4.rész

258 20 2
                                    

Ma reggel Allyvel lassú léptekkel az osztály felé tartottunk és beszélgettünk.  Mindketten könyvekkel a kezünkben mentünk.

-Szóval Camila arra gondoltam, hogy kémián...- innentől kezdve nem hallottam, hogy mit mondott, mivel Laurent pillantottam meg a folyosó végén, Justin mellett. Amint észre vett egy félmosolyra húzta a száját, lassan végig csekkolt, és elismerően bólintott egyet. Én felválltva a szemét illetve száját néztem. Eszembe jutott a tegnapi csókunk, és valahogy égett bennem a vágy, hogy megismételjük. Lauren beharapta a száját, majd vissza fordult Justin felé, és folytatta a beszélgetést.

-Cabello, figyelsz te rám?!?-emelte fel a hangját Ally.

-Jajj, nem bocsi elbambultam!-mondtam kínosan. Ally arra fordította  a fejét és észre vette Laurt. Hirtelen lecsillapodott és perverzen mosolygott.

-Na mindegy a kémia amúgy sem fontos csak akkor, ha két ember között van.- kacsintott rám. Teljesen meglepődtem. Hogy mi?!? Ajj miért jön le mindenkinek, hogy Lolo tetszik?!?

-Nem értelek Brooke, de menjünk mindjárt becsöngetnek.-ezzel gyors léptekkel az osztályterem felé indultunk

Órák után bejött hozzánk Dinah és Mani. Már mindenki haza inult kivéve minket illetve Zayn-t és Harry-t. Normani az utóbbi fiúhoz lépkedett és az ölébe ült.

-Sziasztok csajok!-jött oda hozzánk Dinah.-Ne is foglalkozzatok vele nagy a szerelem.-legyintett.-Szóval ma átjöhetnétek mindketten hozzánk. Ott lesz Mani és Lolo is.

-Rendben!-kiáltottuk egyszerre.

-Okés csajok. Itt a cím-nyújtott át egy meggyűrt cetlit.-4 órára legyetek ott!-kacsintott ránk majd a Normani felé vette az irányt.

Allyvel haza indultunk.
-Na kedves Camila, mesélj mi történt tegnap!-

-Öhmm...

-Igen?!?

-Szóval Lauren elhívott egy randira, elmentünk egy elhagyatott hához, és csókolóztunk, utána haza indultunk el volt kenődve  a rúzsom, így anya mindent tud.- hadartam el.

-Na már azt hittem soha nem mondod el.

-Mi? Te tudtad?!-lepődtem meg.

-Dinah mindent tud, és rám írt Messengeren.-mondta halál komolyan.

Ezután tovább beszelgettünk Allyvel, addig, amíg haza nem értünk. 3 óra, pont van még egy órám. Megírtam a leckét és kimentem az utcára. Az alacsony barátnőm fogadott.

-Camila! Én olyan izgatott vagyok! Siessünk már!-újongott Ally.

-Jól van nyugi.-csitítottam és elindultunk Dinahékhoz.

Csöngettünk amikor a megadott házhoz érkeztünk. Hansen nyitott ajtót, és nagy öleléssel fogadott minket.

-Sziasztok!-sikkantotta örömében majd átölelt minket

-Szia Dinah!-köszöntünk kórusban.

Elengedett minket a szorításból és felfelé kezdett menni és mi pedig követtük. Viszonylag nagy házuk volt mégis néma csönd honolt. Az emeleten benyitott az egyik szobába, ahol Lauren és Normani tartózkodott.

-Sziasztok csajok!-mondta az afro-amerikai ugyan olyan izgalommal mint DanahJane.

-Üdvözletem.-szólt Lauren halált megvető nyugalommal.

-Sziasztok!-köszöntünk mi is Allyvel.

Mindannyian leültünk szőnyegre. Lauren megint gyönyörű volt. Fehér pólót, egy fekete szagatott farmert, egy bőrdzsekit és egy fekete Converse-t viselt. Rajta legeltettem egy jó ideig a szemem. Lauren is néha rám pillantott de nem különösebben törődött a jelenlétemmel.Pár percig csend volt, de a magas szőke hamar megtörte azt.

-Lányok játszunk "Never have I ever"-t. Van egy csomag sajtos pufim szétosztjuk és aki már csinálta, az megeszik egy sajtos pufit. Akinek leghamarabb elfogy a  nasija az veszt keszthetjük?

Bólintottunk, és a lány már osztotta is szét a pufit.

-Emberek! Kezdek én, és nincs finomkodás legyünk merészek és őszinték. Szóval, én még soha nem voltam letartóztatva.-mondta Mani

Lauren és Dinah ettek a finomsagból. Mindannyian kérdően néztünk rájuk.

-Én graffitizésért töltöttem egy éjszakát a börtönben, de aztán le lett az egész tisztázva.-kezdte Lolo

-Ittas vezetés.-folytatta DJ-Oké akkor most én mondok. Hmmm.... Én még soha nem voltam nudista strandon.

Most Ally evett.

-Azt hittem igazi strand.- nevette el magát a lány.- Renben akkor én még soha nem voltam szerelmes egy lányba.

Én Laurenre pillantottam és találkozott a tekintetünk. Megettem egy pufit ahogy ő Normani és Dinah is tette.

-Na csajok tessék mesélni.-vigyorgott a az apróság.

-Én biszex vagyok tette fel a kezét-Lolo

-Én meleg vagyok.-sóhajtottam. Mindenki melepődve nézett rám, de aztán perverz vigyor ült ki az arcukra, mert Laurral megint összenéztünk.

-Hát az az igazság, hogy Normanival volt egy románcunk még 8.-ban.- mondta kínosan Dinah.

-És én erről miért nem tudok csajok?-háborodott fel a zöld szemű szépség.

-Háááát

-Mindegy de, ha legközelebb ilyen van szóltok a főnöknek-fenyítette be őket Lolo.

Folytattuk a játékot, de már nem voltak olyan igazán érdekes állítások. Laurnak fogyott el először a nasija, ezért ő vesztett.

-Na csajok ennyi volt. Én lemegyek iszom egy teát.-Állt fel Dinah

-Én is megyek-szólt a pöttöm

-Ú tea delután-mondta Mani majd ők 3-an le mentek a konyhába.

Lauren felállt és az ajtó felé vette az irányt. Én követtem őt, és amikor a kilincsre tette a kezét hirtelen megfordult, majd engem kezdett el nézni. Én nem bírtam ki és a falnak nyomtam és a szájától csak pár centi választott el, gyorsabban vert a szívem, és egy hatalmasat nyeltem, de ekkor lábdobogásokat hallottam a lépcső felől, és Lolo rögtön eltolt magától.

Ally jött fel és invitált minket a konyhába.

Ezek utan nem sok dolog történt lógtunk Dinahéknál még egy kicsit, majd haza jöttünk. Befejeztem a leckémet, és most írtam a naplómba, hamarosan megyek, és lefekszek, és kb. Ennyi a mai nap.

Sziasztok! Először is nagyon sajnálom, hogy ilyen későn jött az új rész. Megpróbálom a kövit minél előbb megírni. Köszönöm szépen nektek a bíztató kommenteket, a Vote-okat és azt is, hogy ennyien olvassátok a storym❤. Tényleg napról napra egyre többen vagytok, hihetetlen köszönöm. Imádlak titeket.
-Elisabeth

She Bad /Camren\ ÁTÍRÁS ALATTWhere stories live. Discover now