Linistea din inaintea furtunii

625 22 0
                                    

Trecând o saptamana de când Evelyn s.a trezit din comă, reusea sa se vindece încet si vindecarea ei avea un nume: Ryan.
Ryan o ajuta sa treacă mult mai usor peste toate aceste momente grele. Era langa ea, in fiecare secunda, in fiecare minut si in fiecare ora. Era acolo, langa ea, mereu acolo pentru ea.
Nu voia sa o lase nici măcar o secunda singura, stia sau presimtea ca ceva se va intampla. Stie bine ca daca o va lasa singura ceva rău ii se va intampla.
Era timpul ca Evelyn sa fie externata, era externata pe semnătura doamnei Black.
De îndată ce plecau din spital, Ryan stătea cu ochii in patru iar starea de nesiguranță nu ii dădea pace si stia bine ca trebuie sa fie pregătit dar nu stia pentru ce.
Asa si era, Ryan presimtea bine, dar nu stie ce il asteaptă, atât pe el cât si pe Evelyn.
Niciunul nu stie ce ii asteaptă, nu numai cei doi, dar si intreaga generatie Black erau pusi în lupa dușmanilor ce erau gata de atac si voiau sa darame stalpul Black.
Voiau ca atât generația dar si numele Black sa decadă, sa dispară odată pentru totdeauna, sa scape de orice nume Black si o voiau in profunzime, voiau ca marele nume Black sa decadă de la rădăcina.
Black nu stiau ce ii va astepta, dar ar fii bine sa se bucure de aceasta liniste acum, caci e linistea din înaintea furtunii.
Ryan pierdut în gânduri nu observa ca ajunse acasa, doar atunci când îngerul lui ii atrase atenția.
Desi nici el nu se vindecase complet si încă mai simțea o usoara durere lăsase impresia ca e bine, caci nu voia sa.i îngrijoreze degeaba pe ceilalți, caci consideră acest lucru un mic amănunt neimportant.
Ajunsi in casa Lucy o lua pe Evelyn la ea in camera unde se putea odihni in liniste.
Ryan o ajuta sa urce scările pana in camera surorii sale ca mai apoi sa se duca si el in a sa pentru a se odihni si el.
In timp ce familia Black se odihni, dusmanii lor nu puteau avea liniste stiind ca ei încă trăiesc, nu puteau sa se odihnească, planuiau zi de zi, fiecare amănunt al planului pentru decăderea familiei Black.
Simțeau cum se apropie ziua măreață, ziua când mafia Black va decadea si toti vor fi cenusa. Se apropia ziua când totul se va schimba si nimic nu va mai fi ca înainte.
In timp ce familia Black se bucura de liniste, dusmanii le pregăteau războiul ce le va aduce sfarsitul. Niciun Black nu se gândea ca aceasta liniste e posibil sa fie chiar ultima, nu stiau ca e linistea din înaintea furtunii, iar zilele de liniste si de glorie le sunt numărate.
Niciun Black nu realiza si nici prin cap nu le trecea ca aceste zile vor fi posibil ultimele lor zile împreună sau chiar din viața.
Între timp...
L: De ce nu acționăm chiar acum ? Cu cat mai repede cu atât mai bine
S: Ai răbdare femeie, asta trebuie sa fie un plan perfect. Nu ne permitem sa gresim cu nimic. Asta e momentul nostru
L: Exact. E momentul nostru. Deci de ce sa mai asteptam ? Eu zic sa acționăm acum
S: Tu femeie vrei sa ne duci planul pe apa sambetei ? Tu vrei sa reusim ? Sa câștigăm acest război ?
L: Normal ca vreau sa câștigăm. Vreau sa.i vad cum mor in fata ochilor nostri. Vreau sa.i aud cum implora sa moară. Mai ales curva aia blonda. Vreau ca Black sa dispară pentru totdeauna. Toata familia Black.
S: Exact asa ca taci si răbda. Nu putem sa gresim chiar acum. Avem asul din mânecă, e rândul nostru si trebuie sa jucam perfect. Asa ca vei face cum zic eu.
Cei doi planuise de mult acest război si asteptau de mult ziua decăderii întregii familii Black. Amândoi aveau motivele lor, personale sau nu, pentru a le aduce sfârsitul celor din familia Black, motive neștiute de celalalt.
Cei doi erau mai pregatiti ca oricand sa aducă sfarsitul întregii familii Black.
Între timp la casa Black
Evelyn reusi sa doarmă măcar 2 ore, in timp ce Ryan se consuma cu fel de fel de gânduri, unele mai rele sau mai bune decat altele, unele cu sau fara vreo logică, iar altele cu sau fara răspunsuri.
Auzindu.i vocea îngerului sau, Ryan parca se trezise brusc din visare si de îndată iesise din camera lui si merge direct la Evelyn pentru a vedea cum se simte.
Insa in schimb se intalnise cu Lucy si Evelyn pe hol.
Fetele isi dăduse seama ca Ryan e îngrijorat caci îngrijorarea i se citeste pe chip. Atât expresia de pe chip cat si ochii lui il dăduseră de gol.
Cunoscându.l chiar si prin limbajul trupului cu care reusea involuntar sa le arate emotiile, Evelyn doar zambea spunandu.i cu un glas cald si duios ca e in regula si nu are de ce sa se îngrijoreze caci stie bine ca nu are ce sa pățească atata timp cat il are pe el alaturi.
Expresia lui Ryan se schimbase usor intr.una veselă iar vorbele îngerului sau ii aduse o stare buna.
Stiind ca orice vorbă nu.si are rostul, Ryan alege sa se exprime prin fapte, lucru ce duce la îmbrătisarea dulce ce i.o ofera Evelynei, care il îmbrătisează si ea la rândul ei cu multa iubire.
Coborase toti 3 si ajunsi in living observa ca părinții lor pregatise popcorn si câteva dvd.uri cu filme.
Ryan: Daca aveti de gand sa stati singuri nu.i nicio problema, noi ne retragem si va lăsăm sa va uitati linistiti
Nick: Nu de data asta fiule. Eu si mama voastră ne gândeam sa ne uitam cu toții.
Alina: Si asa nu am mai avut de mult o seara in familie, plus cu ultimele zile, e un prilej bun
Auzise vorbele părinților lor, fratii Black sunt încântați de idee asa ca sunt de acord. În schimb, Evelyn, desi se simțea ca la ea acasa, dorea sa i.a legătura si sa încerce sa se împace cu părinții ei.
Asa ca, desi ii plăcuse la nebunie aceasta idee si vrând sa aibă din nou o seara alaturi de familia Black, decise ca de data asta sa petreacă aceasta noapte acasa alaturi de ai ei.
Ryan o simțea pe Evelyn, stia ce gânduri avea, caci o cunostea intr.un totul.
Oftand si acceptând faptul ca si Evelyn avea partea ei de dreptate, caci nu putea sta la nesfârsit in aceasta situație cu ai ei.
Evelyn luându.si la revedere de la familia Black iesise din casa lor si se îndepărtează destul de mult de vila Black.
Ryan o urmarea de la geam, încă de când iesise pe usa, pana când nu.si mai zarea îngerul. Acea stare de nesiguranță il macină din nou si vrând sa se duca după ea, ceva il opreste, stia bine ca Evelyn i.a spus clar ca vrea sa meargă singura caci nu locuia la mai mult de 2 străzi distanța.
Stiind cat e de incapatanata Evelyn a lui decise ca de aceasta data o lăsase asa cum voia ea.

Inger si DemonWhere stories live. Discover now