Decăderea

508 27 4
                                    

Azi era o zi oarecare pentru familia Black, in schimb, era ziua cea mare pentru Shawn și Lexi. Era ziua cea mare, căci azi era ziua decăderii întregii mafii Black.
Azi era ziua în care va începe războiul. Va fi totul sau nimic.
Se pare că acest război ii va lua cu totul prin surprindere pe toți membrii familiei Black, un război în care vor trebui sa lupte cu toate armele și să de a tot ce au mai bun pentru a câștiga și mai ales pentru a rămâne în viață. Acest război nu va fi usor. Se va da o lupta intre viața și moarte.
Totul depinde de aceasta zi decisivă.
In timp ce Shawn și Lexi își continuă planul și plănuiesc lovitura finală asupra lui Black, Ryan nici nu bănuiește ce îl va aștepta, nici nu știe ce război va urma să înceapă.
Că tot veni vorba de ei, nu era nimic roz în viața familiei Black, totul devenea din ce in ce mai rău, generația lui Ryan tocmai s.a destrămat, nimeni nu mai vorbește cu nimeni, părinții lui se ceartă tot mai des, mafia își pierde tot mai mult din putere de îndată ce căpeteniile ei nu mai sunt ce au fost. Nicholas Black nu mai e ce a fost cândva, nu mai e demonul de temut ce era.
Iar Ryan, nu mai era nici el acel Ryan Nicholas Black, ce a fost cândva.
Totul dispărea, atât familia Black cât și mafia urma să ajungă doar o ruina, o istorie ce în curând îsi va găsi sfârșitul, căci dușmanii lor își creșteau puterea tot mai mult, deveneau tot mai puternici, pe când membrii familiei Black își pierdeau puterea, se destrămau și ajungeau ruine.
Azi era ziua fatidică pentru familia Black.
Totul, absolut totul, le dădea câștig de cauză dușmanilor, erau cu mult in avantaj.
Familia Black avea mici șanse să mai reușească să învingă și să devină din nou ce a fost cândva, erau șanse foarte mici să ajungă din nou la nivelul și la gloria mărețului lor nume, Black.
Războiul era aproape, era pe cale să înceapă. Niciun membru al familiei Black nu se aștepta la asta, nu se gândeau ce îi va aștepta.
In timp ce Ryan Black și toți ai lui își petrec timpul împreună neștiind că poate va fi ultimul timp de răsuflu, nu știau că poate fi ultima data când se bucura de timpul împreună sau chiar de un timp in viața. Lexi și Shawn începeau deja pregătirea pentru marea lor victorie și pentru decăderea mafiei Black.
Toate erau deja pregătite și puse la punct în planul diabolic al lui Lexi și al lui Shawn.
Erau pregătiți să înceapă războiul.
Iar acest război era pe cale să izbucnească și să schimbe tot, urma începutul sfârșitului, un sfârșit ce inevitabil va schimba radical totul și nimic nu va mai fi cum era înainte, nimic nu va schimba ce va urma să înceapă.
Lexi și Shawn erau pregătiți, erau gata să atace și să dărâme imperiul Black.
Porniră spre singurul loc unde puteau fi toți, întreaga mafie Black și mai ales întreaga familie Black, sediul mafiei.
Înainte să plece nu uitase să își i.a și cartea secreta, asul din mâneca, Evelyn.
In timp ce Lexi și Shawn erau pe drum spre sediul mafiei, in vila Black era haos, Ryan privea de la etaj, sprijinit pe bara scărilor, privea cum însăși familia lui se destramă.
Privea neputincios cum totul se ruina.
Generația lui era de mult distrusă, erau toți separați, iar părinții lui, modelul lui de cuplu perfect tocmai își aruncau cuvinte grele, privea cum iubirea lor, acea iubire eterna și veșnică așa cum o credea el se destramă ușor. Privea neputincios și chiar îngrozit cum tatăl său, însuși Nicholas Black îi arunca pe masa, sotiei lui, ce era cândva nebun după ea, dosarul ce nu credea că va ajunge in casa lor, acel dosar ce nici nu se puteau gândi la el, divorțul.
Ryan privea cum părinții lui erau la limita imposibilului și pe punctul de a divorța.
Brusc se auzise alarma de la sediu iar Ryan se mulțumea că înca se lungise discuția despre divorț.
Ajunsi in fata sediului, atât Ryan cat cat si tatal sau privesc uimiți că tocmai aveau în fața lor, sediul mafiei lor, ce acum era câmpul de razboi.
Nick le face semn fetelor să rămână în mașină și la fel ii spune și lui Ryan apoi își luase pistolul și intrase în sediu.
Ryan nu avea de gând să stea cu mâinile în buzunar și intrase și el după Nick.
De îndată ce văzuse ce se petrecea chiar în sediul mafiei lor, groaza îl cuprindea pe Ryan. Il căutase rapid cu privirea pe tatăl său și se lasa o liniște de nedescris.
Nick: Ți.am zis sa ramai afara cu fetele
Ryan: Ști bine că nu am sa te ascult niciodată
Nick: Fii cu ochii în patru
