri, hızlıca diz üstü bilgisayarına bir şeyler yazdığını hatırladı. Son senesindeki sınıfından öğrencilerin yüzlerini de hatırladı ve lanet olsun ikinci olarak mezun oldum.

Namjoon kapıyı çaldığında, şaşırmış bir halde koltukta oturuyordu.

Jungkook kapıyı açtı, hala yarı sersemlemişti.

Kim Namjoon onun için her zaman bir hoca olmuştu, bir arkadaş kadar iyi, ve bu Jungkook'un avukat olmasının sebeplerinden biriydi.

"Hey ufaklık," Namjoon onu görüp de sarılmak için kendine çektiğinde gülümsedi. "Sana ne olduğunu duydum."

"Ben... ah, evet." Jungkook saçma bir şekilde bitirdi ve Namjoon'un içeri girmesi için kapıyı daha fazla açtı. "Vakamla ilgileniyor musun?"

"Tabiiki ilgileniyorum." Bu apaçık ortadaymış gibi söyledi Namjoon.

En azından, Jungkook her şeyin hallolacağını biliyordu çünkü Namjoon bir dahiydi ve istediği her şey için münakaşa edebilirdi. Hatırladım mı? Ya da belki de bu zaten besbelli ortada olan bir bilgiydi.

İkisi de oturduktan sonra Namjoon ona kazanın ve zavallı arabasının halinin fotoğrafını gösterdi, Jungkook neredeyse feryat edecekti. "Lanet olası arabam," diye lanet etti. "Göt deliği."

"Hallediyorum." Namjoon gözlerini devirdi ama onun halinden anlıyor gibi görünüyordu. "Yani, genci kontrol ettim ve o iyi. Bence sistemindeki alkol miktarı yaralarından daha korkutucu. En kötülerine sen sahipsin."

"Sikeyim." Jungkook bir kez daha küfür etti ve neden Namjoon'un kendisini azarlamadığını merak etti.

Namjoon onun meraklı düşünüşünü fark etti ve sonrasında güldü. "Sen genellikle çok küfredersin, Jungkook. Yoongi senin yerine etmeye devam etti."

"Ah. Bu başkasını rahatsız etmiyor mu?"

"Pekala, Hoseok ve Jimin pek küfretmez. Seokjin de nadir." Namjoon saklamaya çalışmıştı ama eski erkek arkadaşından bahsederken sesindeki değişikliği yakaladı Jungkook. "Kiminleysen ona göre davranıyorsun."

Jungkook düşünceli bir şekilde başını salladı. "Sanırım seninleyken sınır yok?"

"Yoongi burada olana kadar bekle sadece." Namjoon sayfayı çevirmeden önce güldü. "Pekala, bak, diğer çocuk pek de örnek alınacak bir öğrenci değil. Zar zar okula gidiyor, kavgalara karıştığı ve öğretmenlere küfür ettiği için pek çok kez uzaklaştırma almış, ve DUIs ile sorumsuz sürücülüğü yüzünden para cezaları var. Ama ayrıca, duyduğum kadarıyla zor şartlar altında büyümüş, ihmalkar ebeveynler, küçükken zorbalığa uğramış, eğer bunları göz önünde bulundurursan. Sana büyük bir miktarda vermek için bende yeterince var ama ne kadar istediğin senin kararın."

Falling For You Again • Jikook [Çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin