Imperiul Black se clatină

518 19 12
                                    

Trecuse deja o luna de când Ryan nu și găsi îngerul, simțea că fara ea nu putea trăi, ea îl făcea mai bun, iar fara ea nu era nimeni.
In lipsa îngerului sau, Ryan devenea un demon, un demon ce nu credea că va fi.
Sufletul său ce odinioară era vesel, plin de iubire, acum era gol, pustiu și lipsit de orice sentiment. Înnebunea, devenea tot mai rece, tot mai rău, era de nerecunoscut.
Totul în jurul lui se destramă, toți erau de nerecunoscut, totul o lua razna, Max se certase mereu cu Lucy, chiar se despărțise, Ryan îl învinovățea mereu pe Max pentru felul în care ajunsese Lucy, Ema se certa cu Max și mereu pe același subiect, îi dădea dreptate lui Ryan pentru faptul că era neglijent cu Lucy ceea ce a dus la despărțirea lor. Generația lui Ryan se destramă, mafia nu mai e cea a fost odată, părinții lui erau în pragul divorțului.
Totul se ducea pe apa sâmbetei, totul se ruina cu fiecare zi ce trecea.
Ryan își dădea seama că pierdea avantaj in fata dușmanilor, dar mai ales pierdea tot. Familia lui se destramă, prietenii lui se despart, mafia își pierde din puterea ce o avea cândva, nu își mai găsea îngerul.
Pur și simplu, Ryan își pierdea orice speranță. Știa că pierde fiecare lupta, că va pierde războiul, deși nu îi plăcea deloc acest lucru nu avea ce sa mai facă, nu mai putea face nimic, era lipsit de putere, de speranță și ambitie, știa unde se va ajunge.
Imperiul Black se clatină, se va destrăma și va ajunge o ruina. Își va pierde imperiul.
Nimic nu mai e ce a fost și nici nu va mai fi nimic. Totul disparea, va deveni istorie.
Imperiul Black va deveni o ruina, totul va fi scrum.
Între timp ce Ryan își pierdea orice speranță, Evelyn își pierdea orice rațiune, in fiecare zi era drogata, ajunsese dependenta de droguri, îi plăcea ce îi făceau drogurile, îi plăcea ce simțea, atâta adrenalina nu mai simțea niciodată și acest lucru îl adora, voia droguri, tot mai multe.
-Ce mai face îngerul blond ?
-Ce înger mai sunt și eu, dependenta de droguri, halal înger, mă faci să rad omule
-Intradevar, nu mai ești ce ai fost odată
-Si ce mă rog am fost eu odată ?
-Ingerul Black
-Niciodata nu am purtat acel nume. Halal nume, nici nu mă caută nenorocitul ăla de Ryan. M.a uitat, cred că a găsit și alta cu care să mă înlocuiască.
-Daca tot zici asta ce zici daca l.ai uita și tu
-Si sa te i.au pe tine ? Pe bune Shawn ? Credeam că ești mai deștept decât atât
Shawn incepe sa zâmbească și o sărută pe Evelyn iar ea, perfect trează și fara niciun pic de drog in ea îi răspunse timida la sărut ca mai apoi sa geamă gutural facandu.l pe Shawn mândru. Refuza să creadă că mai simte ceva pentru Ryan, refuza acest lucru căci ea credea că el nu o căutase.
Voia să uite de Ryan și de tot ce tine de el.
Voia acest lucru deși inima ei încă se gândea la el și plângea după Ryan Black.
Shawn incepe sa o dezbrace ușor, la fel făcând și ea și se sărutau cu atâta patimă.
Între timp, Ryan era distrus, nu știa nimic de ea, nici macar un semn nu mai primise de la ea sau macar in legătură cu ea.
Își îneca dorul și încerca să uite de tot prim multele țigări ce le fuma pasiv și prin miile de pahare, chiar și sticle de alcool consumate in fiecare seara.
Își găsea refugiu in fiecare sac de box ce îl distrugea la fiecare nerv ce îl relaxa.
Zi de zi era nu mai in sala de box, distrugând fiecare sac de box și încercând să se calmeze, iar nopți la rând era în același loc, același club unde își consuma durerea in fiecare pahar ce îl dădea pe gat. Zi și noapte se gândea la ea, la îngerul lui ce nu știa unde e sau daca e bine, în viața macar.
In timp ce Ryan își consuma durerea, Evelyn tocmai terminase partida de amor cu Shawn și recunoștea și ea că îi plăcea, deși în interiorul ei încă o doare, voia să se răzbune pe Ryan Black pentru că a lăsat o a nimănui, pentru că a uitat de ea și nici macar nu a încercat să o caute. A lăsat o in iadul asta de una singură și pentru asta vrea sa se razbune, sa i facă viața un calvar, sa i transforme viața lui Ryan Black in propriul sau iad.
Shawn: Deci sa înțeleg că ți.a plăcut, la felul cum îmi gemeai numele nu poți nega
Evelyn: Întradevăr chiar mi.a plăcut, ba chiar la nebunie, ști ce hai sa o facem din nou dar de data asta vreau să mă droghezi
Shawn: Daca nu vrei atunci așa să fie blondo
Shawn se ridică din pat și caută drogurile, primele găsite erau unele din cele mai fatale droguri, LSD și răsuflarea diavolului. Le combinase pe amândouă și îi dăduse lui Evelyn o cantitate destul de mare. Evelyn simțea imediat efectul lor și îi plăcea la nebunie, era o senzație noua, nu mai simțea acea senzație până acum.
Evelyn: Ce mi ai dat?
Shawn: LSD combinat cu răsuflarea diavolului. Îți place ?
Evelyn: La nebunie, acum taci și vino să mă f#t¡
Imediat ce se dezbracă din nou, dar de data asta, Evelyn își rupea hainele de pe ea la fel făcând și cu hainele de pe Shawn.
Planul lui Shawn era pe drumul cel bun iar acum era rândul lui Lexi sa.si facă partea ei din plan.
Ajunse la clubul unde știa că Ryan va veni și îl zărise, era într.o stare foarte jalnică, era amețit din cauza alcoolului consumat.
Era cu garda jos așa că era timpul perfect sa actioneze. Se aproprie ușor de el intrând în conversație cu el. Nu era prima data când îl văzuse așa și nici prima data când încerca dar de data asta era sigură că va reuși căci Ryan era vulnerabil.
Ryan se lasa ușor păcălit de Lexi și merge cu ea in cea mai apropiata camera de hotel și Lexi își făcea de cap cu Ryan Black.
Ryan deși amețit încă îi șoptea numele îngerului sau ceea ce o deranja vizibil pe Lexi și știa că îl va face sa o uite pe Evelyn.
Ryan se lasa ușor controlat de Lexi, era vulnerabil și asta se observa destul de bine și Lexi profita de acest lucru căci se juca cu Ryan Black așa cum voia ea, căci Ryan Black era o marioneta dar mai ales o victima în planul diabolic al lui Lexi, la fel cum era și Evelyn, victima lui Shawn.

Inger si DemonKde žijí příběhy. Začni objevovat