Începe razboiul

559 20 0
                                    

Ryan nu dădea de Evelyn de câteva ore bune, cu fiecare ora ce trece simțea ca isi pierde mințile. Innebunea cu fiecare minut ce trecea si nu stia nimic de îngerul lui.
Nu stia ce se întâmplase cu Evelyn dar stia cu siguranță ca nu e de bine si asa si era.
De îndată ce Evelyn ajunse aproape de casa avea senzatia ciudata ca era urmărită si chiar asa si era, era urmarita încă de când se indepartase de casa familiei Black.
Simțea o prezenta ciudata, auzea pasi tot mai aproape. Simțea cum un miros ciudat chiar liniștitor ii acaparează simturile ca mai apoi sa vada un intuneric total.
Ryan se invinuieste pentru prostia ca a lăsat.o sa meargă singura noaptea.
Se invinuieste pentru tot ce ii provoca îngerului sau, pentru toate necazurile prin care Evelyn a lui e nevoită sa treacă nu mai din vina lui. Poate ca era egoist dar nu voia sa o lase, nu isi imagina viața lui fara Evelyn a lui, fara blonda cu ochii albastrii care l.a facut sa iubească pentru prima data si sa fie nebun după ea.
Nu voia sa renunte la singura care il ducea de la agonie la extaz si cea care il iubea mai presus de orice, dar mai ales nu voia sa renunte la prima sa iubire.
Poate era egoism sau posesie dar nu era capabil sa o lase, nu era capabil sa iubească pe altcineva, nu voia pe altcineva.
Desi stia cat rau ii provoacă lui Evelyn nu voia sa renunte la ea si se jura ca intr.o zi toate astea se vor termina si îngerul sau nu va mai fi nevoită sa treacă prin toate astea. Se jura ca intr.o zi ii va aduce nu mai zile pline de soare Evelinei.
Simtindu.se neputincios se plimba haotic prin toata casa simțind cum moare pe dinăuntru fara îngerului nu blond cu ochi dulci albastrui.
Simțea cum moare fara sa faca nimic.
Ryan: Nu mai pot, nu mai suport, nu pot sta ca prostul in timp ce ea e nu stiu unde sau daca măcar e bine.
Nick: Calmează.te fiule, totul va fi bine.
Ryan: Cum ma pot calma când nu stiu nimic, absolut nimic de ea ? Tu ce ai fi facut in locul meu tata? Tu ce faceai?
Nick: Sti bine ca nu putem face nimic pana nu suntem siguri
Ryan oftează si nu accepta ideea de a nu face nimic cât timp nu stie nimic de Evelyn, asa ca pleacă in camera lui încercând sa găsească o solutie de.a o gasi pe Evelyn a sa.
Mai încearcă încă odata sa o sune dar acelasi rezultat, nimic.
Isi lua o țigară din pachet si se duse pe balcon pentru a fuma încercând sa se liniștească. Nu prea fuma, doar in momente de criza, când voia sa.si puna ordine in gânduri sau sa se liniștească, iar in acest moment avea mare nevoie de.a se linisti caci trebuia sa găsească rapid o soluție sa de.a de Evelyn si stia foarte bine ca nu putea sa i.a vreo decizie cu mintea tulbure caci ducea la o decizie proastă ceea ce nu avea nevoie in acest moment caci in joc putea fi viața Evelinei.
De îndată ce reusi sa se mai calmeze, abia după 5 tigari, il sunase pe James pentru a se asigura daca stiu ei ceva de Evelyn. Din spusele lui James, dar si din tonul vocii lui, Ryan isi dăduse seama ca nu stia nimic.
Era disperat, stia ca e nu mai vina lui pentru ca in acest moment nu stia nimic de Evelyn, era vina lui caci Evelyn putea fi in pericol iar el nu stia absolut nimic de ea.
Il sunase pe Max stiind ca el il va ajuta, asa cum face de fiecare data.
De îndată ce ajunse Max in casa Black, Ryan ii spuse tot si ii spuse ce avea de gand sa faca, avea nevoie de un plan pentru a o gasi pe Evelyn si avea nevoie de ajutorul lui.
Max: Am inteles faza cu planul si îngrijorarea ta dar de ce nu te ajuta si tatăl tau ?
Ryan: Zice ca nu putem face nimic pana nu suntem siguri
Max: Ai nevoie de el Ryan, mai ales acum
Ryan: Stiu dar sti bine si ti.am zis ca nu vrea sa facem nimic pana nu e nimic sigur
Max voia sa mai spună ceva dar era întrerupt de telefonul lui Ryan ce vibrează.
Ryan uitându.se, observa ca a primit ceva.
Era un filmuleț in care Evelyn era legată, Ryan realizeaza ca avea dreptate.
Stia foarte bine ca îngerul lui era in pericol si era nu mai vina lui. Urla plin de furie si sparge tot ce ii era in cale simțind cum innebunea, cum isi pierde controlul.
Degeaba încerca Max sa.l potolească caci si el era speriat văzând aceasta latură a prietenului sau pentru prima data.
Ryan innebunea, in mintea lui se derula iar si iar imaginea cu Evelyn legată si speriată.
Atunci când ceilalti intrase in camera lui erau socati sa vada totul spart. Totul era un dezastru, Nick reusi cu greu sa.l calmeze pe Ryan.
Desi se calmează, Ryan respiră greoi simțind cum vrea sa se descarce, cum isi pierdea din nou controlul.
Nick dandu.si seama il duce jos, in sala de box lăsându.l sa.si descarce nervii. In cele din urma, Ryan se calma, după ce făcuse bucăți un sac de box.
Nick văzând ca Ryan si.a revenit in sinea lui radea caci Ryan ii semăna intr.un totul. Era bucățică ruptă din el, făcea aceleasi lucruri ce le făcea si el in tineretea lui.
Nick: Acum ca ti.ai revenit se pare ca are legătură cu Evelyn
Ryan: De unde ai stiut ?
Nick: Si e cumva rapita, nu ?
Ryan: Da. Din nou, de unde sti ?
Nick: Fiindcă esti fi.miu, exact acelasi lucru l.am facut si eu când mama voastră era rapita. Stiu ce simti, simti ca innebunesti, ca iti pierzi controlul când stii ca ea e acolo, undeva, departe de tine si e in pericol iar tu nu poți face nimic
Ryan: Exact. Asa ca te implor ajuta.ma, nu stiu ce sa fac, nu vreau sa fac ceva gresit. E in joc viata ei, viata îngerului meu, tata.
Nick: Atunci pregateste.te începe razboiul.

Inger si DemonWhere stories live. Discover now