//mihi

345 17 0
                                    

în timp ce eu și aera ne făceam numărul, am fost luate prin surprindere de către invitații surpriză. membrii grupului bts și-au luat pozițiile cu care sunt deja obisnuiți și continuăm coregrafia cu zâmbind. când am terminat aceștia s-au prezentat individual, deși știam deja cine sunt.

după ce am filmat restul episodului am ieșit din platou, uitându-mă după geanta mea. am găsit-o pe o canapea unde tocmai se așezase namjoon. acesta și-a scos telefonul și a început să umble pe el, eu luând un loc alături.

"hei. te deranjează dacă stau aici?" am întrebat incercând să opresc căscatul enervant. acesta și-a ridicat privirea și a zâmbit politicos, dând din cap afirmativ. i-am mulțumit iar el și-a pus telefonul de-o parte dându-mi ocazia să pornesc o conversație, ceea ce și fac.

"știi, chiar ați reușit să ne surprindeți. mă bucur că ați venit, mai ales că tu, yoongi și hoseok mă inspirați foarte mult ca și rapper începător." i-am spus cu o privire de copil visător, plin de speranță, exagerând intenționat pentru a ușura atmosfera. namjoon a zâmbit din nou, dar de data asta puțin amuzat de expresia mea, chicotind apoi amândoi.

"cum ți se pare până acum?" a întrebat el.

"greu. îmi e teamă că voi face ceva greșit, iar cântecele; am atâtea idei, dar niciodată nu se potrivesc cu ale celorlalți..." i-am mărturisit iar el a dat din cap ascultând.

"vreun sfat pentru o mică fată cu un vis mare?" am întrebat, de data asta pe un ton mai serios. namjoon a privit în sus gânditor, iar după câteva secunde și-a întors privirea spre mine.

"scrie doar ce simți. nu lăsa pe nimeni să-ți spună cum să îți compui muzica, sau să îți transmiți mesajul. fă doar ca tine." a spus el pe un ton la fel de serios. "la final vei fi doar tu cu tine pentru tine." a continuat el.

"ai dreptate. totuși, e așa greu când ești singur. adică, o am pe aera, dar e diferit când vine vorba de compus..." am aprobat.

"hm. dacă ai nevoie de ajutor, poți să mă cauți pe mine. nu știu cât de disponibil voi fi, dar sigur voi găsi niște timp." a spus el în timp ce și-a scris numărul pe o foaie mică. "de fapt, duminică nu fac nimic. ai vrea să ne vedem într-un parc sau un loc relaxnat și să te ajut să scrii? plus că știu pe cineva care se pricepe și mai bine la scris." namjoon a zâmbit.

"sigur! mi-ar fi de mare ajutor. mersi." i-am zâmbit înapoi și am pus numărul în geantă. mi-am verificat telefonul; am primit un mesaj că eu aera trebuie să mergem la o ședință foto pentru imaginea cântecului. mi-am luat la revedere de la namjoon și m-am dus să o caut pe aera. uitându-mă după ea am zărit o figură familiară; hoseok. m-am dus spre el când acesta m-a observat și mi-a zambit.

"hoseok. hei, mă bucur să te văd." i-am spus.

"și eu pe tine. te-ai pierdut?" a întrebat cu un surâs.

"oh. e atât de evident?" am întrebat râzând.

"da. foarte. arătai ca un cățeluși pierdut." a început si el să râdă.

"haha. o caut pe aera. ai văzut-o?"

"ah. e aproape de ușa de la intrare, cu jin."

i-am mulțumit lui hoseok și am pornit spre locul unde ar trebui să fie aera. după cel puțin 5 minute de mers am ajuns și am găsit-o pe aera stând de vorbă cu seokjin. aceștia râdeau și vorbeau despre monopoly. cred că s-au împrietenit deja.

"aera! trebuie să mergem." i-am arătat mesajul iar ea s-a întristat puțin.

"hei aera, trebuie să jucăm măcar odată monopoly." a spus jin înainte să își ia la revedere.

//threesomeWhere stories live. Discover now