Ryan afirma printr.o mișcare a capului iar focurile de armă se făceau din nou prezente. Nu știau ce se întâmplă dar știau că erau atacați și trebuia să iasă învingători din asta. Nick își dădu seama că tocmai erau în război, un război cum nu văzuse vreodată.
In timp ce înăuntrul sediului se dădea războiul și totul era pe viață și pe moarte, afara, blocate în mașină, Lucy și mama ei auzeau îngrozite focurile de armă.
Pentru a doua oara se lasa liniște, era liniștea din înaintea furtunii. O liniște ce prevenea un mare dezastru ce urma să schimbe tot. Alina reuși să.si găsească cheile de rezerva și de îndată ce ieși voia să o tina înăuntru pe Lucy dar nu mai apuca căci fiica ei ieși în urma ei.
Alina: Ramai in spatele meu
Lucy: Am inteles sefa
Cele două înaintau spre sediu și rămâneau pe loc atunci când îi văzuse pe băieți ieșind. Intrau grăbiți din nou în mașină iar de data asta Nick accelera.
In spatele lor erau Dorian și Francisco cu inca două mașini ale lor. Dar nici dușmanii nu se lăsau, erau în spatele lor.
In acest moment era o cursa nebuna, o cursa de urmărire, se dădea lupta pentru viața și moarte, o lupta decisivă.
Ajunși la câțiva kilometri departe de oraș, intr.un pustiu, mașinile mafiei Black erau înconjurate și erau în dezavantajul lor.
Matahale ale lui Shawn le luau pe fete in timp ce celelalte matahale îi țineau cu greu pe Nick și Ryan.
De îndată ce Lexi și Shawn ieșise din mașina lor, Ryan se jura că îi va omora.
Shawn: Mai mai, ce avem noi aici, glorioasa familie Black. Cine ar fi crezut că măreață familie Black va decădea ?
Lexi: Ți.am zis Ryan, daca nu vei fi al meu nu vei fi al nimănui dar nu ai vrut să mă asculți iubire
Ryan: Tot voi ați răpit.o pe Evelyn, nu.i așa ? Unde e ?
Lexi: Sărăcuțul de tine, blonda aia a ta de Evelyn nici nu.o mai pasa de tine, te.a dat uitării scumpule
Ryan: Nu te cred și ști bine asta curvo
Lexi: Atunci uita.te și singur
Îi făcuse semn să privească spre o mașină neagra din care își zărise îngerul.
Ryan rămânea uimit să vadă că blonda lui era acum de partea dușmanilor. Nu credea niciodată intr.o asemenea trădare.
Acest lucru i.a pus capac, înnebunea, a clacat.
Ryan: Te omor tarfa naibii, va omor pe amândoi, pe toți, iar tu, Evelyn vei plati.
Ryan nu mai apuca să scoată un cuvânt căci auzise un glonț trecând pe lângă ai lui. Intorcandu.si privirea inainte, o privește fix pe Lexi căci ea trase glonțul dar își îndrepta privjrea către Evelyn.
O privea cu atât de multă ura, o privea în ochii ei albaștri ce cândva ii adora.
Evelyn îi privea ochii verzi ce cândva îi dădeau fiori de plăcere și iubire sinceră, acum fiori reci, și emanau nu mai ura, erau ca niste flăcări ale iadului ce o ard pe dinăuntru. Niciunul dintre ei nu credeau că vor ajunge in aceasta situație.
Shawn: Ți.ai înghițit limba Black ? Ai rămas fără cuvinte ?
Ryan: Nici iadul nu o sa va mai primească după ce termin cu voi. O sa ma implorați sa va omor cat mai repede.
Shawn satul să audă spusele lui Ryan ce le credea doar vorbe goale, le face semn matahalelor sa le i.a pe fete, iar de îndată ce își văzuse fetele luate cu forța, Nick și Ryan turbau și incercau sa se elibereze, deși erau în dezavantaj total.
Nick: Daca va atingeți de ele va omor !
Lexi: Hopa se pare că a prins glas și domnul Black, dar din păcate e prea târziu pentru a mai face ceva
Una din matahalele ce îl țineau pe Nick îi injectează somnifer, unul destul de puternic încât Nick adormise pe loc.
Luat de mâine și târât, Nick este dus departe de fiul său ce rămase singur.
Lexi: Se pare că ai rămas singur scumpule
Shawn: Abia aștept să te torturez Black. Va fi marea mea plăcere să te văd cum te chinui, cum mă rogi sa te las in viața sau sa ai o moarte mai ușoara.
Ryan: Nu ai să mă vezi cum vrei tu. Deși ai învins acum, nu uita că e doar o bătălie, războiul îl voi câștiga eu Shawn.
Shawn: Ai pierdut tot Black, mafia, familia, chiar și pe blonda ta, nu mai ai nimic.
Ryan degeaba se agita in strânsoarea matahalelor, deși știa că această reușită a lui Shawn era doar temporara, căci știa foarte bine ca el va fi ultimul câștigător, el va câștiga acest război.
Deși credea asta și chiar era convins, atunci când își privi îngerul blond in ochi știa că Shawn avea dreptate, pierduse tot. Mafia lui decăzuse, familia lui era acum in mâinile lor, iar Evelyn nu mai era a lui. Pierduse tot ce avea mai scump.
Tocmai realiza că ajunse acolo unde nu credea că va fi vreodată, in mana dușmanilor, nu credea că va fi in ultima sa bătălie, bătălia decisiva lui.

Inger si DemonМесто, где живут истории. Откройте их для себя