KİTAP KOKAN KADINLAR-LAVİNİAPİAF

1K 51 62
                                    

Merhabalaaaaar. 49585958595 gün sonra ben geldim. Merak etmeyin yaşıyorum. Hayatımın yoğunluğu sağolsun buraları ihmal ettim biraz. Bugün ki Kitap Kokan Kadınımız laviniapiaf . Kendisi Haziran'da Sevelim mi? ve Avukat Sindirella kitaplarının; Çat Kapı, Gidelim Buralardan, Bir Su Bitkisinin Hatıraları, Sevgili Juliet, Yıldızlı Geceler ve Kuyruklu Yalanlar , Zehirli Elma ve Kraliyet oyunları ve de Kafes hikayelerinin yazarı. (Huh yazarken ben yoruldum.:)) Fazla uzatmadan bu güzel röportaja geçelim.

Soğuk kahve serinliğinde okumalar. Şarkımız bizzat yazarımızın zevkidir. Ben de çok severim mutlaka dinleyin. :)

1) Öncelikle seni tanıyalım. Laviniapiaf kimdir? Ne yapar? Ne eder? Ne yer? Ne içer?

Gerçekten en zor soru olabilir bu. Yirmi dört yaşında hala kendini keşfedip yenilikler ekleyen bir insan olarak durup düşündüm nasıl anlatabilirim diye. Sonra bunu en kolay yoldan yapmaya karar verdim. Yazarım, çizerim, çekerim. Kendimi en rahat bu şekilde ifade edebiliyorum. Sanatın her dalıyla ilgilenmeye çalışıyorum. Okumaya devam ediyorum.
Ne yer ne içerim? Çok seçici biriyim. Kebap yemeye bayılıyorum. Bu değiştirilemez ve değiştirilmeye teşebbüs edilemez.

2) Ezberlediğin en saçma şey neydi?

Tiyatro eğitimi alırken çok fazla tekerleme ezberliyordum. Bir türlü aklımdan çıkaramadıklarım var. Bu tarlaya bir şinik kekere mekere ekmişler, bu tarlaya da bir şinik kekere mekere ekmişler şeklinde başlayan bir tekerleme hala hafızamdadır.

3) Bir şeyler yazarken birisi seni görse hakkında ne düşünür?

Görmek gibi bir talihsizlik yaşayanlar oluyor ve bence tamamen sıyırdığımdan emin oluyorlar. Çünkü ben asla yerimde duramıyorum yazarken. Başından kalkıyorum, bazen deli gibi şarkı söylüyorum, yazdığım şeyi aniden bırakıp avuçlarımı yüzüme kapatarak ağlamaya başlıyorum. Enteresan bir stilim var bu konuda.

4) 12 aydan biri olsaydın. Hangisi olurdun ve neden?

Nisan ayı olabilirdim diye düşünüyorum. Dengesiz bir ay biraz çünkü. Bir güneş açıyor bir deli gibi yağmur yağıyor. İkizler burcuna mensup insanların da böyle sabit kalamama olayı vardır.

5) Peki hikaye yazarken başına ilginç bir olay geldi mi?

Hiç öyle ilginç bir olay gelmedi. Veyahut uzun zamandır yazdığım için aklıma gelmiyor, bilemedim. Fakat yazarken bence bir bütün olarak ben ilginç bir hale bürünüyorum. Ruh halimin üzerinde inanılmaz oyunlar oynuyor yazmak.

6) Kurguların birden bire mi oluşur? Yoksa üzerinde uzun uzun düşünür müsün?

Kabataslak diye tabir ettiğimiz o şey birden bire gözümün önünde canlanır. Gideceğim yollar henüz bulanıktır ama bazen saatlerce, bazen günlerce düşünüp aralara yedirdiğim detaylarla onları görünür hale getiririm.

7) Sence en pis huyun ne?

Yazdığım ya da yaptığım herhangi bir şeyi beğendiğimde dahi onun üzerine çıkabileceğimi bilme dürtüsü peşimi bırakmıyor. Daha iyisi için didinirken kendimi bazen inanılmaz yoruyorum.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 18, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KİTAP KOKAN KADINLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin