KİTAP KOKAN KADINLAR- BETHYLOVES

1.3K 36 102
                                    

Merhaba canlar 😄. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Geçmiş bayramınız kutlu olsun nu arada. Beni soracak olursanız tatil fotoğraflarına bakıp iç çekiyorum. Tatildeyseniz resim atmayın rica ediciğim. Olan var olmayan var 😂😂. Neyse konumuza dönelim efenim bugün ki Kitap Kokan Kadınımız @bethyloves kendisi Ben Baba Olamam kitabının ve Gün Işığı Çikolatası, Ben Baba Olamam 2, Etki, Bir Masal Daha, Atlas, Düşüş, Ruhların Çağrısı hikayelerinin yazarıdır. Keyifli okumalaaaar 😘😘.

Araya kaynak yapış: Medyaya bakmayı unutmayın. Uzun bir kararsızlık ve diğer şarkılara karşı çekilen vicdan azabıyla seçti yazarımız 😂

1) Fıstık öncelikle seni biraz tanıyalım. Aydan kimdir? Ne yapar? Ne eder? Ne yer? Ne içer?

Aydan bazen çılgındır bazen de çok sakin. Evde saç fırçalarıyla dans ederek şarkı söylemesiyle tanınır. Kitap okumayı çok sever ve yazmayı da bir o kadar. Şarkılarla yaşar. Şarkılarda yaşar. Ve ne kadar büyürse büyüsün daima bir zıpzıp gördüyse orada zıplamadan eve dönmeyecektir.

2) Yapmadan ölmek istemiyorum dediğin 3 şey nedir?

Finlandiya'ya gitmek öncelikle. Daha sonra sahiplenebildiğim kadar köpek sahiplenmek. Ve son olarak da H.I.M grubunun konserlerinden birine gidebilmek.

3) Yazma serüvenin nasıl başladı?

Yazma serüvenim erken yaşlarda başladı. Önce öylesine yazardım. Yazmayı öğrendiğim zaman bildiğim ne kadar kelime varsa yazıp dururdum hatta. Sonra büyüdüm. Biraz daha olgunlaştım ve küçük hikayelerden daha da büyük kurgulara doğru tatlı bir serüvene başladım. Dümen hala elimde ve uzun bir süre de gemiden inmeyi düşünmüyorum.

4) Yaptığın en büyük sakarlığı bize anlatır mısın?

İkinci adı "Sakar" olabilecek bir insana sorulabilecek en tatlı soru bu bence ama cevabı çok net olmayacak maalesef 😂 Zira o kadar çok var ki...Hatırlayamıyorum bile.

5) Peki hikaye yazarken başına ilginç bir olay geldi mi?

Hayır şimdilik gelmedi. Ama bu ilginçlikten sayılacaksa, Ben Baba Olamam'ı yazığım dönemler -Wattpad'in daha en eski zamanları- bir gün ışığı sözü aldı gitti Wattpad ortamında. Bunu ilginç bulmuştum. Yazdığım bir sözün bu kadar çabucak benimsenmesi ve birçok hikayeye de ışık hızıyla konuk olması ilginçti. İnsanlara ilham olmak çok hoşuma gitti.

KİTAP KOKAN KADINLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin