Ultima sansa

481 23 0
                                    

Era ziua decisivă pentru Ryan, era ultima șansă pentru viața lui. Încă de la primele ore ale dimineții, medicii făceau tot posibilul pentru ca viața lui Ryan sa fie salvată.
Încă de la răsăritul soarelui, Ryan se lupta pentru viața lui, lupta până în ultima secunda. Ryan Black era încă de mic un campion, un luptător, iar acest lucru nu se va schimba. Este un Black, iar un Black stie un singur lucru: ca nu renunță niciodată, oricât de greu ar fi drumul.
Ryan dădea tot ce putea pentru a rămâne în viata. Lupta cu toată puterea lui ce o mai avea, chiar dacă știa că va fi învins, știa că va pleca din aceasta lume cu capul sus, exact ca un campion.
Dar până nu va fi învins, va lupta până la sfârșit. Voia un nou inceput, avea nevoie de această șansă la viață pentru a incepe un nou capitol.
După ore bune de operatie medicii ies din sala de operatie. Pe holurile spitalului familia Black aștepta cu sufletele la gura o veste despre Ryan, sperând eu una buna. Văzând medicii toți sar ca arși.
Alina: Cum e ? Va implor ziceți ne că totul e bine.
-Da doamna, totul e bine, fiul dumneavoastră e un luptător, a învins, e in afara oricărui pericol, puteți sta liniștiți
De îndată ce medicii pleacă, toți răsuflă ușurați.
Nick: Asta i fiu miu, asta i băiatul meu.
Ușile sălii de operatie se deschid iar asistentele îl duc pe Ryan in salonul de recuperare. Primii ce intra in salon sunt Nick și Alina Black.
Ryan Black tocmai a primit încă o șansă la viață, ultima șansă la un nou inceput.
Acum totul depinde de el daca va profita sau nu de această șansă primită.
Alina pov
Mă uit la Ryan cum sta în patul asta nenorocit. Nu am cuvinte sa descriu bucuria ce o simt acum că scumpul meu fiu a scăpat de toate nenorocirile.
Toate s au întâmplat din cauza acelei blonde, toate sunt din vina Evelinei.
Ryan al meu nu ar fi trecut prin atâtea daca nu era ea.
Nick: La ce te gândești așa profund iubito ?
Eu: La ce mă pot gândi ? Tu realizezi că nimic din toate astea nu s ar fi întâmplat dacă nu era Evelyn
Nick: Ce sugerezi iubito ?
Eu: Blonda aia e un drac, din cauza ei i s au întâmplat toate aceste nenorociri lui Ryan.
Nick: Iubito, cred că te înșeli, in familia asta nu e generație sa nu aibă nenorocirile ei. La noi cum a fost ? Crezi că la noi a fost simplu ? Crezi că a fost ușor ? În niciun caz
Eu: Exact. Dar eu nu ți am adus nenorociri
Nick: Nu, tu ai fost motivul pentru care mi se întâmplau toate alea, tu ai fost motivul pentru care intram in toate. Tu ai fost motivul pentru care luptam cu toate.
Eu: Noi doi am luptat împreună, nu intre noi. Da ne am certat, ne am despărțit, dar nu ne am adus războaie unul celuilalt.
Nick: Dar nici ai noștri nu au decis pentru noi, noi doi am luptat pentru viitorul nostru și doar noi doi ne am hotărât soarta. Iar Ryan e un Black iar cea ce îi e sortita va fi pe măsura lui, va fi demna de numele dinastiei noastre.
Oftez și ies alături de Nick din salon pentru a îl lasă pe Ryan sa se odihnească după o operație așa grea.

Inger si DemonWhere stories live. Discover now