36.Fejezet: Maradj

2.6K 251 24
                                    

Levi Szemszög.

Lassacskán kezdtem ébredezni a hosszas álomból ami nem másról szólt mint az életemben lévő egy fontos személyről. Minden túl szép volt... Ebből is tudtam hogy álom.

Nyitogattam a szemeim, körülnéztem emlékeztem mindenre. Valami valószínűleg rám esett a díszletből. Ilyen színészekkel gyakran megesik.

-Levi!?-Hallottam egy kissé félénk de ismerős hangot.-Felkeltél? Hívom az orvost.-Kelt volna fel, de megfogtam a kezét így megtorpant, s visszanézett.-Mi az?..

-Maradj.-Jelentettem ki egyértelműen a szándékom.

-De azt mondták szóljak ha felkelsz.. mert meg kell vizsgálniuk a fejed, hogy minden rendben van e.

-Maradj velem..-Néztem rá.

-De..

-Azt akarom hogy velem maradj. Ettől nem leszek fogyatékos.. Az ilyen kis sérülés semmi. Szóval.. ülj le arra ... a formás seggedre és maradj itt. Veled akarok lenni.-Mondtam neki, mire elgondolkozott s engedett az önző vágyainak a velem maradással kapcsolatban az orvosok szava ellen téve így leült.

-Minden oké?-Kérdezte.

-Már miért ne lenne?

-Mert.. ilyen aranyos.. akarom mondani jó dolgokat vagyis.. nem szoktál ilyeneket mondani nekem.

-Milyeneket?

-Hogy velem akarsz lenni.. 

-Pedig ez minden vágyam..-Sóhajtottam.

-Micsoda?... Mármint.. mindig velem?

-Vedd úgy hogy ezeket meg sem hallottad.-Mondtam.

-Rendben.-Eresztette le a fejét.

-Eren..

-Hm?-Nézett fel rám.

-Szeretlek..-Eddig komolyabb arccal ilyesmiket sohasem mondtam neki. Talán ezért is fagyott le kissé. Erre elmosolyodtam kissé majd összekulcsoltam vele a kezem.-Alszom még picit, míg az orvos nem jön. Kérlek.. maradj, addig.

Eren Szemszög.

Meg sem moccantam míg el nem aludt. Én tényleg nem tudok ezen a férfin kiigazodni. Talán rossz lenne az emberismeretem?

Egyszer aranyos dolgokat vág hozzám azt mondja szeret. Aztán mintha csak dugni akarna.. azután eljátszva a hős szerelmest jön hozzám .. de mégsem vállalja fel az érzéseit mások előtt.

Azt akarom hogy egyszer, tényleg csak egyetlen egyszer mondjuk... mindenki tudhasson rólunk. De az igazat. Azt hogy valóban szeretjük egymást és hogy boldogok vagyunk vagyis lehetnénk együtt.

Azért is megadnék mindent ha mondjuk.. egy filmben egy szerelmes párt játszhatnánk. Ketten szembefordulva a világ akarata ellen. Harcolnánk.. mert ugyanazt a nemet szeretjük.. jó ez nem teljesen igaz. Levit szeretem, nem más fiúkat.. azaz nem vagyok meleg. 

Úristen.. egyre hülyébb dolgokon gondolkozok. Utálok a gondolataimmal összezárva lenni.

Ránéztem az alvó férfire a szobában, majd egy apró csókot leheltem a homlokára, felálltam az ágyról de ő megszorította kezem. Még alva is ragaszkodik hozzám.

Talán, egy kicsit később megyek.. szólni az orvosnak.


(Ennyike lenne. Nos ha tetszett kérlek dobj meg egy csillagocskával vagy egy véleménnyel, deee még nincs végee. Az egyik kedves haverom alkotott valamit. Amit felajánlott hogy írjak ki mint vmi hülyeség.) 

Extra (Faszság és agyzsibbasztó fárasztás izé)

Toci Agya szemszög: 

Átdolgozott verzió

Már öt órája koncentrálok egy dologra... Ez annyira unalmas hogy már jó. Geci erős hajók vannak körülöttem és azokat kell bántanom. Vajon milyen lenne ha ez a valóság lenne és nem játék?... A ez fárasztó.. Gondoljunk jobbra.

Hm.. Most gondoljunk bele.. milyen lenne ha meztelen csajokra gondolnák miközben mennék az utcán.. vagyis meztelen csajokra szoktam gondolni mert nem buzi vagyok csak most nem sétálok az utcán. Amúgy.. mikor meztelen csajokra gondolsz az utcán feláll a faszod. De azért is azokra gondolsz mert az nem nagy baj.. Végül is csak látják hogy nagy a faszod. Meg hogy feláll.

Jahh.. hülye vagyok ez már megtörtént. Csak nekimentem útközben egy oszlopnak. Ami amúgy a faszom volt.

Eredeti

<22:51:10> "Tocika": Mész mész az utcán.... Tök normális dolgokra gondolsz (Pucér csajokra)Aztán észreveszed, hogy áll a f*szod, de leszarod. Mész tovább és neki ütközöl egy oszlopnak. Aztán b*szdmeg nem is oszlop volt hanem a f*szod

(Ennyi volna mára Szijasztok)

A vαlóѕáɢвαɴ υтállαĸ [вeғejezeтт✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now