38.Fejezet: Új esély

2.1K 228 13
                                    

(Majdnem azt írtam címbe hogy rólad és Róma XD) Uhujci csak hogy tudjam mikor írtam: 2018.06.24 --  (Jaa már nem is az a cím XDD Átírtam. 2018.07.07)

Levi szemszög:

A kocsiban én és Eren egymásmellet ültünk. Mindketten csak néztünk ki az ablakon, percekig némán. Nem mintha nem lett volna miről beszélnünk, csak hát felesleges volt... mivel hamarosan odaértünk a rendezvény épületéhez. Ez egy számomra teljesen új épület volt. Fogadni merek hogy ez hetekkel ezelőtt még nem volt itt. Ez biztosan annak az átka hogy nem sokat vagyok erre.

Kiszálltunk a kocsiból és és az épület elé álltunk. Xiara lezárta a kocsit és odajött hozzánk.-Szép épület nemde?-Mosolygott a nő.

-Igen.. de ez mikor épült?-Kérdezte Eren a modern épületet kémlelve. Tele volt ablakokkal.

-Két hete fejezték be, a berendezéssel pár napja lettek kész.

-Yume no ōen?-Kérdezte Eren meglepetten mikor felnézett és ez volt az épületen. Nagy betűk voltak az üveg elé helyezve az épületen.

-Angol néven Dreamer Cheer.

-Ennek semmi értelme.-Megvakartam a fejem.

-Lehet, de jól hangzik.-Mosolygott Xiara. De menjünk is be.-Amint ezt mondta bementünk. Beléptünk egy terembe ahol rengeteg ember volt. A színpadon Chie és mögötte híres cégek fejei és építészek egyaránt.

-Megjöttek!-Mondta a mikrofonba Chie.-Eren, Levi kérlek gyertek ide.-Felinvitált minket a színpadra. Fel is mentünk. Nem igazán értettem miért is vagyunk itt.

-Tudjátok miért hívtunk ma titeket ide?-Tette fel a kérdést Chie. Eközben Xiara helyet foglalt mögöttünk a többi ember közt akik a színpadon foglaltak helyet.

-Nem igazán.-Válaszoltam Eren helyett is.

-Azért mert nemsokára végzünk az Attack on Titán projektel. És egy újba szeretnénk belevágni. Ezáltal is a ti segítségeteket kérve. De immár 2 főszerepre lenne szükségünk. Mit gondoltok?

-Na.. várj azért érdekelnének a részletek is...

-Mindent elmondunk időre... De mielőtt elvállalnátok. Ez az épület lenne amiben forgatnánk. Egyben az otthonotok is.

-Micsoda?-Nézett fel Eren.

-Ez nektek készült mint cég. Ti ketten jól megértitek egymást.. akármennyire is nem látszik ez a néhai kinyivánulásotokból. Itt forgatnánk le a filmet és további filmeket. Az itt ülők hajlandóak lennének veletek együtt dolgozni. A mi ügynökségünk is persze. Egy hatalmas céget nyitnánk aminek fő neve Dreamer Cheer. Híres rendezők és miegymások dolgoznának itt. Az első emeleten felvételek folynának minden nap és megbeszélések. A másodikon studíók, öltözők.. a harmadikon irodák. A negyediken ismét stúdiok egészen a hatodikig. A hetedik szint viszont a tiétek. És azon felül még több iroda. A hetes szintig csak a ti kártyáitokkal lehet menni, ott laknátok. Mit szóltok?

-Huh.. Ez sok egyszerre.. lehetett volna hamarabb is szólni..-Mondtam.

-Meglepetésnek szántuk.-Lépett elő egy rendező, láthatólag az új filmnek amit velük akarnak folytatni a rendezője.

-Ha már.. van ez az egész én elfogadnám.-Vigyorgott Eren.-Levi.. lennél a társam?

 lennél a társam?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A vαlóѕáɢвαɴ υтállαĸ [вeғejezeтт✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now