31.Fejezet: Rejtve, Szeretve..

2.9K 336 28
                                    

Levi Szemszög✿


Azt mondja hogy titokban? Mit akar ez jelenteni? 

-Kicsit pontosabban... mit takar ez a titokban?

-Azt hogy..-Gondolkozott el egy picit.-Ugyanazt tesszük.. amit egy szerelmes pár tenne, csak nem nyilvánosan.-Tudod.. most már bármit megtennék.. Csak legyél velem.

-Képes lennél titokban szeretni?

-Igen..-Jelentette ki kissé zavarodottan.

-Akkor, azt hiszem hogy így lehetséges lenne.. De Eren, ha bármikor véget vetnénk ennek, ígérd meg, nem fog befolyásolni a munkádban.

-Ígérem nem fog.. Nem foglak zavarni sem téged, csak tégy úgy mintha kicsit is fontos lennék mikor csak ketten vagyunk..

-Megpróbálom..-Mondtam majd a hajába túrtam az előttem álló fiúnak. Így húztam őt bele egy csókba.

Önző vagyok... Önzőbb mindennél, s mindenkinél. Hagyhatnám hogy az előttem álló rátaláljon egy olyan lányra vagy akár fiúra akit nyilvánosan szerethet és nyilvánosan lehetnek együtt. 

Szeretem őt.. De én nem lehetek az akit ő szerethet.Én nem vagyok képes neki ezt megadni.. de mindennél jobban vágyom rá.. mióta csak együtt dolgozunk.

-Levih...-Szólt hozzám Eren, mire kinyitottam a szemeim. Ekkor jöttem rá hogy mit csinálok. Annyira belemerültem a gondolataimban amiben róla ábrándoztam, hogy észre sem vettem hogy a nyakát kezdtem szívni. Azonnal elhajoltam tőle kissé már kipirult arccal. Elég csúnya helyet hagytam magam után.

-Sajnálom...-Hajtottam le a fejem.

-Nem..baj...-Csuklott meg kissé a hangja.-Nem mintha rossz lett volna... sokkalta inkább. jól esett.

-De elég csúnya..

-Nem számít... tőled van. Mindent szeretek amit te csinálsz.

A vαlóѕáɢвαɴ υтállαĸ [вeғejezeтт✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now