Ultima bătălie

538 29 0
                                    

Trezita brusc si atât de brutal as putea spune, parca dintr.un cosmar oribil fara sfârșit si fiind destul de zbuciumată observ ca sunt în camera mea, casa mea.
Ridicându.ma rapid din pat ma duc glonț in dresing si îmi observ hainele mele normale. Nu tu Sawn, Lexi sau orice altceva.
Ma întorc bucuroasă in camera unde îmi fac rutina si când sunt gata observ tablourile mele cu Ryan, da, e doar Ryan, totul s.a întors la normal.
Cobor fericită jos si ii observ pe mama si tata fericiți si iubindu.se, parca nici nu a fost vreodată o ceartă sau chiar un divort intre ei. Dar ce observ e chiar Ryan.
Ii sar in brate si ma bucur enorm de mult sa.l revăd.
Ey: Mi.a fost dor de tine Ryan. Nu mai pleca niciodata
Rhan: Dar nici nu am plecat iubito. Abia aseara am vorbit pe video call.
Eu: Dar cum ? Am fost cu Sawn, era si Lexi, nu erai pe nicăieri si nici Lucy. Nu.mi mai aminteam nimic de voi si brusc eram ca o tarfa, exact ca Lexi
Ryan: Sigur a fost un cosmar scumpo
Eu: Poate
Luându.ma de mana ne asezam la masa, in timpul mesei vorbim fel de fel de lucruri si abia acum îmi dau seama ca nu s.a adus vorba de mafie, nici nu s.a pomenit acest subiect, de parca nici nu ar exista. Dar poate Ryan are dreptate, poate a fost doar un vis urat.
Terminând micul dejun Ryan ma i.a de mana si iesim afara dar inainte de.a iesi o luam si pe Lola iar afara il revăd pe Lord.
Urcati in masina lui Ryan ma joc tot drumul cu ambii catei in timp ce Ryan îmi prinde mana in a lui jucându.se cu ea si sarutand.o din când in când.
Pare ca viața mi.a revenit la normal, pare mai mult decat atât, pare perfecta.
Nu mafie, nu pericol sau curse, nu dusmani.
Viața asta e perfecta. Sunt cu Ryan, deci nimic nu.mi lipseste. Părinții sunt fericiti si ei, am familia perfecta, viata perfecta.
Nu vreau sa mai plec din aceasta viata perfecta. Sunt foarte fericita.
Daca inainte nu credeam in viata perfecta acum nu cred în viata fara perfectiune.
Daca credeam ca perfectiunea e ceva imposibil si ca aceasta nu e, acum perfectiunea pentru mine e insusi Ryan.
El e totul pentru mine, e perfectiunea mea si el e tot ce am nevoie.
Uitându.ma brusc observ atât eu cât si Ryan o masina venind brusc spre noi dar Ryan nu apuca sa mai faca ceva caci ne lovim brutal de masina iar totul devine negru.
Autor pov
Ryan statea nu mai langa ea, statea încremenit pe scaunul de langa patul unde statea inconstientă de atâtea zile iubita lui. O privea neputincios si murea înăuntrul lui văzând.o asa iar el nu putea face nimic.
Se ruga neîncetat sa se trezească, astepta o minune, o minune ce intarzia sa apara si o minune in care nu mai el credea, doctorii voiau de mult sa o deconecteze de la aparate dar Ryan refuza acest lucru.
Atunci când auzea aparatele, ce o mai țineau pe blonda lui in viata, speră ca e semn bun, un semn al minunii ce o astepta, dar văzând ca pulsul ei scade, Ryan realizeaza ca o pierde, asa ca striga disperat după medici, ce veneau in fuga in salonul unde ingerasul lui lupta pe ultima sută de metri.
Medicii il scot pe Ryan, ce e îngrijorat, chiar îngrozit de faptul ca in orice secunda isi poate pierde îngerul.
Degeaba încercau ceilalți sa.l liniștească, caci înăuntrul lui era un amalgam de emotii de nedescris in acest moment iar inima lui batea rapid in timp ce in mintea lui se ruga ca îngerul lui sa fie bine, îngerul ce dădea acum o ultima bătălie între viata si moarte.
Trecând deja minute bune, Ryan începea sa creadă ca totul va avea un sfarsit tragic.
Un sfarsit ce nu credea ca va venii.
Toata teama si groaza lui se multiplica din secunda în secunda dar dispăreau atât de brusc atunci când doctorul ii dăduse vestea ce o astepta, iar minunea la care spera neîncetat apăruse in ceasul al 12 lea.
In aceste minute de asteptat ce pentru el păreau o vesnicie si in care trecea de la agonie la extaz in câteva secunde, acum era pe culmile cele mai mari ale extazului, cel ducea pana in al 9 lea cer, caci îngerul lui tocmai se trezise din coma in care a stat mai bine de o saptamana.
Doctorul dand permisiune la vizită, Ryan fugea numaidecât in salon pentru a.si vedea îngerul.
Văzând.o trează si cu acei ochi albastri ai ei ce.l priveau atât de fericiți era la rândul lui fericit, caci ultima bătălie era castigata de viata caci înăuntrul lui, stia ca îngerul lui era puternica, chiar mai puternica decat o credea si ii dovedea acest lucru mereu.
Amuțit de parca cuvintele nu.si aveau rostul o strânge in brate atât de tare încât nu voia sa.i mai de.a drumul niciodata dar si atât de usor încât sa nu o rănească.
Sarutand.o părintește pe frunte apoi pe ambii obraji ca intr.un final pe buzele ei mai dulci ca mierea si de care ii erau atât de dor. Pur si simplu ii era dor de tot ce era al ei, de ochi, de buze, de tot, ii era dor de ea.
Ryan: Te iubesc, te iubesc, te iubesc. Jur ca te iubesc înger mic, iarta.ma pentru tot, iarta.ma pentru acel nenorocit de accident.
Nu vreau sa mai suferi niciodata. Te iubesc enorm de mult si nu vreau sa te pierd. Eram îngrozit nu mai la gândul ca te pot pierde. Sunt un nimeni fara tine inger mic.
Auzindu.i declarația total neasteptată, Evelyn zambea iar ochii ei sclipeau si emanau o fericire de nedescris.
Ev: Si eu te iubesc mult de tot Ryan, esti tot ce am mai bun
Pentru Ryan nu cuvintele ii bucurau inima, ci vocea ei, vocea angelică de care i.a fost atât de dor.

Inger si DemonWhere stories live. Discover now