κεφάλαιο 37

3.9K 371 7
                                    

Jackson 's POV

"Λυπάμαι" είπα τόσο χαμηλόφωνα που αμφιβάλλω αν με άκουσε.

"Και εγώ λυπάμαι Τζαξ. Λυπάμαι που ήλπιζα σε εσένα και που σε εμπιστεύτηκα. Μόλις σου είπα το μισό μου παρελθόν και είμαι σίγουρη ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Ελπίζω να κατάλαβες γιατί με πληγωσαν τα λόγια σου. Αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει" είπε καθώς με κοίταξε στα μάτια.

"Τι εννοείς δεν σε ενδιαφέρει;" ρώτησα συνοφρυωμενος.

"Εννοώ ότι όσες ώρες έλειπα, σκεφτόμουν και αποφάσισα να σε αφήσω ήσυχο. Αλλά νομίζω ότι καταβαθος ήλπιζα να μου αλλάξεις γνώμη. Δεν θέλω να τα παρατήσω τώρα. Δηλαδή θέλω πραγματικά να μάθω για τον Τζέικομπ, τον Όπι, να διαβάσω το χειρόγραφο, αλλά Τζαξ νιώθω ότι εσύ δεν θέλεις. Και δεν μπορώ να σε αναγκάσω να με βοηθήσεις. Δεν είναι αυτή η δουλειά σου" προσπάθησε να μου εξηγήσει.

"Και ποια είναι η δουλειά μου;" της είπα ειρωνικά καθώς πήρα μια τζούρα από το τσιγάρο.

"Πάντως όχι εγώ" απάντησε μετά από λίγο καθώς το σκέφτηκε.

Ήθελε σίγουρα να μου πει κάτι άλλο, αλλά δίστασε.

"Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;" ρώτησα με ένα ειρωνικό γελακι.

"Οι πράξεις σου" απάντησε κατευθείαν χωρίς δισταγμό.

"Μιλά καθαρά Μέριλιν"

"Δεν θέλεις να μιλήσω καθαρά" είπε και κοίταξε τα πόδια της.

"Κι όμως" είπα προκλητικά.

"Δεν ξέρω αν μπορώ να αποδεχτώ την αλήθεια. Οπότε καλύτερα ας μην μιλήσω" είπε καθώς απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια.

"Επιτέλους μίλα" είπα κοφτά και νευριασμενα. Τι παιχνίδια παίζει;

"Τζαξ η δουλειά σου είναι να είσαι πρόεδρος μιας αναρχικης, λίγο διαφορετικής, λέσχης που η ασχολία της και η δουλειά της είναι να διακινεί όπλα. Και όχι μόνο όπλα. Ασχολείται και με την πορνεια. Προσπαθώ να δω την άλλη πλευρά σας. Προσπερνάω το γεγονός ότι έχετε δολοφονήσει ανθρώπους για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια. Και το πρόβλημα μου είναι ότι, αντί να φοβάμαι να σε κοιτάξω στα μάτια κάνω το αντίθετο. Τι αντίθετο δηλαδή. Κάποιες φορές νιώθω την κοιλιά μου έτοιμη να εκραγεί όταν σε κοιτάζω. Και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι Τζαξ. Καθε φορά που κάνω κάτι, πάντα σκέφτομαι τις λάθος επιλογές που πήρα. Αλλά αυτή τη φορά είναι αλλιώς. Δεν βρίσκω κάτι λάθος επειδή δεν θέλω να βρω. Και όταν συνειδητοποιω τι γίνεται, φοβάμαι" είπε συνοφρυωμενη.

Έμεινα σιωπηλός να κοιτάζω το άπειρο.
Έχει δίκιο γαμωτο.

"Λυπάμαι που σε κάνω να νιώθεις έτσι" είπα χωρίς να την κοιτάζω.

"Μου αρέσει αυτό που γίνεται. Που περνάμε χρόνο μαζί. Αλλά δεν θα έπρεπε να μου αρέσει. Δεν έπρεπε να αφήσω τον εαυτό μου να σε αφήσει να μπεις στη ζωή μου. Πλέον είσαι η καθημερινοτητα μου. Είσαι μια ανάγκη μου. Δεν θα έπρεπε να είσαι όμως. Έπρεπε να φοβάμαι να σου μιλήσω και να μην σε αφήσω να γίνεις φίλος μου. Αυτό λέει η λογική μου. Αλλά δεν αντέχω άλλο να σκέφτομαι καταστάσεις ξανά και ξανά" είπε λυπημένη και συνοφρυωμενη.

"Θέλεις να φύγω από την ζωή σου;" ρώτησα κοφτά και απόλυτα.

"Όχι. Θέλω να μην μαλώνουμε έτσι και να γίνουμε όπως πριν και ακόμη καλύτερα. Θέλω να περνάμε χρόνο μαζί, να με αφήσεις να σε μάθω. Να σου γίνω ανάγκη, όπως έγινες και εσύ σε εμένα. Γίνεται;"

"Γιατί είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν είσαι ήδη;" ρώτησα καθώς πήρα άλλη μια τζούρα. Δεν γύρισα να την κοιτάξω. Απλώς κοιτούσα τον δρόμο.

"Δεν μου το δείχνεις Τζαξ, ας μην κοροϊδευόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι
δεν περίμενα να γίνουν τα πράγματα έτσι. Δηλαδή δεν περίμενα να σε γνωρίσω τόσο. Όσο με αφήνεις τουλάχιστον. Περίμενα ότι θα είσαι ένας αψυχος ηλιθιος που υπερηφανευεται συνέχεια για τον εαυτό του. Αντιθέτως είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Φοβάσαι. Το ξέρω. Φοβάσαι την συνέχεια. Αλλά Τζαξ δεν μπορώ να με αφήσω να υποχωρησω. Δεν γίνεται. Και το ξέρω ότι μου κρύβεις πράγματα αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να γίνω και σημαντικό για εσένα" εξήγησε καθώς με κοιτούσε.

Ένιωθα το βλέμμα της να με καίει.
Γαμωτο γιατί το κάνει αυτό;

"Είσαι κάτι σημαντικό για εμένα που δεν μπορώ ακόμα να προσδιορίσω. Και σε χρειάζομαι όσο εσύ. Όσο για το ότι θέλεις να μου γίνεις ανάγκη, πίστεψέ, είσαι ήδη" είπα και την κοίταξα με ένα αχνό χαμόγελο.

----

Ho hello ladies and gentlemen.

Ανέβασα 2 κεφάλαια τώρα γιατι το επόμενο θα αργήσει λίγο.

Ελπίζω να σας άρεσαν όσο άρεσαν σε εμένα.

See ya soon candies🎙

Sons of AnarchyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα