42.Fejezet: Vége

3.5K 280 60
                                    

Eren Szemszög:

-Szóval.. a dráma címe amiben játszanunk kéne... "Rólad és Rólam." 

-Pontosan, Eren.-Kipakolgatta a rendező a forgatókönyvet.-Te és Levi ezzel az új projektel teljesen új műfaját hódítanátok meg a drámák és sorozatok világának. A Bl rajongók ezrei párosítanak titeket. Ebben a filmben megvalósíthatunk mindent.

-Érdekesen hangzik.-Mondta Levi.

-Persze megértem ha nem akarjátok... elmondták a menedzsereitek hogy már az is trauma volt hogy azt kellett mondanotok a világnak hogy jártok. Mivel ti valójában nem vagytok egy pár...

-Azt hiszem valamit félreértett Anne.-Válaszolt a rendezőnek aki ugyanolyan kérdően tekintett rá akárcsak én.

-Hm? Probléma van Levi?-Nézett rá.

-Mi valójában is egy pár vagyunk.-Jelentette ki Levi amire én majdnem hanyatt vágódtam. Mi? Együtt? Nem azt mondtuk hogy titokban?! Miiii? 

-Igaz ez Eren?-Nézett rám, én pedig Levire aki csak bólintott.

-Igen.. mi tényleg... egy pár vagyunk.-Vakartam meg a fejem.

-Hát ez.. nagyszerű! Akkor... elfogadjátok az ajánlatomat is?! És játszotok a filmben?

-A részemről rendben van. Szerintem nagy sikerhozó lehet ez a cég első kiadandó munkája. A Dreamer Cheer előtt ezzel fényes jövő lenne.

-Szerintem is..-Néztem rá Levire.

-Akkor mindketten elfogadjátok. Mivel a cég a ti neveteken van tegnaptól, ezeket a papírokat is nektek kell aláírni.

-Semmi probléma ezzel. Hol írjuk?-Kérdeztem. Ő pedig megmutatta a helyeket és aláírtuk.

-Ennyi lenne?-Kérdezte Levi.

-Igen.. azt hiszem mindent átbeszéltünk. Itt vannak a forgatókönyvek. Olvassátok át kérlek. Ha végeztetek a mostani filmetekkel azonnal kezdődnek majd a próbák.

-Rendben. Köszönjük Anne.-Mosolyogtam rá, ezután elhagytuk a helyiséget Levivel és felmentünk a szobánkba.

...........

Az attack on titan évadzáró utolsó részei lezajlottak. A nézettség elképesztő volt, hatalmas ünnepséggel fejeztük be. Az eladási listák élére kerültünk ahogy a legnézettebb sorozat címet is elnyertük.  A színészi lista első helyén továbbra is Levi Ackerman áll, de mára már csak pár száz ponttal vagyok lemaradva tőle.

A cégünk, a Dreamer Cheer még az első ott készült filmünk előtt hatalmas sikernek örvendett. Feltörekvő színészeket gyűjtöttünk be közéjük akikkel sikeresebbnél sikeresebb rendezők kezdtek foglalkozni. Bálványokat hoztunk Ázsiának. Énekeseket is képzett a cégünk és táncosokat is. Talán.. évekkel később leváltanak minket. Valaki sokkal híresebb és ügyesebb színészek vagy mások. De az már egy másik történet....

Vége

Vége

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
🎉 You've finished reading A vαlóѕáɢвαɴ υтállαĸ [вeғejezeтт✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲• 🎉
A vαlóѕáɢвαɴ υтállαĸ [вeғejezeтт✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now