//mihi

567 35 1
                                    

4:32 am

4 pungi de chipsuri cu miere

7 doze de cola

3 filme horror

doar o noapte obișnuită din viaţa noastră. pentru mine, mihi, și colega mea de apartament, aera este ceva normal să adormim doar după răsărit.

mi-am întors gâtul înțepenit spre ceas, și am decis că ar trebui să terminăm maratonul de filme horror cliché.

"aera." am spus pe un ton somnoros.

"hm" a fredonat încet dându-mi de înțeles că mă aude.

"ar trebui să dormim." am căscat și am închis macbook-ul. ea a încuviințat din cap și s-a ridicat îndreptându-se spre camera sa, eu ducându-mă spre a mea.

7:48 am

"mihi! trezeşte-te, sau nu o să mai ajungem la emisiune!" aud vocea autoritară a aerei. amintindu-mi că ultima oară am fost gâdilată până la lacrimi când am refuzat să o fac, m-am ridicat instant din pat.

"ar trebui să te grăbești fiindcă nu putem întârzia din cauza machiajului tău care durează cel putin o oră." a continuat ea.

mi-am dat ochii peste cap și m-am dat jos din pat. i-am aruncat o privire și am observat că ea este deja gata. am oftat și am plecat spre duș.

după maxim o oră am terminat, amândouă fiind surprinse de rapiditatea mea. în mașină în drum spre studio aproape am adormit din nou.

"hei. ține-ți ochii deschiși." aera a spus pe un ton iritat. faptul că eu pot dormi iar ea trebuie să conducă nu îi pică prea bine. dar nu e vina mea că diferența de un an dintre noi o face pe ea cea responsabilă.

"iar tu ține-ți ochii la drum." am mormăit eu înapoi, făcând-o pe ea să-şi închidă ochii în glumă. fiind deja obișnuită cu poanta asta nu am mai avut nici o reacție. în mod normal aș râde și aș continua cu o altă glumă, dar nu la 8 dimineața după doar 3 ore de somn și zero cafele.

cafea. aș omorî pentru chiar și jumătate de pahar în acest moment. doar gândindu-mă la gust și miros încep să zâmbesc tâmp de parcă m-aş gândi la o persoană iubită. pierdută în gânduri despre cafea nu am observat când aera a oprit mașina în fața stuidoului unde emisiunea weekly idol se filmeaza. am fost invitate pentru a promova primul nostru cântec ca duo-ul xplr, unde eu am rolul de rapper principal, iar aera vocalist principal. am inspirat adânc și am ieșit din mașină intrând în clădirea uriașă.

i-am întâlnit pe cei doi prezentatori, aceștia anunțându-ne că vom avea invitați surpriză în acest episod. deja eram curioasă. după jumătate de oră în care ne-am pregătit, toată lumea e gata pentru filmarea noului episod.

"3...2...1...filmăm!"

prezentatorii s-au introdus pe ei înșiși, apoi pe noi.

"xplr toată lumea. după 2 ani de pregătiri la jyp entertainment, ele debutează chiar acum cu prima lor melodie, explore. jang mihi și choi aera!"

odată ce prezentările au luat sfârșit au început provocările tipice emisiunii, ajungând eventual la segmentul "random dance challenge". de obicei noi învățam coregrafii ale altor grupuri de kpop pentru repetițiile de dans înainte de debut, așa că eu și aera ne-am descurcat destul de bine, încurcându-ne doar de câteva ori.

am dansat pe melodia "peek-a-boo" a grupului red velvet, apoi în mijlocul unei mișcări cântecul a fost schimbat cu "i need you". noi ne-am luat imediat pozițiile și am făcut mișcarea de refren. în acest timp au intrat în platou invitații special, alăturându-ni-se.

//threesomeWhere stories live. Discover now