//aera

268 7 3
                                    

10:07 am

mă trezesc cu privirea spre geam și primul lucru pe care îl văd este cerul alb înnorat.

"perfect. o duminică minunată." îmi spun pe un ton sarcastic.

verific ceasul, mă întind apoi mă dau jos din pat, pornind spre baie.

făcându-mi rutina de dimineață o aud pe mihi vorbind la telefon.

"11? e bine? okay. ne vedem acolo." spune ea plimbându-se prin cameră de colo-colo.

"uhm okay. îi spun." mai aud în plus apoi ușa ei închizându-se. am dat din umeri și mi-am continuat treaba.

peste 10 minute m-am dus în bucătărie ca să pregătesc micul dejun. am luat 4 ouă, o tigaie și câteva ingrediente în plus. în clipa în care am lovit oul de marginea unui bol strigătul lui mihi a umplut apartamentul.

"aera!" țipă ea venind spre bucătărie. aceasta era deja îmbrăcată, aranjată gata să plece undeva. dar unde? sigur e ceva important, fiindcă ea niciodată nu s-ar trezi atât de devreme pentru nimic avand în vedere ca adoarme doar după ora 4 am.

"aera. mai știi când am fost la weekly idol?" întreabă ea iar eu aprob din cap. "și mai știi că ai vorbit cu seokjin despre monopoly?" continuă ea iar eu îmi repet gestul pregătind ouăle. "păi, am vorbit cu namjoon și a spus că jin vrea ca voi să vă jucați monopoly." a spus ea cu un zâmbet ștrengar.

"uhm, sigur. unde și când?" am spus eu râzând; sigur e una din glumele ei.

"nu mă crezi." s-a apropiat ea de mine, rezemându-se de marginea chiuvetei. zâmbetul ștrengar a fost înlocuit de un rânjet în timp ce intra în spațiul meu personal, ca de obicei. obișnuită cu așa ceva nu mă deranjez să mă îndepărtez.

"nu." răspund simplu. ea râde și se prinde de umărul meu.

"haide, a spus că te va lua din fața studioului weekly idol la 11:30." mi-a spus ea pe un ton serios, schimbându-şi instantaneu starea de spirit.

"vorbești serios?" întreb eu turnând ouăle bătute în tigaie. ea dă din cap aprobator și pleacă spre camera ei.

"ar trebui să te grăbești." a spus înainte să trântească ușa camerei sale.

dupa câteva minute am pus omleta pe 2 farfurii și m-am așezat la masă.

"mihi. masa!" am strigat umplându-mi apoi gura cu propria mâncare. ea a ieșit din cameră și s-a dus țintă către ușă unde s-a încălțat.

"nu mănânc. ai uitat?" spune ea.

"speram că măcar azi o vei face...unde pleci?" întreb în timp ce îmi pun porția ei în farfurie.

"mă văd cu namjoon. mă va ajuta la scris." spune ea și se uită pentru ultima oară în oglindă, aranjându-şi o șuviță. "nu uita să te vezi cu jin." spune și pleacă.

îmi verific telefonul și văd că este ora 10:26 am. ar trebui să mă pregătesc. pun vasele în chiuveta și mă îndrept spre camera mea. îmi aleg un outfit comfortabil dar cu stil, un machiaj de zi ușor și îmi ondulez părul. totul în 30 de minute. mă uit în oglindă și zâmbesc mândră.

"mihi, ție ți-ar fi trebuit cel puțin o oră." spun eu. "ceea ce e ciudat, pentru că asta înseamnă că fie nu ai dormit azi, fie ai doar 3-4 ore de somn...fata asta..." oftez și mă ridic. îmi iau o geantă mică asortată și mă încalț. închid ușa, o încui și plec spre studio.

11:37 am

am ajuns "la timp". mă uit în jur și îl văd pe jin rezemat de zid, umblând pe telefon. mă apropii și îl salut. acesta își ridică privirea și zâmbește când mă vede.

"aera. hei, în sfârșit." spune el în timp ce își pune telefonul în buzunar.

"da, scuze că am întârziat." zâmbesc puțin jenată. "și, monopoly?" întreb schimbând subiectul.

"ah, da. vom merge la mine acasă...dacă ești okay cu asta." spune el ducându-mă spre mașina lui.

"sigur." răspund și intru în locul din față. fiind un băiat foarte drăguț, jin mi-a deschis ușa, apoi a urcat și el.

"uhm, acasă sunt doar eu, hoseok și jimin." spune el pornind mașina. eu fredonez aprobator și mă uit pe geam.

"se vor juca și ei?" întreb, presându-mi apoi buzele. urăsc atmosfera aceasta stânjenitoare, așa că încerc să fac conversație.

"cred că da. sunt sigur că hoseok va vrea. e jocul lui preferat. şi al lui jimin, doar că...nu se prea pricepe, așa că mereu pierde și se supără." spune el zâmbind.

"serios?" chicotesc și devin curioasă.

"da, și trebuie să îi vezi expresia bosumflată când rămâne fără bani și case. 'eu nu mă mai joc niciodată în viața mea! e un joc stupid!' și apoi pleacă în camera lui." îl imită jin și începu să râdă eu făcând la fel.

pentru restul drumului el mi-a mai povestit lucrurile amuzante pe care le face jimin, făcându-mă să îmi pierd răbdarea. vreau să iau parte la așa ceva, și să îl văd pe jimin ofticându-se la monopoly.

//threesomeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora