Micul diavol

1.2K 42 0
                                    

Trezit devreme observ că încă e timp destul înainte de școală dar un singur lucru îmi trece prin minte, Evelyn.
Singurul lucru la care mă pot gândi e ea, nu știu de ce sau cum dar simt nevoia sa o protejez, sa o știu în siguranță, sa fie bine. Că tot venind vorba trebuie să mă asigur că e mai bine și așa mă ridic din pat începându.mi rutina in graba și odata ce sunt gata cobor grăbit la parter unde o vad pe Lucy mancandu.si micul dejun.
Salutând.o rapid ies din casă și mă urc direct în mașină iar prima direcție e acasă la Evelyn. Pe drum ii trimit rapid un mesaj lui Max sa o i.a pe Lucy de acasă.
Imediat ce ajung observ că am ajuns la fix căci o vad ieșind din casă și mare ii e mirarea când mă vede dar în secunda următoare ii apare acel zâmbet al ei și involuntar mă face și pe mine să zâmbesc.
Urcându.se în mașină îmi dă un pupic pe obraz in loc de salut, ceea ce nu mă deranjează, ba chiar îmi place asta.
Ev: Deci cu ce scop e vizita asta ?
Eu: Voiam să mă asigur că ești bine...știi după toată faza aia de ieri
Ev: Sunt bine, mi.a făcut bine sa vorbesc despre asta, sa mă descarc, sa spun cuiva tot ce am pe suflet, tot ce mă macina, mă bucur că tu ai fost acel cineva. Mersi mult
Eu: Oricând, sunt aici pentru tine, oricând și la orice ora, din zi sau din noapte.
Uitându.ma la ea observ o mica nuanță rosalie in obraji ei și scap involuntar un chicot ce reușește să o facă și pe ea sa rada.
Ev: Deci, ce urmează în planul vizitei ?
Eu: Mmm, pai mă gândeam să ne plimbăm înainte de ore, încă.i timp, daca vrei
Ev: Sigur, mi.ar placea
Eu: Atunci hai sa mergem
Pornesc motorul și drumul e unul destul de liniștit și imediat ce ajungem in parc reîncepe conversația ceea ce mă bucură căci nu știu de ce dar nu suport liniștea asta intre noi, parca fiind una apăsătoare.
Eu: Deci, in afara de toată chestia aia, ar mai fi ceva de care vei sa.mi zici ?
Ev: Nup, nimic. Tu ?
Eu: Eu ce ?
Ev: Pai spune.mi mai multe despre tine
Eu: Ok, cu ce sa incep, sunt atâtea lucruri de spus. Pai sa incepem cu trecutul. Marea majoritate o ști, mafie, și toate chestiile legate de ea, in rest, pai poate suna ciudat dar da, am avut și eu o copilărie normala, daca cumva de gândeai că sunt implicat în mafie de mic, pai genetic că sa zic așa da, dar am cunoscut mafia cam de la 5 ani de când mă jucam cu armele lui tata. Iar mai târziu, cam pe la 10 ani am învățat tot ce era de știut despre mafie. Te întrebi dacă am avut prima misiune, pai da, a fost la 12 ani, de atunci sunt nelipsit din misiuni, îți zic ca sa nu te surprindă mai târziu chiulul meu. In fine, până să cunosc mafia eram ca orice copil ce se bucura de copilărie prin năzdrăvăniile ce le făcea. Nimic special
Ev: Dar totuși, tu ești special, ești primul copil al unui înger și al unui demon. Primul născut.
Eu: Așa cum ai zis, primul născut, ceea ce îmi dă și o alta responsabilitate pe langa celelalte, cea de frate mai mare și să fiu eu fiu de drac daca nu.mi place asta.
Ev: Ți mult la ea, mai ceva ca o relație normală, nu ?
Eu: Da, Lucy nu e doar sor.mea mai mica, pur și simplu e slăbiciunea mea, punctul meu slab dar și cel forte. Ea e totul pentru mine, e sufletul meu, ea e singura care mă ține pe linia de existenta. Singura care mă face să nu.mi pierd controlul. Așa cum ai zis, am și ceva bun, singurul lucru bun in viata mea e Lucy, nu știu ce m.as face fara ea.
Lucy: Nici eu nu știu ce m.as face fara tine bro
Imediat ce aud asta mă întorc și îi văd pe Max și Lucy.
Lucy: Chiar daca ne mai certam noi, și trebuie să recunosc că uneori îmi vine să te omor dar tot frate.miu ești și te iubesc enorm de mult bro
Eu: Dar voi ce căutați aici ? Parca ți.am zis Max sa o iei și sa o duci la liceu, credeam că am fost destul de clar
Max: Tu ai fost clar dar eu ce vina am daca sor.ta știe să manipuleze oamenii și să nu zic că nu e singura
Ev: Poate ești tu las și te joaca fetele cum vor ele
Max: Eu, las ? Eu ?
