•16• Volno a kamarádi

2.8K 85 10
                                    

O týden později
O týden později, přesněji ve středu, byly online fotky se mnou a Francem.

Ve světě se okamžitě strhla bouře. U východu z bytu na mne čekalo snad patnáct novinářů a každý se mě vyptával na to samé.

''Co je mezi Vámi a Franciscem?''
''Chodíte spolu?''
''A co Justin Bieber? Vyjádřil se k tomu nějak?''

A tak dále. Už od rána mě z toho všeho začalo hučet v hlavě, jako v úle s tisíci včelami.

Ten týden musela řídit Stella, protože já, bych to asi nezvládla. Navíc mě čekalo spousty práce při dalších spoluprácích a rozhovorech pro známé časopisy jako je Vogue, Runway a další, ve kterých se také objevovaly tyto fotky.

Samozřejmě si toho nemohl nevšimnout i, světe div se, Justin. Hned ten den se objevil v podzemních garážích mého bytu.

To, jak mi domlouval, že s Francem to dlouho nevydrží a že není pro mně ten pravý, mě tak nabudilo, že jsem ještě ten den Francovi zavolala a pozvala ho na druhý den někam ven.

Samou radostí to přijal. Měla jsem se s ním skvěle. Byl zábavný, milý, ohleduplný, romantický, trochu někdy i rebel a podrazák, ale jinak to byl úplně jiný šálek kafe, než Justin.

Od té doby to jen a jen kvetlo. Náš vztah se začínal trochu vyvíjet. Nezacházeli jsme daleko. Párkrát jsme se spolu vyspali a nakonec i oznámili, že jsme spolu.

Justin se nad tím vším mračil a podle médií, se začal opíjet po večerech v barech. Párty, večírky, bary a hospody -to byla jeho aktivita za posledních čtrnáct dní.

Bylo mi to jedno, protože jsem si teď hlavně hleděla svého. Se Stellou jsem hodně cestovala za prací klidně z města do města.

Párkrát jsem se i ukázala doma, v Maďarsku, kde se mě šťastně vyptávali na Francisca a rušný život v New Yorku.

I Franc toho měl dost, ale kdykoliv to šlo, byli jsme spolu. Najednou se začaly na internetu množit naše společné fotky a to nejen na našich instagramech, ale i jinde.

Než jsme se nadáli, utekla dosti dlouhá doba a blížily se letní prázdniny.

Ty školní začínají na konci června a končí na konci srpna. Ty naše, modelingové, začínají teprve v srpnu a to jen pro někoho.

Naštěstí se tyto měsíční prázdniny týkaly mě i Franca a tak jsme se domluvili, na první, společné dovolené s kamarády.

Každý z nás si na zamluvenou chatu pozval hned několik kamarádů, kteří si s sebou vzali partnery. Dohromady, by nás tam mělo být jedenáct.

Cesta na chatu trvala něco okolo tří hodin. Byla to šílená cesta, abych se přiznala.

Ale všechno to stálo za to. Společně se Stellou jsme na chatu dojeli jako druzí. Všichni jsme hned vystoupili z auta, propletla jsem si prsty s Francem a zamířili jsme za našimi společnými kamarády.

''Neele!'' Vyjekla jsem radostně.

Pustila jsem Franca a vplula Neelovi do náruče. Neel je můj dobrý kamarád. Potkala jsem ho na focení pro pár značek a známého fotografa a od té doby jsme si blízcí.

''Dlouho jsme se neviděli.'' Pousmál se na mě, když jsme se od sebe odtáhli.

''To teda ne. Pěkně jsi zestárnul.'' Zavtipkovala jsem a on se tomu lehce zasmál.

''Francu.'' Pokývnul si s Francem a on mu jeho pozdrav oplatil.

''Francu, Barbaro a Stello, tohle je Cindy Kimberly, má přítelkyně.'' Představil nám roztomilou hubenou brunetku, která nás pozdravila úsměvem.

Passionate Love [CZ] ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant