Înger decăzut.

502 20 4
                                    

"Ai fost cândva îngerul preferat, îngerul ce m a readus la viață de mii de ori, îngerul pentru care as fi murit de sute de mii de ori. Ai fost a mea, mi ai fost lumina, mi ai fost înger, ai fost calea mea dreapta, mi ai fost răbdare dar și curaj, iubire dar și nebunie. Mi ai fost de toate, prin toate mi ai fost alaturi, dar acum ramai doar trecut.
Ai trădat iubirea noastră, mi ai sfâșiat inima, m ai făcut sa urlu de durere cum nimeni nu a făcut.o niciodată. Mi ai declarat război cum nimeni nu a făcut.o, și m ai făcut demonul ce nu credeam că voi fi.
Mi ai fost înger, ai fost deasupra tuturor, tu mi ai fost putere și încredere, ai fost asemenea lui Lucifer. Dar asemenea lui ai decăzut draga mea, ai decăzut din ochii mei, din raiul ce eram capabil sa ți l ofer.
Ai decăzut in gol până în abisul tau. Ai fost cândva motivul dimineților mele.
Exact ca Lucifer, exact ca o stea a dimineții ai decăzut din lumina, până în abisul negru si ai devenit ceea ce nu credeam că vei fi, ai devenit precum Lilith.
Eram cândva ai noștri Adam și Eva, dar ispita te a sedus și ai căzut în păcat.
Nu sunt nici eu un sfânt, am făcut mii de greșeli, mii de păcate am, asemenea unui demon ce sunt, dar singurul meu păcat ce nu l voi uita, singurul ce îl voi regreta, e acela că te am adus cu mana mea in acest iad al meu ce acum mi te a schimbat.
Din îngerul meu, ai devenit precum Lilith.
Nu ne mai recunoaștem, ne am declarat război, un război cum nu mai in cer a fost.
Te iubeam și încă te mai iubesc, mă iubeai dar m ai trădat cu bună știință.
Cum îți juram cândva iubire, de azi îți voi jura nenorocire. Te voi nimici cu propriile tale arme, te voi arunca in haosul creat chiar de tine, îți voi arăta adevăratul iad.
Regret că am ajuns aici, regret că te am iubit și că te am avut. Ramai cu bine înger decăzut, ramai precum Lilith."

Inger si DemonWhere stories live. Discover now