Eu: Aici cred că greșești Evelyn, o fi Max prost, un gura sparta și uneori și dădaca pentru sor.mea dar nu e las. Trebuie sa recunosc că m.a și scos din unele situații chiar și din minți dar e Max, asta.i felul lui.
Max: Vai dar mersi de complimente, mai des le faci
Lucy: Dar eu când am nevoie de dădaca ? Max nu mi.e dădaca, mi.e un al doilea frate
Eu: Mai bun ca mine ?
Lucy: Niciodată bro, nimeni nu.i mai bun ca tine
Eu: Știam
Ev: Și nici la modestie nu.i nimeni mai bun
Max: Aici sunt de acord
Lucy: Mergem ?
Ev: Unde ?
Eu: Unde am putea merge ? La liceu, că deja avem destule absente. Dar tu la ce te.ai gândit ?
Ev: Pai cu voi totul e posibil, micule diavol
Max: Mic diavol ?
Eu: Imi place asta, ingeras
Lucy: Putem sa mergem ?
Eu: Sigur, hai sa mergem
Lucy ne.o i.a înainte și o urmează și Max iar eu rămân în spate cu Evelyn, care îmi șoptește ceva și apoi pleacă.
Când derulez cuvintele ei îmi dau seama ce a zis de fapt primul la mașină conduce.
Deci așa faci ingeras, vrei să mă provoci.
Mă duc după ea și reușesc s.o prind din urma ceea ce nu.i convine.
Eu: Nu.i frumos ce faci ingeras
Ev: Dar ce fac ?
Eu: Bucura.te că ți.am dat un avans
Ev: Sa vezi ce te bucuri tu când stai in dreapta
Eu: N.ai sa vezi asta prea curând
Și pentru a doua oară mă lasă în spate dar nu mult timp căci o i.au la goană după ea și uite așa ne întrecem până la mașina mea unde se pare că am câștigat deci eu conduc. Dar cum m.au învățat ai mei să fiu gentleman ii cedez, doar de data asta, volanul. Sincer nu știu de ce fac asta, căci numai cu Lucy sunt așa dar numai contează, căci ce contează acum e zâmbetul ăla al ei când îi dau cheile și să fiu eu fiu de drac de nu.mi place când zâmbește. Ocolește rapid mașină încât nici nu.mi dau seama când s.a urcat la volan. Întru și eu în mașină și pentru prima dată îmi las mașina în mâinile cuiva în afara de Lucy. Tot drumul nu fac altceva decât s.o privesc incontinu și involuntar zâmbesc când zâmbește.
Trezit parca dintr.o transa de vocea îngerașului observ că suntem la școală, de data asta mă dau eu primul jos și o ajut și pe ea, ce.mi mulțumește cu un pupic pe obraz. Privind spre poarta involuntar mă încrunt când îl văd pe Shawn privind.o pe sor.mea.
Fără să.mi dau seama mă îndepărtez de Evelyn și mă îndrept direct spre nenorocit știind ce vrea să facă, căci îi cunosc expresia feței ce da de înțeles că nimic bun nu e in capul ăla al lui, daca are el așa ceva.
Oprit brusc de Evelyn, căci o cunosc până și la gesturi, ce.mi prinde mana și știind deja ce am de gând să fac și nu știu cum naiba mă poate calma cu doar câteva cuvinte, căci până acum numai Lucy putea acest lucru. Când mă liniștesc ii observ pe Max și Lucy uitându.se la mine și îi fac semn lui Max sa rezolve situația și înțelegând mesajul și subînțelesul lui o i.a și pe Lucy cu el.
Ev: Ești ok ?
Eu: Acum da, mersi ingeras
Ev: Hai mai bine sa mergem
O i.a înainte și hipnotizat de formele ei rămân câteva secunde pentru a.mi reveni. Imediat ce întru in școală o caut cu privirea și o vad cu Lucy și celelalte fete la dulapuri.
O observ pe Lucy chicotind și neînțelegand de ce o întreb din priviri și îmi dau seama la ce se referă,acea fază de mai devreme cu Shawn.
Știind deja că asta.i felul meu numai zice nimic și îmi face semn să merg la antrenamente, ai să.mi bag ceva, am și uitat de alea. Trec pe langa ele salutandu.le în fugă și mă îndrept spre teren.
Se pare că ziua asta se va termina repede căci mai am doar antrenamentele și cred că deja am lipsit la vreo 2 ore, dar asta e.
Când ajung pe teren ii observ pe băieți ce îmi fac semn în spate și când mă întorc o vad pe Lexi, numai ea nu lipsea.
Și ca orice curvuliță se lipește de mine mai ceva ca o liana. Scârbit până în măduva oaselor de ea abia reușesc să scap de ea și intr.un final ajung la băieți, iar antrenorul apare și el.
Max: Ai venit și tu mic diavol ?
Auzind vorbele alea involuntar zâmbesc când îmi aduc aminte de Evelyn și felul ei de.a îmi spune așa.
Parca nu.mi ajungea un înger ca sor.mea a trebuit să apară și ea, și să fiu eu fiu de drac daca regret apariția ei în viața mea, sincer e cel mai bun lucru.

Inger si DemonWhere stories live. Discover now