7.Fejezet: Ez így nem jó!

3.6K 344 51
                                    

Levi Szemszög~

Újra megcsörrent a mobilom, a Yaeger név villogott ott, azonnal felvettem.

-Hello?-Szóltam bele.

-Ackerman! Mi ez az egész!?

-Yaeger?

-Mi az a videó!? Mi ez az egész? Miért mondtál olyanokat?

-Idióta! Azokat nem arra mondtam... össze lett vágva a videó hülye gyerek... még ennyit sem tudsz felfogni elsőre mikor látod a videót?

-Jól van!.... De te is így reagáltál volna ha rólam kerül ki ilyen videó...

-Én nem fogtam volna fel így... viszont, hogy őszinte legyek fogalmam sincs hogyan fogom ezt rendbe hozni...  az emberek ugranak a botrányra... a riporterek pedig profi hazudozók.. nem élek még olyan sok éve a színészet világában hogy ebből kimásszak. Szóval lehet itt a vége az eddigi életemnek.

-Ne legyél már hülye, eddig akkora volt a szád... most meg játszod a pesszimistát...

-Te tényleg nem ismersz engem Yaeger...-Sóhajtottam.-De megnyugodhatsz, téged kihúzlak ebből...

-Mégis mi okod lenne erre? Utálsz nem?

-Igen, valóban utállak, de gyerekes lenne ha tönkretenném a karriered, tönkremegy az magától is ebbe nem kell beleszóljak. Viszont, idegesítene ha az én hibám lenne amiért tönkrement.

-Ezzel azt mondod hogy inkább a sajátod rombolod le minthogy nekem tartozz?

-Azt.

-Olyan hülye vagy... ahhoz képest hogy mekkora fejed van az agyad pici.. pont mint te.

-Ne szóljál be kölyök! Pont most foglak kihúzni ebből a helyzetből szóval pofa be.

-Nem kértem a segítséged Ackerman.

-Ez nem azon múlik hogy te kérted-e. Ilyen ember vagyok, nem szeretem ha az én hibám valami... viszont most leteszem ha csak ennyit akartál. Beszélek a kint lévő riporterekkel, és azt vallom hogy ez egy egyoldalú szerelem, és hogy te soha sem éreztél semmi ilyesmit.

-Várj! Ackerman! Te ki akarsz menni oda?

-Szerinted?

-Állj! Chie is megmondta hogy nem lehet! Teljesen körülvennének, össze is taposhat a tömeg ha nincs aki megvédjen!

-Leszarom.. Pá.-Letettem.

Nos... akkor, felöltözök és egyenesen a közepébe vetem magam...

....


Eren Szemszög~


-Hé! Ackerman!? Idióta! Mért tetted le?-Ordítoztam.

Ilyen nincs... Komolyan ez gyerekesebb felfogás mint amilyen nekem van! Játszod itt a hőst mi? Nem törpe! Most nem te leszel aki megint beszél! Én fogok odamenni és mindent elrendezni! Mert az én felelősségem is! Fogalmam sincs miért az hiszen semmit sem csináltam, de akkor is!

Azonnal a szekrényemhez siettem és felvettem egy Rózsaszín farmert és egy fehér elégé tapadós felsőt. És felvettem egy sapkát amivel eltakartam a hajam majd egy napszemüveget. Nehogy felismerjenek.

Készen is lennék... indulhatok.

Lefutottam a lépcsőn és kiértem a panelházból... még az a mázli hogy az én lakhelyem nem tudják hol van. Motorra szálltam és Ackerman panel háza felé vettem az irányt. A sebességkorlátozásokat figyelembe véve száguldoztam végig a végtelennek tűnő szürke útszakaszon míg végül odaértem.

A tömeg óriási volt,  nagyobb mint egy közönségtalálkozón. Esélytelen volt hogy az elejére tudjak menni így hát más megoldást kellett választanom. Talán ha felfedném magam mindenki rám figyelne... de akkor... gyakorlatilag kinyírnának..

De mi lenne ha nem érnének el?... Fel kellene másznom a tetőre.

Hülye ötletnek tűnik de van más választásom? Nincs...  Az épület háta mögötti magas létrasorhoz mentem.. nem tűnt túl biztonságosnak de mászni kezdtem.. akármennyire is van félelmem a magas helyektől csak másztam és másztam a létrán, míg végül fel nem értem... az épület tetején semmilyen kerítés nincs és lenézve sokkal magasabb mint képzeltem. De szerintem lentről még pont hallani fognak. 

Odasétáltam az óriás háztömb szélére ahol lenéztem, már csak a látványtól meg ijedtem. De elkezdtem ordítani és a lent lévő emberek felfelé kezdtek figyelni.

-Héé! Emberek! Sziasztok! Öhm.. Eren Yaeger vagyok! És! Azért jöttem ma ide! Hogy felfedjem az igazságot a riportról!...-Ordítottam teljes torkomból és nagyjából hallottam a lent elhangzó dolgokat.

-Jézusom! Mi lesz ha lezuhan?

-Eren, Milyen kapcsolatban állsz Levi Ackermannal?

-Gyere le onnan kölyök, ez veszélyes!

-Mond, te a lányokat szereted?

-Szereted Levi Ackermant?

-Elfogadsz tőlem egy saját készítésű Doujinshit? Kérlek Eren! Ti vagytok a kedvenceim!

-Nos? Mit válaszolsz Eren?! Milyen a kapcsolatotok?

Hallatták a hangjukat a rajongók és riporterek én pedig válaszolni akartam, ám akaratlanul is előrébb léptem, a lábam megcsúszott és elvesztve az egyensúly érzékem előre kezdtem esni, majd végül a talpam elválasztódott a talajtól és a zuhanás közben fordultam át a hátamra, így az eget látva zuhantam le a magas épületről.

Most hogy jobban belegondolok.. hülyeség volt ez... mindig is tériszonyom volt.. és az egyensúly érzékem se a legjobb... komolyan... így kell megtörténnie? Még csak nem is tudtam tisztázni a nevem és az ő nevét... ne mindegy.. ha már úgy is megtörténik mindegy...

Lehunytam a szemeim és pár könnycsepp szökött ki rajta. Majd újra kinyitottam azt és ordítani kezdtem. 

-Nem, ez rohadtul nincs jól! Nem akarok meghalni! Basszus!

-Nem, ez rohadtul nincs jól! Nem akarok meghalni! Basszus!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A vαlóѕáɢвαɴ υтállαĸ [вeғejezeтт✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now